זהו,ש"כלבה אלמונית" קראו לה ה"תותחן ו"תותחון2", וגם שרוני ב. - כולם יצאו, כמובן, מאותו מחשב
D dafi1 New member 10/7/03 #76 זהו,ש"כלבה אלמונית" קראו לה ה"תותחן ו"תותחון2", וגם שרוני ב. - כולם יצאו, כמובן, מאותו מחשב
ש שחר של עמית New member 10/7/03 #78 כשאני מצרפת את ההודעה האחרונה הזו של דפי, לשרשורי 'מלחמת הפרשי זמני ההריון' שלה עם שרוני, אני יודעת דבר אחד - שאני כבר לא יודעת כלום!
כשאני מצרפת את ההודעה האחרונה הזו של דפי, לשרשורי 'מלחמת הפרשי זמני ההריון' שלה עם שרוני, אני יודעת דבר אחד - שאני כבר לא יודעת כלום!
ש שחר של עמית New member 10/7/03 #80 יופי, חכמולוגיות שכמותכן ממש "יפה" לטמון פח יקוש לעיוור ומלכודת לחלש... אז אני החוליה החלשה? שלום!
כ כרמית111 New member 10/7/03 #81 דפי... מאחר ולא נראה מחר את זיו פנייך ושלל תותחייך .... ( יצא חרוז) : כך אני מדמיינת אותך בעיני רוחי ( והיה קשה למצוא תמונה )...
דפי... מאחר ולא נראה מחר את זיו פנייך ושלל תותחייך .... ( יצא חרוז) : כך אני מדמיינת אותך בעיני רוחי ( והיה קשה למצוא תמונה )...
כ כרמית111 New member 10/7/03 #94 דפי... האם זה קרוב יותר למציאות ? מה שלא משנה את העובדה ש"בעיני רוחי" אני רואה אותך כמו בתמונה הראשונה
דפי... האם זה קרוב יותר למציאות ? מה שלא משנה את העובדה ש"בעיני רוחי" אני רואה אותך כמו בתמונה הראשונה