האם אתם מאמינים בקיומו של גיהנום או גן עדן?

orli997

New member
שמע אני ניפעמת

אבל אם יורשה לי האים הביקורת והאיתגור שאתה מציב מול נשים הפוחדות מעצמן לא מבטא בעצם את הפחד שלך עצמך לחשוף את נישמתך בפרסום הספרים? צר לי אך לא יכולתי להיתאפק לגבי כתיבה ניראה לי כי כל אחד יכול למצות את עצמו בדרך שיחודית לו, דרכך היחודית היא הכתיבה ואכן מפליא אתה בה, ואם כך אתה מרגיש שאתה כותב אז אשריך חיבור ישיר לאלוהים יש לך (טוב אמנם הוא לא כתב כלום רק היכתיב) מה ניראה לך יקירי?

TAINTED SAINT

New member
אהובתי הנפעמת....

אינני מציב שום אתגור בפני נשים,עובדה שאת כאן ולא חשה מאותגרת ולו לרגע... בהתחשב בעובדה שאינך יודעת,ולעולם לא תדעי מי היא אותה אחת שמחקה,[ישנם דברים שאני כן מכבד,כגון פרטיות..זכות אלמנטרית...],אך האמיני לי כי חוסר בטחון עצמי איננה תכונה הנמנית על תכונותיה,סיבותיה עמה,ואני מכבדן,למרות שמטופשות הן עד מאוד... אין קשר בין אי הרצון שלי לחשוף את נשמתי,ובין מה שאת הגדרת כ"הביקורת והאיתגור שאתה מציב מול נשים הפוחדות מעצמן ", חוששני יקירתי כי לאלוהים שלך אין מקום בחיי...צר לי לאכזבך,ואף אינני חושב שמפליא הנני בכתיבתי,קראתי את יצירותיהם של כאלו הטובים ממני אלפי מונים,ולא,אינני חש קנאה אליהם או נחות להם,כל אחד וכשרונו,בנוסף לכתיבה אני עוסק\עסקתי בעוד מספר תחומים הקשורים ביצירה,לדעתי הלא צנועה הכל עניין של גנטיקה,ללא כל קשר לאל זה או אחר.... משום מה התחמקת מלענות לי על שאלתי....מה עדיף...למצא ולאבד...או לא למצא כלל... נראה לי יקירתי כי דרך ארוכה נכונה לנו יחדיו.... TAINTED SAINT

orli997

New member
טוב

קודם כל אל תהיה רציני ענין האלוהים פה הוא דרך ביטוי, הכונה כי אתה מיתחבר לאני הגבוהה שלך פחות או יותר לא רוצה להלאות פרטים שלא מענינים אותך לדעתי עדיף למצוא ולאבד אם זו השאלה ,

למעלה