האם אתם מאמינים בקיומו של גיהנום או גן עדן?

רסקול

New member
אז כאילו.. כאילו.. כאילו.. אין אלוהים?

או[ בשביל מה צריך אלוהים אם הוא לא עושה גן עדן וגיהנום? אלברטיקו, תשתוק.

רסקול

New member
לא, אני מאמין בדברי סארטר שאמר

שהאחר הוא הגיהנום של הסובייקט, או שהתודעה היא הגיהנום של היחיד.

TAINTED SAINT

New member
אני ../images/Emo197.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo140.gif

את גדולה מהחיים אורלי יקירתי
טרחתי להציץ בקומונה שאת מנהלת....מקום נהדר....מלא אנרגיות טובות...אהבה.....בועות צבעוניות...אבק פיות..... דמעות עלו בעיני רק מהאור המסנוור הבוקע מהקומונה שלכם
רצתי לחדר השני להביא
וכך ישבתי מול המסך וספגתי מן האנרגיות הטובות הקורנות משם.... צר לי יקירתי,אינני
,באמת שלא,בחיי
אין לי תהיות לגבי "מי אני ? למה אני ? איך אני ?" מעט מאוד דברים עדיין מצליחים לגרום לי לתהות על קנקנם בעולמנו העגלגל והמופרע קמעה,אף פעם לא הבנתי באמת למה אנו בדרך כלל חשים כה בודדים ומנוכרים לאחר אורגאזמה,למה טיפות הגשם על החלון מעוררות אסוציאציות של דמעות,למה אסור לדרוך על הדשא אבל מותר לפרוס עליו שמיכה ולשכב עליה,למה : אָנֹכִי ה' אֱלֹהֶיךָ, אֲשֶׁר הוֹצֵאתִיךָ מֵאֶרֶץ מִצְרַיִם מִבֵּית עֲבָדִים. לֹא יִהְיֶה לְךָ אֱלֹהִים אֲחֵרִים עַל פָּנָי. לֹא תַעֲשֶׂה לְךָ פֶסֶל וְכָל תְּמוּנָה אֲשֶׁר בַּשָּׁמַיִם מִמַּעַל וַאֲשֶׁר בָּאָרֶץ מִתָּחַת וַאֲשֶׁר בַּמַּיִם מִתַּחַת לָאָרֶץ. לֹא תִשְׁתַּחֲוֶה לָהֶם וְלֹא תָעָבְדֵם - כִּי אָנֹכִי ה' אֱלֹהֶיךָ אֵל קַנָּא, פֹּקֵד עֲוֹן אָבֹת עַל בָּנִים עַל שִׁלֵּשִׁים וְעַל רִבֵּעִים לְשׂנְאָי, וְעֹשֶׂה חֶסֶד לַאֲלָפִים לְאֹהֲבַי וּלְשֹׁמְרֵי מִצְוֹתָי. לֹא תִשָּׂא אֶת שֵׁם ה' אֱלֹהֶיךָ לַשָּׁוְא - כִּי לֹא יְנַקֶּה יְהֹוָה, אֵת אֲשֶׁר יִשָּׂא אֶת שְׁמוֹ לַשָּׁוְא. זָכוֹר אֶת יוֹם הַשַּׁבָּת לְקַדְּשׁוֹ. שֵׁשֶׁת יָמִים תַּעֲבֹד וְעָשִׂיתָ כָּל מְלַאכְתֶּךָ, וְיוֹם הַשְּׁבִיעִי שַׁבָּת לַה' אֱלֹהֶיךָ. לֹא תַעֲשֶׂה כָל מְלָאכָה אַתָּה וּבִנְךָ וּבִתֶּךָ עַבְדְּךָ וַאֲמָתְךָ וּבְהֶמְתֶּךָ וְגֵרְךָ אֲשֶׁר בִּשְׁעָרֶיךָ - כִּי שֵׁשֶׁת יָמִים עָשָׂה ה' אֶת הַשָּׁמַיִם וְאֶת הָאָרֶץ אֶת הַיָּם וְאֶת כָּל אֲשֶׁר בָּם וַיָּנַח בַּיּוֹם הַשְּׁבִיעִי, עַל כֵּן בֵּרַךְ ה' אֶת יוֹם הַשַּׁבָּת וַיְקַדְּשֵׁהוּ. כַּבֵּד אֶת אָבִיךָ וְאֶת אִמֶּךָ - לְמַעַן יַאֲרִכוּן יָמֶיךָ עַל הָאֲדָמָה, אֲשֶׁר ה' אֱלֹהֶיךָ נֹתֵן לָךְ. לֹא תִרְצַח. לֹא תִנְאָף. לֹא