אנחנו נכנסים למינוס רק במקרי חירום
אחרי שאנחנו נשואים כמעט שנתיים, אני חייבת להגיד שבמשך כל השבע שנים וחצי האלה שאנחנו חיים ביחד, בסך הכל עשינו בחוכמה, וחסכנו כסף גם לקניית הדירה, אומנם במשכנתא לקחתי עוד 1500 דולר יותר, על מנת שנוכל לקנות דברים לבית, אבל הסתדרנו בכל זאת, אני משלמת משכנתא של 2,200 שקל לחודש, וזה קצת יחסית, והמיסים אצלנו נמוכים, אנחנו לא חיים ברמה גבוהה מאוד, אבל תודה לאל לא חסר אוכל בבית, וגם לפעמים מצ´פרים את עצמנו ביציאות לאכול בחוץ ובבגדים, ושאין כסף פשוט מאוד אין, כבר חודשים אני חולמת לטוס ליוון, וגם בעלי, אבל מה לא עבדתי חודשיים, אז אין מה לעשות אי אפשר, הביטוח לאומי כבר חודשיים וחצי לא שילם לי דמי אבטלה, ולכן אני במינוס כרגע, ברגע שיגיע האבטלה אנחנו נהיה מסודרים, . אנחנו מאוד מחושבים, יושבים כמה פעמים בחודש, עושים חישובים של כרטיס האשראי, הצ´קים, והמיסים, והחשבונות מסביב, וככה מתגלגלים מחודש לחודש, חסכנו קצת שיפצנו את הבית, אבל מאז ועד היום לא הצלחנו לחסוך כלום, גם בגלל הטיפולים שעולים לי הרבה כסף לפחות 1000-1500 שקל בחודש, וגם בגלל, שלא עבדתי, אבל בכל זאת, תודה לאל שיש עבודה, ואפשר להביא משכורת הביתה. שלכם האופה