האם אפשר באימון שמטרת "כוח"...

k r a u s

New member
לוק לוק

כנראה שלא עזרנו ולימדנו אותך....כי בכל זאת אתה תמשיך בתכנון המקורי שלך. אז אני אל יודע מה לימדנו אותך. אתה ממהר מידי ושוב לדעתי....ואני עומד מאחורי כל תגובה שלי . שההדרכה שלך לגבי העומסים צריכה להשתנות. שיהיה לך בהצלחה בכל דרך צחי

loc luc

New member
למהלא? להפך, עזרתם המון...

ואני רואה שזה נושא מעניין ושמעורר הרבה שדים... כמובן שאני אצתרך לשכוח ממה שאני רגיל בחוץ...אבל ישנם דברים שכן אני אנסה...לפחות על עצמי..לשם ניסוי תודה רבה צחי...יש לך הרבה ידע...וזה תומך לכולם. ciao luca

k r a u s

New member
יש בינינו חוסר הבנה לפעמים...סליחה

לא הבנתי אותך בהתחלה....שמח לעזור

loc luc

New member
אני הבעיה..פשוט לכותב נכון או מקצר ...

איפה שלא צריך וכך בהנחה שהכל ידוע וחבל לעביר "שיעורים" למנוסים שבפורום... אבל כנראה שכן כדי לכתוב כל פסיק... אז גם אני מתנצל חג שמח

loc luc

New member
אני צריך לעבור שנית על מה שאני כותב...

קורה לי הרבה שאני שוגה בגלל החיפזון...וגם בגלל המקלדת דו-שפות...ועדיין אני נמשך לאותיות לועזיות בתת-מודה....כך שלפעמים יוצאות מילים מעניינות
תודה לתיקונים המשך..זה תמיד עוזר
ciao luca

loc luc איש יקר

בעומס גבוהה קאדנס 50-55 כמעט בלתי אפשרי להאיץ לקאדנס 90-95 לפני זמן מה העברתי אימון במסלול ניצנים שנחשב למסלול טכני יחסית בקטעים של יש קצת שיפוע קשה מאוד לשמור על קאדנס 85 למען האמת זה בלתי אפשרי הדופק מגיע לטווח אנאירובי 95-100% דופק מירבי ככה שאין ביכולת הרגליים להמשיך לדווש וחייבים להוריד קצב בשביל להמשיך לדווש ולא להיתחמצן שנית .אימון כח זה אימון שאורך הזמן בו הוא 10-12 שניות לאחר מכן התאוששות של דקה עד לסט אחריו אימון שאורך מעל 10 -12 שניות נחשב כאימון סבולת כח אימון של 2 דקות ומעלה בהחלט הוא אימון סבולת כח המלצה שלי לך כרוכב לרוכב ,מדריך למדריך תקבע לעצמך מה מטרת האימון וככה יהיה לך יותר קל לבנות אימון בהצלחה

loc luc

New member
מתי דברתי על קד' 90-95?....

דhברתי על אחוזי מאמץ...שאפשר להשיג גם בקד' 20 (אנשים לא מאומנים כלל)...עומס גבוה + הגברה כל שהי=עליה % מאמץ... יש מי שאשיג את 95% בקד' 65 ומי (כמוני למשל) ב-80 בד"כ. אבל תודה לכל הסבר...ודעה שונה...תמיד יש לילמוד ciao luca

צודק ,אני חולה מהירות

חשבתי שהכוונה שלך הוא בקאדנס דרך אגב לא שכחתי אותך ברגע שיהיה מישהו שמחפש מדריך אבקש ממך לשלוח לו קורות חיים בפקס או מייל בהצלחה

הוא מתבלבל בין מסלולי אנרגיה, סוגי אימון

ותזונה. אבל תהיה סובלני איתו. זו הוראה מלמעלה.

חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה

חה חה חה חה הרגת אותי סוגי אימון =מה מטרת האימון ובאיזה מאגרי אנרגיה יותר יעיל להשתמש! או לעשות סמטוחה כמו כבודו המלומד לך תשב תלמד קצת ואת הזיבולי שכל שלך תספר לדודה דנה לך למצרים תעביר שיעור ל
חה חה חה

אני יודע שאתה אמיתי

אבל "אימון כח זה אימון שאורך הזמן בו הוא 10-12 שניות לאחר מכן התאוששות של דקה עד לסט אחריו"... אני חוזר בי על כל מה שאמרתי. אתה באמת מעביר צמרמורת בגוף.

loc luc

New member
אז ככה...

לגבי ה 95% 100 מאמץ : כתבתי שמדובר בסט אחרון וזאת אומרת שהדבר יקרה מקסימום פעמיים בכל ה15/16 דק'...התכוונתי שההגברה תהיה בסוף כל קטע של 6 דקות...ואחריו מנוחה של 3.4 דקות...וכן יש הורדת קצב ודופק אחרי הביצוע של הגברה. אני מודה כתיבה שלי לא מדוייקת וקצת חסרה במילים ובפרטים...אבל אם זה לא היה ברור אז כאן אני מבהיר את ה לא מובן. שנית: איפה בניצנים כזה שיפוע? ואני מבטיח לך שאני וחברי בקבוצה באימונים עושים את ההקפות של התחרות וממוצעת הקד' 95/100 לאורך 4-5 הקפות ובמאמץ של כ80-85% ולפעמים אפילו יותר. אני לא אומר שזה בריא...אבל בשביל רוכבים תחרותיים זו שיגרה לגמרה..כדי לא לדבר בסימולציות של תחרות או בתחרות עצמה ...אבל שיפוע כזו...לא, לא נתקלתי. אבל הבנתי...לא הגדרתי את המתרה ולא הסברתי את התרגיל במלאו..אז בפעם הבא אפרט פרט פרט.. בכל זאת..נושא מעניין ועם הרבה מחולקת... תודה,לתגובות..מעניינות ורבות
ciao luca:) luca

loc luc

New member
אבל שוב קראתי את האימון שךי...