תִגְנֹב. לֹא תַעֲנֶה בְרֵעֲךָ עֵד שָׁקֶר. לֹא תַחְמֹד בֵּית רֵעֶךָ. לֹא תַחְמֹד אֵשֶׁת רֵעֶךָ, וְעַבְדּוֹ וַאֲמָתוֹ וְשׁוֹרוֹ וַחֲמֹרוֹ וְכֹל אֲשֶׁר לְרֵעֶךָ. גם אף פעם לא הבנתי לחלוטין וללא ספקות את התאוריה הבאה: תורת הכאוס הוא ענף במתמטיקה ופיזיקה המתאר התנהגות של מערכות דינמיות שמגלות רגישות גבוהה לשינויים קטנים בתנאי התחלה. החידוש הגדול בתורת הכאוס היה שהיא הראתה שגם במערכות פשוטות ודטרמיניסטיות יש מצבים בהן התנהגותן לא ניתנת לחיזוי באופן אפקטיבי, כי לשם כך יש צורך בידיעת התנאים ההתחלתיים בדיוק אינסופי. תופעה זו מכונה בלשון ציורית "אפקט הפרפר". דוגמאות למערכות כאלה הן האטמוספירה ומערכות כלכליות מסוימות. בניגוד למה שהשם מרמז, התנהגות כאוטית אינה התנהגות בה יש אי סדר מוחלט. התנהגות כאוטית היא חסומה, כלומר מוגבלת לארועים מסוימים, והמערכת שואפת למושך - למצב מסוים אחד. עד פיתוח תורת הכאוס המושכים היחידים הידועים היו התכנסות לנקודת שיווי משקל, התכנסות למסלול מחזורי, והתכנסות למסלול כמעט מחזורי. תורת הכאוס הוסיפה גם מושך מוזר, שהוא מסלול שהמערכת מתכנסת אליו, ואשר יש לו אופי פרקטלי. מערכות שבהן מתקיימת התנהגות כאוטית חייבות להיות לא לינאריות. עבור משוואות הפרש התנהגות כאוטית יכולה להופיע כבר במשוואה יחידה, כמו המפה הלוגיסטית. עבור משוואות דיפרנציאליות רגילות התנהגות כאוטית יכולה להופיע רק ממערכת בת לפחות שלוש משוואות אוטונומיות מסדר ראשון, כמו משוואות לורנץ, או מערכת של שתי משוואות עם תלות ישירה בזמן. סוג ההתנהגות של המערכת תלוי במצב ההתחלתי שלה ובערכי הפרמטרים שלה. סוג ההתנהגות הקשה ביותר לחיזוי ולאפיון הוא הכאוטי, תנועה מורכבת לא-מחזורית שנתנה את שמה לתאוריית הכאוס. תנועה כאוטית על מנת להגדיר את ההתנהגות של המערכת ככאוטית, על המערכת להיות בעלת המאפיינים הבאים: עליה להיות רגישה לתנאים ההתחלתיים עליה להיות טרנסיטיבית מבחינה טופולוגית המסלולים המחזוריים שלה צפופים מבחינה טופולוגית רגישות למצב ההתחלתי פירושו ששתי נקודות במערכת כזו עשויות להתנהג בצורה שונה מאוד אפילו אם ההבדל ביניהן במצב ההתחלתי היה קטן מאד. המערכות יתנהגו באופן זהה אך ורק אם התנאים המוקדמים היו בדיוק אותו דבר. דוגמה לרגישות שכזו היא "אפקט הפרפר", שבו התנועה של כנפי הפרפר יוצרת, כביכול, שינויים קטנים באטמוספירה שבמשך הזמן גורמות למזג האוויר להשתנות באופן משמעותי וליצור, באופן פוטנציאלי, משהו דרמטי כמו טורנדו. תנועת הכנפיים של הפרפר היא שינוי קטן במצב ההתחלתי שגורם לשרשרת אירועים שמביאה לתופעות