האם אפשר עזרה עם...|זבנג|

אוֹחַ

New member
איך קוראים לעמידה הזאת בדיסקו

שמנמיכים קמעה את האגן ומצביעים עם יד אחת כלפי מעלה ועם היד השניה כלפי מטה (הולך טוב עם פאות אלוויס ומכנסיים לבנים מתרחבים)? אפשר לעשות את זה גם עם הפטמות?

De-Panther

New member
תמיד הייתי בטוח שהם|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בעל ואישה ושניהם המציאו את התחתונים והחזיה ואז קרלו הבין שהוא עשה טעות שהוא נתן לה להמציא דבר נוראי כזה

De-Panther

New member
קרלה זה מצוין אבל..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

לדעתי אפשר לשפר את זה קצת זה בכל זאת ישמע כמו 2 מילים כשיגידו את זה ככה... כי זה בנוי משתי מילים כרגע זה במלעל אם זה יהיה במלרע אז זה ישמע יותר כמו מילה אחת שלא קשורה לכלום ורק אחרי מחשבה(אומנם ממש קצרה) יבינו שזה הגיע מצמד המילים הנל
אז מה דעתכם על קרלה במלרע??

קא זו או

New member
ידע כללי, חובה על "קרלה"

מי שמכיר את ספרי לה-קארה בטרם נפילת/ קריסת בריה"מ מכיר את סמיילי ושלל חבריו/עובדיו השונים מהריגול הנגדי, ובוודאי מכיר גם את הארכי-אוייב שלו- קרלה.

אולי, ברוח חגי תשרי, אתרוגית?

"קחי סוודר, יש רוח אתרוגית בחוץ". "נתי רביץ מה זה חתיך. כל פעם שאני רואה מיכאלה אני מתאתרגת". "סקי ידוע כספורט אתרוגי".

De-Panther

New member
זיקרה זה טוב... וזה|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הולך טוב עם פטמות זקורות ארר... בעצם זה נשמע חד מידיי... זה מתאים יותר למישהי בבגדי סאדו... לא??

קא זו או

New member
כשהפטמות מזדקרות

אני מסתכל בהן, אחר כך אני ממשיך במלאכת הקודש של .... ----------------------------------------- בעבודה? את מי מעניין בעבודה מה מזדקר למישהו/מישהי בכלל

De-Panther

New member
../images/Emo12.gifמי עובד בכלל??..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

למזלי\לצערי אני לא עובד מאמצע החופש וגם אז זה היה רק בסופר... וחד פעמי... אני נראה לך בגיל שבו מעניין אותך שיעמוד לך ליותר מ5 דקות??

ססילי

New member
להתפטפם, מתפטפמת, התפטפמתי לי פתאום

- איפה נעלמתַ? - פמפמתי את זותי המתפטפמת.

De-Panther

New member
התפטפם התפטפמנו אתם|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

תתפטפמו הן תתפטפמנה

למעלה