?
מחשבה לא נוצרת אם אתה גורם לה להיווצר, היא נוצרת וזהו היא לא צריכה להיווצר . המעשים צריכים לבוא עם המחשבה. קודם כל חשוב כי אתה יכול ואחר כך שנה את עולמך

קודם כל צריך לרצות משהו ואז לקיים אותו? לא הבנתי ממש.. את אומרת שאנחנו צריכים לרצות משהו ולא סתם "לחשוב עליו" , אני מסכימה איתך. אבל מה צריך קודם, אמונה או רצון? לדעתי אמונה, אם אדם רוצה משהו, אבל לא מאמין בו, זה לא ילך.. ברור שיש שלבים כדי להצליח וזה לא מסתיים רק בלחשוב על זה, מתישהו צריך גם לבצע, אבל קודם כל- חשוב! הכוונה היא יותר להאמין בעצמך , ובמקום לחשוב שאתה מסוגל, לדעת את זה! אבל את/ה לא חושב/ת שהאדם, קודם כל באמצעות המחשבה, יכול הרבה יותר ממה שנדמה לו? המשפט "כל דבר מתחיל בחלום וסופו בחלום" אומר שלא צריך לחלום, בעצם? כדי להגשים חלום אתה צריך קודם כל לחשוב על אחד.. הרצל גם אמר "אם תרצו אין זו אגדה!" , כן, זה יותר טוב

צריך להסתכל על כל צעד שאני עושה ובמקביל להרים את ראשי ליעד. אז לא "להיתקע" בחלום, אבל לחלום- דבר ראשון! "כדי להגשים חלום אנחנו קודם כל צריכים להתעורר ממנו" , מה דעתך על זה? יותר אופטימי לא? בעצם המשפט הזה גם מעצבן אותי