בקנה מידה גדול כמו הטורנדו. דוגמאות מוכרות אחרות לתנועה כאוטית הן הערבוב של צבעים נוזליים ומערבולות אוויר. צורה אחרת לדמיין את התנועה הכאוטית, ובעצם כל סוג של תנועה, היא על ידי דיאגרמת פאזה של התנועה. בדיאגרמה כזו, כל אחד מצירי הגרף פונקציה מייצג ממד אחד של המצב, והזמן אינו מיוצג בו. לדוגמה, אפשר לצייר את המיקום של מטוטלת כנגד המהירות שלה. מטוטלת במנוחה תצויר כנקודה, בעוד שמטוטלת בתנועה מחזורית תצויר כעקומה סגורה פשוטה. כאשר ציור כזה יוצר עקומה סגורה, העקומה קרויה מסלול. למטוטלת שלנו יש מספר אינסופי של מסלולים כאלה, הנבדלים זה מזה באנרגיה שלהם. לדוגמה, אם נחבר למטוטלת משהו שיאט אותה, המטוטלת תמיד תגיע למנוחה בסופו של דבר, ולא משנה מה היה המצב ההתחלתי שלה, או ליתר דיוק - היא תגיע למנוחה בגבול. בדיאגרמת פאזה אנחנו נראה שהקוים יוצרים ספירלה אל האמצע, במקום ליצור סדרות של אליפסות, כפי שהיה במטוטלת חופשית. הנקודה הזו באמצע - המצב שבו המטוטלת נמצאת במנוחה - קרויה המושך. מושכים לעתים קרובות משויכים למערכות כמו המטוטלת, שבהן אלמנט מסוים מוריד בהדרגה את האנרגיה של המערכת. במערכות פשוטות לניתוח, המושך הוא לרוב נקודתי. אבל לא כל המושכים הם כאלה. ישנם גם לולאות פשוטות, או לולאות כפולות מורכבות יותר (שבהן צריך יותר משתי דרגות חופש). ויש כאלה שהן למעשה פרקטלים: ה"מושכים המוזרים". מערכות עם מושכים לולאתיים מציגים תנועה מחזורית. אלה עם הלולאות המורכבות יותר מציגים לרוב תנועה מחזורית-למחצה. ומערכות עם "מושכים מוזרים" מציגים התנהגות כאוטית. בכל נקודה של דיאגרמת הפאזה, המערכת תיטה להתפתח למצב שכן בצורה דטרמניסטית (ניתנת לחיזוי) כלשהי. אם המטוטלת שלנו נמצאת בנקודה מסוימת ויש לה מהירות מסוימת, אנו יכולים לחשב את הנקודה הבאה שלה ואת המהירות שלה שם. כלומר, אנו יכולים להתייחס לדיאגרמת הפאזה שלנו כשדה וקטורים, ולהבין אותה באמצעות אנליזה וקטורית. בעוד שרוב אופני התנועה שמוזכרים למעלה יוצרים מושכים פשוטים, כמו נקודות או עקומות בצורת עיגול, תנועה כאוטית מתכנסת למושכים מוזרים, שהם בעלי מורכבות ופירוט גדולים מאד. לדוגמה, מודל תלת ממדי של מערכת מזג האוויר של לורנץ יוצרת את "מושך לורנץ" המפורסם. מושך זה הוא כנראה אחד מהדיאגרמות הידועות ביותר במערכות הכאוטיות, כנראה בגלל שהיא הייתה אחת מהראשונים וכן בגלל שהתוצאה יפה למדי ונראית כמו כנפי פרפר. נכון שאת כבר מתחילה לשנא אותי ? אל תשנאי...סתם בזבוז אנרגיה חיובית ידידתי... נראה לי כי עוד גדולות ונצורות צופן לנו העתיד... שלך
TAINTED SAINT

