האם אתה אוחצ´ה מזעזעת?

אני לא צריך סקרים

במפגש עתיר יצרים שהיה לי עם פעיל "זו ארצנו" בצומת ארלוזורוב, אחרי שהחלפנו איש את דעתו על רעהו, פסק הפאשיסט שאני 70% הומו, ואני אומר It takes one to know one

האם זה אומר שהחדרת

רק שבעה אינצ´ לישבנו התפל והשארת שלושה חשופים לרוח הנושבת קרירה?

Oh Behave

אלאדין, אנא ממך, אתה יודע שאני לא בחור כזה. למרות שאני חייב להגיד שבחורים בני שישים שמסתובבים עם תמונה של רב המרצחים (קרי, ערפאת) וזועקים בקול תרועה "הנה הוא הרוצח בלה בלה בלה" מאד עושים לי את זה. לו יהי.

שכחתי שאתה שגל אידאולוגי

(כלומר מזיין רק עזים בעודך מרחף מעל הגג ומנגן שירי אידיש בכינור בעוד חוה´לה תורמת קולות מתוך הארובה) אבל מה בדיוק עושה לך את זה? בחורים בני 60 שמסתובבים? (היי - אני מתקרב לגיל בו אני יכול להתחיל!) תמונה של רב? (אני יכול לארגן לך משהו עם תמונה של כדורי) ערפאת? (נו, בזה יש לך יותר קשרים ממני) קריאות "בלה בלה בלה"? (אני רואה את מי זה משאיר בתמונה) בקיצור - קבענו הלילה בתחנת רכבת מרכז?

נתן.ל

New member
אוי, איזה קטע

מסתבר שאני 33% עליז

.m

New member
אמרתי לך שאם תשאר פה מספיק זמן

נוציא אותך מהארון
mai

נתן.ל

New member
מה שהשעמום עושה לאנשים ../images/Emo3.gif

פעם ראשונה שאני כאן מזה הרבה מאד זמן. בחוץ מזה, אני לא חושב שזה מה שעושה אותי הומו, אני פשוט מחובר טוה לצד הנשי שבי

Liroy25

New member
זה מה שהפסיכולוג אמר לאמא שלי

כשהיא רצה אליו בהסטריה כי הילד משחק בברביות.

xanadu

New member
הסקר הזה מקולקל

אני לסבית? אני? ועוד אחרי התכלת? תקראו לועדת אגרנט, למה לא קירבו את הכלים?

judyr

New member
אני רוצה לומר....

בצורה שלא משתמעת לשתי פנים שהתוצאה שיצאה לי היא:
בין 21 ל-30 נקודות: את לסבית. הסקר מקולקל

ELP

New member
../images/Emo6.gif

מעניין מאוד קיבלתי 25 נקודות וזה אומר שאני לסבית... אבל מה לעזעזל זה אומר עליי?????

xanadu

New member
אולי תעבוד קצת???

ותפסיק להטריד את מנוחתנו בסקרים מטופשים? אגב, קיבלתי מאתיים נקודות, מסתבר שאני לסבית משעממת.

Liroy25

New member
200 נקודות??? אוחץ´ מה יהיה?!?

אני כולי מזועזעת עד עמקי נשמתי!!! חוץ מזה כשכל הזמן תקועות לי מכירות של נטאקשן מול העיניים צריך קצת לגוון.

למעלה