האם באמת האדם נחת על הירח?

nights

New member
האם באמת האדם נחת על הירח?../images/Emo29.gif

יש כאן כמה לינקים לכתבות והדגמות. אני מביא רק דוגמאות אבל אם תחפשו באינטרנט תגלו הרבה יותר. הלינקים אמורים להוכיח שהאסטרונאוטים של נאס"א לא נחתו על הירח או לפחות שתמונות הנחיתה פוברקו באולפן צילום. בבקשה: http://www.aulis.com/nasa4.htm http://liftoff.msfc.nasa.gov/News/2001/News-MoonLanding.asp http://batesmotel.8m.com/ לשיפוטו של כל אחד מכם...

חזיר בר

New member
אני אוהב לחזור לארכיון

ולתשובה לטענות העיקריות על הפיברוק של הנחיתה על הירח. אתה תוכל גם למצוא לפני זה שירשורון על הנושא

nights

New member
לא ממש תשובה...../images/Emo29.gif

1. עם כל הכבוד לPREACHER מומחי צילום מרחבי העולם ראו את התמונות ואמרו שיש כאן אי סדרים (אנומליות). 2. גם הזרקורים והפלאש לא ממש סבירים, מה עוד שאף אחד מהאסטונאוטים ואנשי נאס"א לא הזכירו את זה. 3. מקובל. 4. גם כן מקובל. ובכלל יש כאן תשובה על מעט מאוד בעיות שהעלתי. עדיין - לשיקולו של כל אחד מכם.

TerminalFrost

New member
אני לא בקיא בפרטים

והעובדות שמוצגות באתרים ממש משכנעות אבל לסוע לירח זה לא כזה קשה... ובכל זאת עם כל החמדנות וערכי המוסר הירודים של האנושות, אני עדיין חושב שיש מקום לתחושת הרפתקנות ושליחות בפיתוח והוצאת משלחת לירח. אפילו אם העולם כבר מזמן לא עובד במשגים האלה של "תחושת הרפתקנות" ו"שליחות" ו"למען כבוד האנושות", עדיין לא מדובר בחברה מושחתת מהיסוד (זה יש רק אצל הפלסטינים). אני חושב, שכן הלכנו לירח, התקנו שם מכשיר האזנה ופיקוח שמכוון לכדור הארץ, ועכשיו לארה"ב יש פיקוח על כל הלוונים שסביב ארה"ב... או מכשיר התקשרות עם עב"מים או משהו מופלץ כזה

סקניה

New member
הויכוח עצמו היה...

על הנחיתה הראשונה על הירח.. בזמנו, זמן מירוץ החימוש בין האמריקאים לרוסים, היו אלו הרוסים שהצליחו להרים חללית לחלל לפני האמריקאים.לכן,כך אומרת התאוריה, האמריקאים,כשראו שלא יעמדו בלוח הזמנים והרוסים עומדים לכבוש להם את הירח,פיברקו נחיתה באולפן. מאז עברו הרבה מים בתמזה...הרבה. עוד עניין קטן.. כשהיה צריך איינשטיין להסביר מאיפה הגיעה לו ההשראה לחקור ולכתוב את "תורת הקוואנטים" הוא השיב שזו היתה איזו השראה אלוהית. ואכן, הגאון היה מקורב לרבנים ולדת על-אף חילוניותו. פרשנות שלי שלא מבוססת על כלום: כדי להסביר לאנשים שלא חקרו את הנושא לעומקו ולא יכול להיות להם מושג איך זה עובד, ועל-אחת-כמה-וכמה ,איך הגיעו לזה השתמש הגאון בשיטה ידועה של "להאשים" את האל.זה עובד כמעט תמיד. כל תופעה שלא היה לה הסבר, אמרו לנו בדת- "זה מאלהים". ואם כבר בדת עסקינן: לדעתי המעמד הכי דתי שהיה מאז ומעולם היה מעמד הר סיני. זו ה"מילה" הכתובה היחידה שניתנה "פקטו" לעם ישראל. אבל מה, למה זה לקח למשה 40 יום ולילה? כי זה הזמן שלקח לו לכתוב מניפסט שיוביל עם. קצר,ניתן ללמוד בע"פ,ממצה... כשירד מההר בפעם הראשונה וראה את עם ישראל סוגד לפסל הזהב הוא שבר את אותן לוחות ברית וחזר להר.למה? כי הוא לא רשם בהם את הדיבר הראשון."לא יהיו לך אלהים אחרים". בלי הדיבר הזה אין לו סיבה לכעוס על העם,ולהם אין סיבה ללכת אחריו. אז הוא חזר,תיקן וירד עם 10 חוקים שאמורים להספיק. לצערנו, קצת ניסחפנו. מ"שמור את יום השבת לקודשו" התגלגלנו ל"אסור להעביר כסף", "אסור לנסוע" ואסור בכלל... מ"לא תאכל גדי בחלב אימו" התגלגלנו ל"לא לערבב את כל סוגי הבשר עם כל מוצרי החלב" ומשם המשכנו ל"כלי שנגע בבשר לא יכול לנגוע בחלב"... לא נראה לכם "קצת" הסחפות? כי הדת לכשעצמה היא דבר נפלא.היא במשך שנים רובות,סידרה לאנשים את החיים. אם לא היה החוק של "לא תעבוד ביום השביעי"- אנשים היו מתמוטטים בהתמוטטות עצבים,זה שיפר את חיי המשפחה ועוד. אם לא היה החוק של "אכילת כשר"(לא חזיר), לפני המצאת המקרר בשר חזיר היה מתקלקל מהר מאד.. נטילת ידים=הגיינה. יש עוד אינספור דוגמאות.ספר חכם התורה הזו... אז למה נסחפנו?