orli997

New member
וכל זה היה אמור להפחיד אותי?

כי ניראה שאני הצלחתי היכן שאתה ניסית, ולידיעתך בקומונה שאני מנהלת אני לא מנסה להראות אנרגיות חיוביות וסנוורים, אלה להיפך החיים הרבה יותר הגיוניים ופחות רומנטיים ממה שנוהגים להציג קבוצות רוחניות למינהם, והחרדי ששמתי היה רק בצחוק ברור לי המרחק בינכם אז סליחה אם ניתפסתי ביוהרה ואכן העתיד צופן גדולות ונצורות בדיוק כמו שנצלח לעצב אותו לא יותר ולא פחות שלך אור-לי

TAINTED SAINT

New member
אהובתי,וכי נראה לך שהפחדת אותי ? ../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

כל שיש לי לומר הוא,רדי מעל הענן יקירתי,אין לי מושג כרגע מהיכן עלתה בך המחשבה כי ניסיתי להפחידך,כנראה שאני מתופף על תופי טם-טם בעוד את מנסה לפרשם בעזרת צופן מורס.... אנחנו מאותה קבוצת גיל,בסוף היכן שהוא נמצא את המגשר ביננו [בלי בדיחות סקסיסטיות לכרגע,אבל אל תדאגי,הן תגענה מאוחר יותר...]. לא נתפסת ביוהרה,צאי מהפאניקה,שימי דיסק טוב של לויתנים שרים בליווי עוגב כנסייתי,תדליקי
,תמזגי לעצמך
,תתמזגי עם היקום,מה שעושה לך את זה נשמה.... לי אישית עקרבים עושים את זה....אל תדאגי....עוד חזון למועד...גם לשם אקחך אם חובבת הרפתקאות וריגושים את... רק שאלה לי אליך,האם אשת איש את ? יעני נשואה ? יען כי לא ארצה חלילה וחס לגרום לך למחשבות חטא... בי נשבעתי על קבר סבתי שהתפגרה בשיבה טובה לכבוד הבר מצווה שלי...נשבעתי "סבתא,נשבע לך לא גורם יותר לנשים נשואות למשברים ולצרות !",וכשאני נשבע על קבר סבתי,אני שומר על שבועותי בקפדנות ! הצטרפי אלינו בצ'אט הלילה,ננסה להנעים את זמנך... תתפלאי-התחלתי לחבבך... מי יודע ? אולי צפויה לנו דרך ארוכה יחדיו.... שלך
TAINTED SAINT
[לא בקרתי את קבר סבתי מאז שהיתי בן 16,וגם אז זה היה כדי לרוקן את שלפוחית השתן שלי
מזל סרטן...לא סולחים בקלות... בגללה לא חגגתי בר-מצווה כמו כולם...אבל,לעולם לא אשכח את שהיה עלי לקרא בבית הכנסת....אבוי ! לא פחות ולא יותר נכללה מלה מאוד מסויימת...אוי כמה שנהנתי לקרא אותה בהדגשה ובהטעמה מיוחדת...תוך שאני מביט בעיניו של הרב...מעניין למה הסמיק האומלל...]

orli997

New member
סביר שמי שנבהל מעצמו הוא

לצ'ט אין מצב להצתרף ישנה וקמה עם התרנגולים
אכן פורום מרגש פה , שנון וגם יהיר , מוצא חן בעני לילה טוב טפו טפו בלי עיו רעה הכל לטובה חוזרת לענן מימנו באתי

מגניב אחותי ../images/Emo70.gifיושנת בלול ../images/Emo70.gifמטילה ביצים ../images/Emo35.gif

בילבלת אותי קצת אחותי את מהלול או מהעננים
ניראה לי את קיבוצניקית מרחפת חב"לז
נכנסתי עכשיו בקומונה שלך אחותי בחיי גדולים אתם
תרדי מהעננים אחותי ותיצטרפי כאן הפורום הכי סבבה בתפוז
אני חזרתי לחמשוש מהצבא למה לא נתן לי המפקד שלי המניאק לצאת למה היינו בכוננות הזנקה ובימקום ללכת למיטה שמתי תפילין וישר ניכנסתי בפורום למה פה זה מזה תחושה של לחזור הבית
אני התבאסתי באסה אתומית ליראות שאתמול בלילה נכנסתם בצ'אט ורק אני בטח פיספסתי את כל הקטעים כוס אם אמו המפקד שלי למה ביכלל לא קרה כלום וסתם היתיבשתי כל החג במחסומים כמו אהבל למה ביכלל היה סגר ולא היה שום אקשן ביכלל
חצי לילה נסעתי בטרמפים למה המניאק שיחרר אותנו רק בחצות לשחק אותה עלינו גבר גבר למה קצת הרצנו עליו קטעים ודאחקות במחסום להעביר זמן סתם צפונבוני שלא מבין בדיחות
ברוכה הבאה אחותי
קחי הכל בסבבה לא כמו סויה שתופשת ג'אננה כל פעם על משו אחר תיזרמי כפרה
יללה צריך לענות לאחרים
ביי

