האם אתם כבר מוכנים??

ירדתי 58 קילו ועליתי 5 קילו, אז ירדתי "רק" 53

ה-5 קילו האומללים האלה הם לדאבוני ואני מרגישה שמנה-דובה כי בשנה שעברה הייתי קצת יותר רזה.
הירידה הייתה תוך 3 שנים וקצת והעלייה בחודשיים האחרונים.
זוהי תוצאה ישירה של זלילת גלידות מסיבית.
אבל כבר היום החלטתי להחזיר את עצמי למסלול כי אני יודעת שאם אשמור חודש עם תזונה נורמלית (כן, אני אוכלת סלט ירקות! וגם לחם מקמח מלא) ואוכל "רק" קצת שטויות, ארד במהירות את חמשת הקילוגרמים ושוב ארגיש כמו רזה מהאגדות.

אז תדעו לכם ש-20 קילו כשהייתי שמנה מדכאים פחות מ-5 הקילוגרמים שעליתי עכשיו.

ליבי3617

New member
רונהלה כיף לראות אותך

ולגבי החמישה ק"ג? בואי... (בשקט בשקט) ספורט.
עושה פלאים. מבטיחה לך.

אני נהנית מהתוצאות של להיות במכון כושר.
אני מתאמנת למטרת קורס מאמני כושר (מה שאף אחד פה כמובן לא חייב לעשות) אבל זומבה + אימוני כוח וקיק בוקס עושים נפלאות.
אם לא למשקל אז לפחות לחיטוב הגוף.

וזומבה זה לא ספורט. זה פשוט כיף.

אגב אחת המדריכות המדהימות מהמכון שאני הולכת אליו מעבירה שיעורי זומבה בבני ברק. בשלישי בערב (2 שיעורים) ובשישי (מתארת לעצמי שזה הרבה פחות נוח).
אני הולכת לשלוח לשם את אחותי שמאד רוצה שיעור זומבה בסטודיו בלי התחייבות לחדר כושר.

אופירA

New member
מנהל
ירדתי 43 ק"ג - גברת ע'

בערך בשנה מינוס פלוס, כשירדתי כמות כמעט דומה של אחוזי שומן שהיום עומדים על 19.5% שומן.

איריס310

New member
ירדתי 43 ק"ג בשנה וחצי

היום כבר 5 שנים אחרי הניתוח שומרת על המשקל
עברתי גם ניתוח להסרת עודפים נראית מצוין מרגישה מעולה
היתה סכרת עם טיפול אינסולין שפסקה כעבור שנה מהניתוח
היום כבר לא מקבלת שום טיפול עבור הסכרת עוברת בדיקות אחת לחצי שנה
ברוך השם הכל תקין

חמ סה

New member
מעקף קיבה פתוח לפני 5 שנים, מינוס 85 ק"ג

שומרת על המשקל (עם סטיה של 4-5 ק"ג מטה ומעלה) + מלפני 3 שבועות (ביום ההולדת החמישי המעקפי) התחלתי גם אימון כושר עם מאמן אישי ובקרוב מתוכננת גם קבוצת ריצה למתחילים בשיטת 5 ק"מ ב-5 חודשים.

כפי ששמים
אני מחוברת לשם (
)

שאר הסיפור שלי - בחתימה.
בהצלחה לכולם

קוביd1

New member
אופירה לא ירדה 100 ק"ג

100 ק"ג לא היו רואים אותה בכלל.
היא השאירה מקום למי שירד את כל המשקלים

קוביי

רומי 912

New member
קובי הבנתי כעת שזו רק כותרת למשקלים שהמשתתפים בפורום ירדו, תחילה זה לא היה ברור כל ירידות המשקל של אופירה. נו טוב , בגילי לא רק חילוף החומרים איטי, כנראה גם משהו אחר איטי....סתם....רומי

אופירA

New member
מנהל
אם הייתי יורדת 100 קילו

היו נשארים ממני מכסימום 4 קילו. לא ברור לאן הם היו מתחלקים. מה שברור - הכבד והלב לא היו מתפקדים בצורה כזו מזמן...

אבל תאמיני לי, אם הייתי רואה שרשור כזה בפורום אחר, גם אני - בגילי הצעיר - הייתי מסוגלת לחשוב שמשהו מוזר כאן, ושהדברים כפשוטם... לא הייתי מבינה את הפואנטה.
לוקח לי המון זמן לקלוט, ולפעמים רק אחרי הסברים מפורטים.
ואת יודעת מה? אנשים התרגלו לזה, רואים בזה משהו טבעי לחלוטין. זו אופירה.
ויש הרבה יותר גרועים מאיתנו.........

שמחה37

New member
מצטערת לא עונה לסקר כזה

זה הדבר הכי הכי הכי לא נכון לעשות

במיוחד כשיש מנותחים חדשים בפורום.

זה גורם להשוואות לחצים והתמכרות למספרים

ואני נגד

סליחה

שמחה

קוביd1

New member
שמחה הרשי לי לחלק עליך

גם אני שמטיף כל הזמן נגד השוואות ,גם אני שמטיף נגד אלה שיורדים במשקל בסגירת טבעת עד חנק ,גם אני שטוען כל הזמן שכל גוף מגיב אחרת ויש הבדל בן גברים לנשים ,ויש הבדל בירידה בן נשים צעירות לבן מבוגרות יותר ,בגלל חילוף החומרים
חשבתי על הנושא ונטיית ליבי היא שטוב שזה נעשה ,להראות לכל אלה שלא יורדים בהתחלה במשקל ,להראות לאלה שנתקעים תקופה מסויימת ,להראות להם שיש ירידות בכל סוגי הניתוחים ,להראות שחיים של אנשים השתנו ,מבחינה בריאותית ומבחינות נוספות, ושלא צריך להתייאש ,ויש אור בקצה המנהרה ,
אני מאוד מעריך את דעתך וקיבלתי בשמחה את הערה שלך.לא כולם צריכים לחשוב אותו דבר.
שמחה הרבה בריאות והצלחה במה שאת עושה ,

קובי

למעלה