פנתר, לא תאמין מה מצאתי בשבילך!! לא גדול??
S shellyland New member 5/9/04 #42 בהחלט שם שמביא חשק להזמין את הטכנאי הזה הביתה כשמתקרר המיזוג, בעיקר אם את לבד בבית. שם מקצועי, ענייני ומעורר-בטחון כזה.
בהחלט שם שמביא חשק להזמין את הטכנאי הזה הביתה כשמתקרר המיזוג, בעיקר אם את לבד בבית. שם מקצועי, ענייני ומעורר-בטחון כזה.
Y YoreShmaNa New member 5/9/04 #44 רעיון, למה חנהלה נראה לי שאני יודע למה קוראים לתופעה חנהלה. כי מי שזה קורה לה, מסננת בין שפתיה הקמוצות: " Oh F..." (שלוש הנקודות שבסוף השורה קודמת צריכות להיות אחרי ה "F".)
רעיון, למה חנהלה נראה לי שאני יודע למה קוראים לתופעה חנהלה. כי מי שזה קורה לה, מסננת בין שפתיה הקמוצות: " Oh F..." (שלוש הנקודות שבסוף השורה קודמת צריכות להיות אחרי ה "F".)
D De-Panther New member 5/9/04 #50 ודווקא ההסבר שלך...../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif לדבר הזה בילבל אותי
D Degeneration X New member 7/9/04 #54 לרקינג סתם, קוראת, והודעה פעם באיזה חודש. כי אנשים פה מעניינים אבל אני לא מעניינת או חכמה מספיק בשביל להצטרף.
לרקינג סתם, קוראת, והודעה פעם באיזה חודש. כי אנשים פה מעניינים אבל אני לא מעניינת או חכמה מספיק בשביל להצטרף.