סליחה נשמות כימעט שכחתי ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

סליחה שלא עניתי לשאלה שלך סויה נשמה רק שלא תגידי שאני מיתעלם ממך למה את פולניה
בטח יש גן עדן וגיהנום למה ככה אלוקים ברא
בטח יש במה להאמין ובטח שכולם יחזרו כשיבוא המשיח ותבוא גאולה לעם ישראל בימהרה בימנו ואימרו אמן
תגיד קדוש היתחרפנתה לגמרי לשבת להעתיק את עשרת הדיברות עם כל הניקוד ובאותו זמן להגיד שאין אלוקים
נשבע לך אחי אתה משו נידפק אצלך חזק בזמן שהיסתובבתה בפורומים האחרים כשעזבתה אותנו אוסנת אמרה לי שראתה אותך כותב בפורום להומואיים כשצלצלה לאחל לי חג שמח אבל לא רצתה להגיד איפה לי למה פחדה שאני יכנס לשם ויתפרע חב"לז
תגיד אחי היתחרפנתה לגמרי אתה
נישבע לך אחי אם אני מוצא את הפורום חב"לז מה שאני עושה להם שם
מה הקטע החדש שלך עכשיו מה
הייתי בבית שלך וראיתי את אישתך ואת הילד הבונבון שלך מה הקטע שלך עכשיו
אני אשכרה מתחיל לחשוב שאתה ורסקול באמת יש לכם משו בינכם למה אתם יותר מדי חמודים אחד לשני בזמן האחרון
תרגיע אחי ותתחיל להאמין קצת רק טוב וגאולה יצא לך מזה
ביי

orli997

New member
תודה על המחמאות וקבלת הפנים../images/Emo24.gif

מי פוחד ממיסטיקה? אמונות טפלות אתם אומרים? האים אתם לא שופטים קצת על פי האמונות הטפלות שלכם על מיסטיקה ורוחניות למינהם? מה התגובות הסרוטות האילה רבותי? כן אני רוחניקית לא מתבישת, ומישום מה אתם חבורה של שנונים וציניקנים חסרי תקנה, מזכירים לי את עצמי, אז בוקר נפלא הבוקר למרות הדרמות הקטנות שלנו, מה יותר טבעי מלשבת בלול ולהטיל ביצים?

miyamoto

New member
את מעט מבלבלת...

רוחניות לא משמע מיסטיקה, אין אפילו קשר בין המושגים.

orli997

New member
טוב מסכימה

אז בכל זאת תסביר לי מה התגובות הנילהבות, מעופפת חבל"ז ועוד , אגב לא תעניתי שרוחניות זה מיסטיקה כי מיסטיקה אנלא ממש יודעת להגדיר, משהו לוט בערפל והרבה רומנטיקה מיסביב, אגב מה ניגמר עם מיבחן הפרגוד?

miyamoto

New member
לא יודע,

עוד לא פגשתי מישהו שמוכן להגיע עד אלי עדי לעבור אותו.

TAINTED SAINT

New member
לאור-לי היקרה ../images/Emo140.gif

חושבני כי התחום המיסטי והרומנטי קשורים יותר אלי מאשר לכמה מעמיתי אשר כל שרוצים הם ממך הן כנראה שתי ביצים עגלגלות להכין חביתה.... או
..... מה את אומרת ? את ואני ...מהלכים יחפים על החול השחור לאורך חוף הנמשך עד האופק והשטוף באור הירח המלא.... הרוח מן האוקיאנוס נושבת ומצננת את להט השמש הקורן מעורנו השזוף...אצבעותייך נוגעות לא נוגעות באצבעותי.... שערנו מתבדר ברוח המלטפת אותנו בחושניות חסרת מעצורים וגבולות...מבטנו נפגשים...מבטיחים הבטחות אילמות... אני מתכופף ומרים קונכיה גדולה ולבנה מן החול....הביטי את פיתוליה...הספיראלה המבטיחה שלמות ואין סופיות... הביטי בורוד הפלאי והמושלם שבתוכה...המספר על מצולות אפלות שלעולם לא נדע את צפונותיהן...הביטי במה שהעניק לנו פוסידון ברגע של חסד נדיר...הצצה אל תוך רזי הבריאה...אל תוך הסוף חסר ההתחלה...אל ההתחלה שאין היודע את סופה.... אל תוך הקור המקפיא הבוער בלהבות יוקדות של תשוקה קדמונית וחסרת גיל...הטי ראשך אחורה לאט...עצמי עינייך...הקשיבי להלמות לבך...לשצף הדם הזורם בחדווה מטורפת בעורקיך.... עצמי עיניך וראי את האור מבעד לעפעפיך...מסתורי...אוצר בתוכו סודות ורזים....פועם כלבו של עובר מתהווה בכור ההתוך הרותח של עולם נוזלי ומשנה צורתו ללא הרף... פקחי עיניך עתה,חייכי,הביטי לתוך עיני ועני רק על שאלה פשוטה: האם אי פעם אור-לי יקירתי מישהוא כתב רק למענך דבר המשתווה למה שכתבתי לך כאן הלילה ? כן,גם אני אוהבך....שששש,אל תאמרי מאומה עתה,עצמי עיניך והניחי ראשך על לוח לבי... הבטחתי לפצותך.... מקווה שלא אכזבתי... שיהיה לך יום נהדר
TAINTED SAINT