וראיתי שכתבתי "הגבה של 15 שניות בסוף כל קטע"..במקום "בסוף כל חלק"...כאן יש טעות... מה לעשות...אעבור קורס בעברית מזורז...
buonanotte luca

loc luc

New member
טוב: או שהמקלדת עייפה...

או שה אני ... אבל הבנתם נכון? יאללה..לילה
luca

../images/Emo18.gif סיכום

1. מצב שלוש בעמידה אינו מסוכן. אלו שטוענים כך ומציינים דקות ונוסחאות, מעולם לא הביאו אסמכתאות לגבות את טענותיהם, כי אין. אני לא יכול ולא מעוניין להתווכח עם אמונות והערצה עיוורת של אנשים מאידך (זו גם תשובה לחיים אמיתיים). 2. קבלת אזהרות ואקסיומות של מסמיכי מדריכים כתורה מסיני, היא ביטוי לבינוניות. בינוניות היא לא מילה גסה, אבל היא בטח לא מחמאה. בסיום קורס מדריכי חד"כ שעשיתי אמרו לנו שעתה מתחילה הלמידה האמיתית. דיקלום ושינון מבלי להבין מה מאחורי הדברים, אינם נחשבים ללמידה, אלא מזכירים יותר שטיפת מוח. לקינוח, אף מדריך לא יכול להוכיח שמצב שלוש מסוכן (חוץ מזה שאמרו לו בקורס והוא כבר מקובע לחשוב כך) אין שום אינדיקציה לכך שאדם בריא יפצע מזה. בהינתן בריאות תקינה ותוכנית אימונים המתאימה לאינדיבידואל, אין מניעה לבצע ספורט כלשהו.

אני מסכים כבודו המורה מאמן

הכי חשוב לשמור על דופק בזמן עמידה על אופניים לא חשוב אם הקבוצת מתאמנים אינו הומגני קבוצה של 45 רוכבים זה אינדיבידואלי גדול מאוד ככה שזה בסדר אם הם עומדים גם חצי שעה ,העיקר לשמור על דופק גם אם אף אחד\ת מהם לא ביצע בדיקה ארגומטרי על מנת לדעת את דופק מירבי המשוער,גם ככה עושים 220 פחות הגיל ואז יש לך דופק מירבי כל המתאמנים בסטודיו ספינינג הינם בריאם שרכבו כל חייהם על אופניים והתאמנו מגיל 12 בנבחרות בתי ספר ומכללות מה שמלדים בהכשרות [איכותיות]שעמידה ממושכת אינו מומלץ לאורך הזמן זה סתם שטיפת מוח,מה הם מבינים ,הם מיסיונרים לא אנשים מלומדים בתחום בכלל הם באים מעולם חשוך ובטוח אף מדריך לא יכול להוכיח שזה לא מומלץ,כי יש לך ראש בוק אלה שיכולים להוכיח ידידי זה אנשים שעומדים חצי מהשיעור ובמשך שנים מתחילים אצלהם בעיות בגב ובברך ומתלוננים אחרי שיעור או לפני תחילת שיעור שכאב להם הברך או הגב בשיעור של אתמול או שיעור לפני אני מכיר גם מדריכים כאלה שבעצמם פיתחו כאבים בברך,גב עקב עמידה ממושכת ולמדו בדרך הקשה שעמידה ממושכת אינו מומלץ מה זה ממושכת אני אסביר לך ,לעמוד 3-5 דקות בשיעור מתחילים ,כי הם לא מאומנים מספיק בשביל לעשות את זה נכון,אפשר לעשות את זה בקטעים של 30-40 שניות ולחזור לישיבה למשך 4-5 דקות או 6-10 דקות ואז אפשר לעמוד עוד 30-60 שניות ממושך זה שנותנים למתאמנים לעמוד 10-15 דקות על אופניים ולרקוד לצלילי המוזיקה כמו בדיסקו רמאללה,בלי שום סיבה וחכמה שעומדים הגוף מתחמצן מהר יותר בגלל שמכניסים לפעולה שרירים שהיו במנוחה בזמן ישיבה ושעומדים הם מתחילים פעולה אנאירובית עם תוצר לווי [חומצה לקטית ]ומעלים את החומציות הגוף[רגליים]גם זה לא נכון בטח זה הגיע מסיני בזמן יציאת מצרים שעם ישראל רכב על אופניים חמוד יש לי מתאמנים ששוקלים 90-100-109 קילו יש לי מתאמנים מגילאים 13 עד 64 אנשים עם בעיות גב וברכיים אני מאוד אוהב אתם אני רוצה שיחד נתאמן עוד שנים רבות ושאראה אותם משתפרים עם הזמן ובריאים ככה שאני לא אתן להם לעמוד לאורך הזמן אני בטוח וסומך על ידע שיש לי ,שקיבלתי מטובי אנשים בתחום לאורך שנים שיהיה לך דוקטורת בתורת האימון,קיניזיולוגיה,ביומכניקה,וכמה שנים טובות בתחום תתקשר אלי אני מבטיח לך שאבוא ללמוד אצלך ואת זה אני אומר ללא ציניות ודרך אגב התקשרו מספרית הסרטים מבקשים שתחזיר את הסרט שאתה חיי בו חג שמח ידידי

למעלה