אני מסכים כבודו המורה מאמן
הכי חשוב לשמור על דופק בזמן עמידה על אופניים לא חשוב אם הקבוצת מתאמנים אינו הומגני קבוצה של 45 רוכבים זה אינדיבידואלי גדול מאוד ככה שזה בסדר אם הם עומדים גם חצי שעה ,העיקר לשמור על דופק גם אם אף אחד\ת מהם לא ביצע בדיקה ארגומטרי על מנת לדעת את דופק מירבי המשוער,גם ככה עושים 220 פחות הגיל ואז יש לך דופק מירבי כל המתאמנים בסטודיו ספינינג הינם בריאם שרכבו כל חייהם על אופניים והתאמנו מגיל 12 בנבחרות בתי ספר ומכללות מה שמלדים בהכשרות [איכותיות]שעמידה ממושכת אינו מומלץ לאורך הזמן זה סתם שטיפת מוח,מה הם מבינים ,הם מיסיונרים לא אנשים מלומדים בתחום בכלל הם באים מעולם חשוך ובטוח אף מדריך לא יכול להוכיח שזה לא מומלץ,כי יש לך ראש בוק אלה שיכולים להוכיח ידידי זה אנשים שעומדים חצי מהשיעור ובמשך שנים מתחילים אצלהם בעיות בגב ובברך ומתלוננים אחרי שיעור או לפני תחילת שיעור שכאב להם הברך או הגב בשיעור של אתמול או שיעור לפני אני מכיר גם מדריכים כאלה שבעצמם פיתחו כאבים בברך,גב עקב עמידה ממושכת ולמדו בדרך הקשה שעמידה ממושכת אינו מומלץ מה זה ממושכת אני אסביר לך ,לעמוד 3-5 דקות בשיעור מתחילים ,כי הם לא מאומנים מספיק בשביל לעשות את זה נכון,אפשר לעשות את זה בקטעים של 30-40 שניות ולחזור לישיבה למשך 4-5 דקות או 6-10 דקות ואז אפשר לעמוד עוד 30-60 שניות ממושך זה שנותנים למתאמנים לעמוד 10-15 דקות על אופניים ולרקוד לצלילי המוזיקה כמו בדיסקו רמאללה,בלי שום סיבה וחכמה שעומדים הגוף מתחמצן מהר יותר בגלל שמכניסים לפעולה שרירים שהיו במנוחה בזמן ישיבה ושעומדים הם מתחילים פעולה אנאירובית עם תוצר לווי [חומצה לקטית ]ומעלים את החומציות הגוף[רגליים]גם זה לא נכון בטח זה הגיע מסיני בזמן יציאת מצרים שעם ישראל רכב על אופניים חמוד יש לי מתאמנים ששוקלים 90-100-109 קילו יש לי מתאמנים מגילאים 13 עד 64 אנשים עם בעיות גב וברכיים אני מאוד אוהב אתם אני רוצה שיחד נתאמן עוד שנים רבות ושאראה אותם משתפרים עם הזמן ובריאים ככה שאני לא אתן להם לעמוד לאורך הזמן אני בטוח וסומך על ידע שיש לי ,שקיבלתי מטובי אנשים בתחום לאורך שנים שיהיה לך דוקטורת בתורת האימון,קיניזיולוגיה,ביומכניקה,וכמה שנים טובות בתחום תתקשר אלי אני מבטיח לך שאבוא ללמוד אצלך ואת זה אני אומר ללא ציניות ודרך אגב התקשרו מספרית הסרטים מבקשים שתחזיר את הסרט שאתה חיי בו חג שמח ידידי