אמיתי2000

New member
לא סובל לדבר על זה............

אבל הדתיים בארץ (אני לא מדבר על כולם אבל על הרוב) הם גנבים.. מה שכתבת זה נכון רק לגבי הארץ בחו"ל זה לא ככה. בארץ זה אפילו לדעתי לא נקרא יהדות, הם סתם גנבים שחיים על הכסף של אחרים (כן אני מתכוון על הכסף שלכם או של ההורים שלכם) זה הסיבה שאני כל כך לא סובל תדתיים בארץ........................... נ.ב: נזכרתי בסיבה השנייה שבגללה אני לא סובל אותם, הם לא מתגיסיים לצבא ואחרי זה עוד מתלוננים על המצב!!!!!

nights

New member
רק חצי נכון../images/Emo29.gif

חבל להשמיץ את כל הציבור הדתי ככה. יש את החרדים שיושבים במאה שערים ובבני ברק ועוד. הציבור הזה נהנה מהקצבות של מיליארדי שקלים כל שנה למרות שהם לא משלמים מסים, לא עובדים ולא מתגייסים לצבא. הציבור הזה הוא באמת ציבור של אנשים שחיים על חשבוננו ולא תורמים למדינה דבר. להיפך הם טפילים שמאטים את קצב הצמיחה שלנו. לעומתם יש את הציבור הדתי-לאומי (בהכללה: חובשי הכיפות הסרוגות) שאין הבדל בינם לבין אף חילוני בתרומה למדינה. הם עובדים, משלמים מסים ומתגייסים ליחידות הכי קרביות. אז בבקשה. תן כבוד למי שמגיע.

אמיתי2000

New member
כנראה לא הסברתי תצמי נכון........

לא התכוונתי לכל הדתיים... אלא בעיקר התכוונתי לחרדים חרדים..

Chot

New member
דתיים כן מתגייסים לצבא

והחרדים לא היו גוזלים ממך את כספך היקר (שעבדת עליו כל ככךך קשה) אלמלא אפשרו להם לעשות זאת מההתחלה. חוץ מזה, אני מניחה, שתנאי המחיה של שר בלי תיק בישראל לך עולים יותר משאר מה שעולה לך "להחזיק" משפחת חרדים ממוצעת. (אני חושבת שאני צודקת, ואני גם אלך לברר בקשר לזה)

nights

New member
אנחנו אשמים../images/Emo29.gif

אם היינו מבינים שסדר היום הציבורי חשוב לא פחות מסדר היום המדיני היינו מזמן מפסיקים לממן מאות אלפי חרדי שלמעשה שונאים את מדינת ישראל ולא מכירים בקיומה. ולגבייך CHOT: "תנאי המחיה של שר בלי תיק בישראל לך עולים יותר משאר מה שעולה לך "להחזיק" משפחת חרדים" אבל למה לי להחזיק משפחת חרדים ממוצעת?

למה לך "להחזיק" שר בלי תיק?

לפחות המשפחה צריכה לאכול. שר בלי תיק פשוט צריך להשמין.... אם אין לו תיק זה אומר שאין לו בעצם עבודה. הוא סתם מסתובב כל היום ומבזבז כספי ציבור. אני מעדיף להאכיל משפחה חרדית. לפחות אני מרגיש שעשיתי מצווה כלשהי. לא ככה?

nights

New member
לא, ולא../images/Emo29.gif

שר בלי תיק הוא תוצאה של פוליטיקה מושחתת ורקובה. גם העובדה שמעודדים ציבור ענק להיות טפיל ומשלמים לו אחוזים ניכרים מתקציב המדינה למרות שהוא לא תורם לה ולמעשה אפילו לא מכיר בקיומה. גם זו תוצאה של פוליטיקה רקובה. Two wrongs do not make a right אין קשר בין שתי העיוולות האלה. ושאלה לי אליך: איך אפשר לומר שלעודד גבר להיות פרזיט על חשבון המדינה ולא לעבוד ולפרנס את המשפחה שלו זו מצווה

תסתכל על זה ככה.....

