ELP ו Holy Devil וגם השאר נו..
לאחר לבטים רבים, הגעתי למסקנה כי אנשים רעים (גרגמלים וחתחתולים
ממש
) מנצלים את העובדה שאני ועדת קבלת הפנים, ולפיכך נחמד וחברותי, החלטתי לוותר על המינוי ברעש ותרועה-
(רעש ותרועה)
אניייייייייייייייייייי מווווווווותתתתתתתררררררר עלללללללללללל המינננננננננננווווווווייייייייייייייייייייייייי
כמו כן, ברצוני להסב את תשומת ליבו של ELP שאני לא עושה סטוצים, אבל על זיון יש על מה לדבר.. כמו כן, מה זאת אומרת מסקרן איך אני
זה כאילו.....דהההההה......ברור שאני מ-א-מ-ם
ולפרחח השני, הולי devil (בהתחלה כתבתי דביל, אבל זה נראה רע..), מה זה הרמיזות האלה
אתה רומז שוב שאני מופקר
ומה דעתך על - "בעל ניסיון" אה אה אה????? כמו כן דע לך, גרגמל רשע שכמוך, שאיש, אבל איייייייששששששש לא עומד ולא יעמוד מאחורי שכן ידוע אני בהיותי אקטיביסט, סו קולד "פעיל" במפלגה וקומוניסט לכל דבר. ואם לא די בכך, יאנג מן......אתה עוד מעז להטיח בי כי אני לא משקיע בך אהבה ורמיזות מיניות????? איפה היית ב48?? איפה היית ב67????? איפה היית כשהמגדלים נפלו? אה? אה? אה? המדינה מתמוטטת ואתה, בורג קטן במערכת שלמה, מעז לדבר איתי על אינדיבידואליות????? לך אתה וכל הגרגמלים המערביים האלה והשאר אותנו הכחולים בכפר הקטן וההרמוני שלנו. (ס´עמק אני חושב שהדבר הזה ששמים על העור כדי להרגיע אותו מהשמש חודר לי לורידים ומשחית לי את תאי המוח)