האם באמת האדם נחת על הירח?

TerminalFrost

New member
תראי, אני מכיר אישית שני ח"כים

ואני יכול להבטיח לך שהם ישנים הרבה פחות ממך, והרבה פחות טוב ממך, רק כדי שאת תוכלי בבוקר לקום ולהגיד "אחחח איזה בוקר טוב יהיה לי! אני אלך לבצפר, ואח"כ אסע הביתה באוטובוס ויהיו לי מים בכיור, ואוכל במקרר, וטלוויזיה, ואת כל הדברים שעכשיו אני לוקחת כמובן מאליו." הם עובדים קשה מאד בשבילנו, ואם צריך שהם יטוסו לחו"ל - אז שיטוסו לחו"ל. למה תמיד לחפש איפה דופקים אותנו במקום לחפש איפה אנחנו מקבלים? ותאמינו לו שאף אחד לא מחפש לדפוק אותכם, ואם כן - יתפסו אותו ויעמידו אותו לדין או משהו.

nights

New member
אני מקווה שכיף לך../images/Emo29.gif

לפחות אתה מאושר ושמח בחלקך. הכל טוב. הממשלה מתפקדת ללא שחיתויות והכנסת מפקחת עליה ביעילות. משרדי הממשלה רואים לנגד עיניהם את טובת הציבור וכל השרים עובדים 24 שעות ביממה עבור טובת המדינה. לא גונבים, לא לוקחים שוחד ולא מרמים. ממש כיף לך. שמישהו יקח לו כבר את הפרוזאק

TerminalFrost

New member
יודע מה? לא. אני אשאיר תגובה לאצ´וט

כי אתה בחרת להיות אלים מילולית. ואני לא אוהב את הגישה שלך

Chot

New member
ברור נו

אני אגיד את זה, בת למעמד הבינוני, או אפילו המעמד הבינוני-גבוה, לא מבינה בזה כל כך. אבל מה יגידו לעצמם עשרות אלפי המובטלים שיש בארץ? "איזה יופי לי, יהיה לי קולה בכיור"? איפה מקרר? איפה טלויזיה? ראית באילו תנאים מחפירים גרים העולים החדשים מאתיופיה, בבאר שבע אם אני לא טועה? טלויזיה?! רצפה אין להם! נרד מהדברים הגדולים, כן? בוא נלך על הדברים הפשוטים. חנייה בתל אביב, יש? לא. האם אני באמת צריכה להסביר לך למה? (שוחד). זתומרת, זה לא ממש לטובתי שבערייה יש אנשים שמסכימים לגבות קנסות מקבלנים שלא מוכנים לבנות מספיק חניה בשכונות מגורים, או כך אני חושבת. ולא יתפסו שום דבר. יאללה סמק אין לי כוח.

TerminalFrost

New member
אז למה את אומרת את זה?

אם לא חסר לך כלום, ומסת המובטלים בארץ הם מה שמעניין אותך - אולי תתרמי להם את כל מה ששייך לך? את לא מתכוונת לעשות את זה? סבבה. אל תתלונני ועכשיו למצב בארץ. הייתם פעם בזאיר? לאף אחד אין טלוויזיה, קולה או רצפה, וזה לא בגלל שהם זאירים. תאמיני לי שלכל זוג זאירי יש פי 100 יותר מרץ מההורים שלך, לעבוד ולהרוויח ולהתקיים בכבוד. אז למה הם לא עושים את זה? כי אין איפה לעבוד. למה? כי הממשלה שלהם בקושי קיימת ויש משטר צבאי שלא אכפת לו מהתושבים. זאת דוגמא לממשל מושחת וגרוע. בארץ? המצב רחוק מלהיות גרוע, הוא אפילו טוב בהתחשב במצב הבטחוני. אין חנייה בת"א בגלל שחיתות? אני לא מבין בזה, אבל זה נראה לי בגלל שפשוט אין מקום... והמובטלים? עצלנים, או שהם לא משכילים מספיק, או שהם מבוגרים מדי. בארה"ב הנאורה המצב הרבה יותר גרוע.יש מכת סמים, ומובטלים יש בדיוק אותו אחוז כמו בארץ, ושוק העבודה שם הרבה יותר תחרותי ולא מתפשר, ובנאדם שלא מוצא עבודה בארץ - סבירות גבוהה שגם שם הוא לא ימצא. אבל אנחנו סוטים מהדיון. הוא, אם אני זוכר נכון, על ח"כים ושרים מושחתים. לפי דעתי אנחנו לא מושחתים יותר מכל מדינה מודרנית אחרת, אולי אפילו פחות. הדבר היחיד שמבדיל אותנו ממדינות אחרות הוא הצבא, שבניגוד לארצות אחרות הוא הסמכות העליונה, ולא העם (או מי שמייצג את העם).