אולי הבעל הוא פרזיט, אבל המשפחה שלו עדיין צריכה לאכול. ואם הוא לא ייעשה את זה (והוא לא ייעשה את זה), לפחות אני יודע שבכסף הזה יקנו אוכל ובגדים למשפחה, ולא וילה ושתי מכוניות לשר בלי תיק. ברור שאני לא מעוניין שהמצב הזה יימשך. אני רואה את זה כ- "הרע במיעוטו"

TerminalFrost

New member
נראה לך באמת שמישהו היה מסכים

שדבר כזה יקרה? שיהיה בנאדם שרק מקבל כסף ולא עושה כלום? קוראים להם "שרים בלי תיק" בגלל שאין להם תואר כמו "שר התחבורה" או "שר הפנים", זה לא אומר שהם לא עושים כלום. לשרים בלי תיק יש חשיבות, כמו לכל השרים. למשל שר בלי תיק מקבל את האחריות לקדם את נושא החסכון במים בישראל, והוא משתמש בתואר השר שלו כדי להקים גופים שיטפלו בנושא. אז לא יקראו לו "שר המים" כי אין כזה תואר, אבל הוא עדיין שר ועושה דברים חשובים. עוד סיבה שיש "שרים בלי תיק" זה במטרה להרחיב את הממשלה ואת המטבחון. כדי שעוד אנשים ישבו במועצת הבטחון, וידאגו לצרכים של כל העם. במועצת הבטחון יושבים רק חברי ממשלה, ויועצים. ויש מפלגות שהם בקואליציה אבל לא מיוצגות בוועדת הבטחון והדעות הבטחוניות שלהם לא נשמעות, וזאת פגיעה בדמוקרטיה. "שרים בלי תיק" פשוט קבלו שם של נצלנים, אבל הם מטפלים בנושאים מהמעלה הראשונה במדינה, פשוט אין להם "תארים".

חזיר בר

New member
לא,לא נכון

בכלל,כל הגדלת הממשלה מעל ל-18 חברים שהתחילה בתקופת ברק היה בזבזנית,חסרת טעם ונועדה רק למטרות קואליציוניות. איך יכול להיות שהסתדרו קרוב לחמישים שנה עם 18 שרים ועכשיו אנחנו עם 29?

TerminalFrost

New member
לא אמרתי ששרים בלי תיק הם

לא למטרות קואליציוניות, גם זאת סיבה לתת להרחיב את הממשלה. נניח היתה מפלגה של בעלי פלולה על מצח, והיו להם מלא ח"כים, ולא היה להם שר כי בת´כלס את מי זה מעניין פלולה. אז היו נותנים להם שר בלי תיק שיקדם את הנושאים שלהם וישתקו, ויצביעו בעד הקואליציה. אקיצר אסור להמעיט בחשיבותם של שרים בלי תיק, ובוודאי לא לקרוא להם נצלנים. (אם כבר לקרוא למישהו נצלן אלא הרשות הפלסטינית, ששנים מקבלים סיוע כדי לשפר את מצב העם שלהם, והם לוקחים את הכסף לעצמם ופותחים חשבונות שוויץ.) חוצ´מזה שיש הרבה יותר נושאים לטפל בהם כרגע כי המצב במדינה על הפרצוץ/על הקרשים/על הג´אנטים/מתחת לכל ביקורת. תבחר.

nights

New member
אני ממש לא מסכים../images/Emo29.gif

שר בלי תיק הוא שר שכמו שאמרת קיבל "דמי שתיקה" ומצביע בעד הממשלה כדי לשמור על התנאים שלו. אם הוא היה מאמין כ"כ בממשלה הוא היה יכול גם להצביע מבחוץ. שר בלי תיק (לדעתי) הוא יצור חסר תכלית שצריך למחוק אותו מעל פני האדמה הפוליטית. ויפה שעה אחת קודם.

TerminalFrost

New member
אז מה שאני אומר

זה שהשרים האלה מקדמים נושאים שנופלים בין הכסאות, שבתכ´לס מקדמים את כולנו. אין מצב שיש בנאדם שמקבל משכורת של שר מכונית ומאבטח בלי שהוא עושה כלום. יש מערכת פיקוח על הכנסת ופועלה, ותזרימי הכספים שלה. אף אחד שם לא פראייר. יודעים שיש אנשים מושחתים, ועושים הכל כדי למגר את התופעה. אז ביבי לקח מתנות, ודרעי מעל בכספים, אבל אף אחד לא נהייה שר במתנה.

Chot

New member
אני רק לא מבינה איפה היית

כשפרסמו את תופעת ה"נסיעות לרגל עסקים" בשיעורים חסרי פרופורציות בקרב חברי הכנסת.

למעלה