orli997

New member
אנצור זאת יקירי../images/Emo24.gif

אכן רומנטיקן חסר תקנה, אתה לא צריך לפצות על כלום אני ניהנת להיתנגח לפעמים ולא נעלבת בקלות, מה שכן כישרון כתיבה לא חסר לך תיכתוב ספר או משהו, מבטיחה להיות מראשוני הרוכשות שיהיה שבת שלום באהבה אור-לי

TAINTED SAINT

New member
התדעי יקירתי כי מטומטמת מסויימת...../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif

כתבה לי אך לפני כשעה כי מחקה מתיבת המסרים הפרטיים שלה כשלושים "מכתבי אהבה" ארוכים כאורך הגלות ומדהימים ביופים שכתבנו זה לזאת במהלך החודשים האחרונים,מתוך החשש כי מערערים הם עליה את עולמה היציב והמסודר
מכיר אנוכי נערות ונשים שהיו מוכנות לרצוח על מנת לזכות בכזאת תשומת לב מצידי
אוי הפחד הפחד...הפחד שיש לנשים מסויימות מפני עצמן... מפני המשתולל בתוכן...הפחד מפני מתן חרות לרגשותיהן....הפחד מפני האפשרות להגשמת פנטאזיות וחלומות...האפשרות למצות את החיים...לתת דרור לעצמן.... חוששני כי הפחד הגדול ביותר אצל רבות הוא מהצורך להתמודד מאוחר יותר עם התחושה של "מצאתי ואז אבדתי".... מה יותר גרוע יקירתי ? לא למצא לעולם ולחיות ללא הידיעה והחוויה,או למצא,לחוות הכל בצורה הכי אינטנסיבית ואמיתית שניתן,ואז לאבד.... מה משתי האפשרויות נוראית יותר לדעתך ? תודה על המחמאות יקירתי על סגנון כתיבתי,אלחש לך סוד קטן,רק ביננו.... כתבתי שני ספרים...אחד לפני כעשור,ואחד לפני כשנה וחצי... אף אחד מהם לא יפורסם אי פעם...לפחות לא על ידי...לא בגלל שידחו עיי בתי הוצאה לאור,הם לא יראו אור משום שחסר אנוכי את האומץ לפרסמם ולחשוף את נשמתי....ככל הנראה ימשיכו לשכון במגרה עד אחרי שאשכב לי בשלווה בקברי,אם בני ירצה יום אחד בעתיד לפרסמם...אותיר לו את ההחלטה.... כתיבה היא אקט רוחני ומטהר,חושבני כי ישנו עוד אדם אחד כאן בפורום שיודע הוא בדיוק למה אני מתכוון... אינני מכיר תהליכים אחרים כה משחררים כמו כתיבה,טוב נו,ציור,פיסול... בכתיבה יש אקט משחרר ומטהר,משהוא שאיננו נופל מאקסטאזה דתית או אורגאזמה מינית [ורסקול אהובי,תחסוך לי עתה את ההערה המתחכמת ש"כתיבה כמוה כאוננות",אתה יודע שלא כך הדבר כלל וכלל,מה עוד שאבקשך להותיר את השרשור הזה לאור-לי ולי...תודה
]. אם אאזור אומץ לפרסם ספר יום אחד,מבטיח אני לך חגיגית להעניק לך עותק עם הקדשה אישית... שבת שלום גם לך
TAINTED SAINT

למעלה