Chot

New member
אתה מרגיז אותי

היצר הפאשיסטי מתגבר מממ חברי כנסת, יאמי! כן אני אוהבת אותכם! אני אוהבת את הממשלה שלי! מדינה כן! ארץ ישראל השלמה משני צידי הירדן הו כן!! אני מימי לא הייתי בזאיר. אתה היית פעם בזאיר? אני לא מאמינה לך. ואני לא חושבת שאני אמורה להגיד תודה על זה שאני לא נתונה למשטר דיקטטורי. דמוקרטיה, אפילו אם היא לא שלמה כמו בשום מקום בעולם צריכה, אותה אני כן לוקחת כמובן מאליו. יותר מטלויזיה. (כן כן!) אבא שלי מקיים שני בתים בכבוד, ואני לא חושבת שאתה או אני נוכל לשוות בנפשינו, לעולם, מה ההספק שלו ומהי מידת החריצות שלו. ז"א, אני מאחלת לך שלא תגיע למצב כזה. מובטלים - לא משכילים מספיק. תואר ראשון יאה מספיק? רק בשבילך אני אברר מה מספר עובדי ההיי טק שאבדו את משרותיהם לטובת המיתון. ותפסיק להשתולל רק בגלל שאתה גדול ואני קטנה. אני מנחשת שאתה יותר גדול ממני כי ילדים קטנים בד"כ לא אוהבים את השרים שלהם. אני בכלל לא מבינה למה אתה כל כך לא מרשה לאנשים להתלונן. אתה גם נגד הפגנות? בסגנון "מי אתם שתתלוננו על הכיבוש, אתם מזלזלים בחיילים הטובים שלנו, דם נשפך, כשאני הייתי ילד כולנו היינו נתרמים זרוע אחת לצד אודי המפקד הכלי" וכדומה?

TerminalFrost

New member
איפפפ ממש לא

"אודי המפקד הכלי" חחחח אהבתי... אני פשוט שונא שאנשים פותחים עיניים, כשהם ממש לא צריכים. אז למה ללכלך? למה ישירות להפנות אצבא מאשימה? אם לא חסר לך כלום - תשתוק! (לא התכוונתי ספציפית אלייך, יש הרבה יתר גרועים ממך, שהייתי שמח אם כל מה שהם היו עושים בעניין היה לפרסם את דעותיהם באיזה פורום.)

Chot

New member
תוכל לתת דוגמאות?

עוד לא הבנתי מה כל כך רע ב"לפתוח את העיניים גם כשלא צריך", ואיך נדע לעשות את ההפרדה בין מתי ש"צריך" לבין מתי ש"לא צריך"?

TerminalFrost

New member
מה מה מה?

אין קללות? אין צעקות? אין "אתה פשוט טיפש!!"? מממ... אצ´וט, איבדת את החריפות, הלשון החלקלקה והאגרסיביות שאפיינו אותך? ("היפים מניאקים תמותו" וכו´) ומתי לפתוח את העיניים?.... אני משאיר את זה לשיקול ציבור פותחי העיניים. אבל בקטע של הח"כים - אני שם את הגבול.

Chot

New member
אוקיי, עוד לא סיימתי

לגבי טענתך כנגד ה"כפייה הדתית" של מימי. מה כפייה דתית? ביקשה יפה מאוד, הסבירה את עצמה (הנה בא החלק עם הקללות, אתה בהחלט לא חייב להגיב עליו) יא חתיכת נאצי (אוקיי נגמר) עכשיו, באמת, להגיד על זה שהיא בקשה לא לנקוב בשמו המפורש של היי, שזאת כפייה דתית, זה לא נקרא להתלונן יותר מידי? זתומרת, אני לא מדברת איתך על לפתוח את העינים כשלא צריך, (באמת עוד לא הבנתי איזה מן סוג של הלצה זאת), זה כבר להוציא אותן מחוריהן בצבת.

TerminalFrost

New member
ווווואייי , הרסת

עד שלבסוף הצלחת להראות חמלה כלפי העולם החיצוני... תגובה בלי קללה אחת... אני מניח - שאי אפשר לשנות בני-אדם. וממש ממש אין לי כוח לוויכוח המחורבן הזה!!!!! הלאה הכנסת! השרים המושחתים הבני-זונות מוצצים לנו את הדם ושותים אותו כמו קולה! אופיום להמונים! המהפכה הגיעה! להרוג את כולם! אאאההה אאההה אאאאהההה! אאאנרכיה!

TerminalFrost

New member
אני כן

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בלללללללללללל ללללללללללללללעעעעעעעעעעעעעע אנג אנג אנג אנג אנג אנג אנג דפים דגים דלים וטן שלגג וענון וענון גנער גנער צילייגער ועשטאנטע די פרייזברגע די שטייטלנער!!

TerminalFrost

New member
אני יכול להמשיך

דגים דגים דגים דגים בבון דגים דגים דגים בבון נחששששש דגים דגים דגים בבון נחששש דגים דגים דגים דגים ארמדילו דגים דגים בבון נחששש דגים דגים ארמדילו דגים דגים

חזיר בר

New member
אני רוצה להתייחס קצת אל הדברים שלך

הדברים הם לא כמו שהם צריכים להיות במדינה שלנו, אין שום הצדקה לממשלה של 29 שרים, אין שום הצדקה לנסיעות של שרים ופמליותיהם הגדולות לחו"ל כדי ללמוד על איך מגדלים פרות. צ´וט לא צריכה לתת למובטלים את מה שיש לה כי זה לא תפקידה,זה תפקיד המדינה לדאוג לאזרחיה. כל יום אנחנו שומעים על שערוריות לא קטנות בדמות תוספות שכר גדולות,קניית רכבים מפוארים,ושכר בגובה מאות אלפי שקלים לחודש לעובדי מדינה בזמן שעיירות שלמות בנגב לא גומרות את החודש. אני לא מבין איך את יכול להסתכל על המדינה ועל הכנסת שעובדת בצורה כל כך לא תקינה ולהגיד ששום דבר לא רקוב בממלכת דנמרק (ישראל).

TerminalFrost

New member
אני לעומתך אמשיך לכתוב שטויות

קראאא קראא עורב עורב לוויתןן עורב עורב עורב לוייתןן שרים שרים שרים שרים נץץץץץץץץ עורב עורב עורב לוויתןן נץץץץץ ארמדילו וג´ירפה עורב עורב עורב עורב לוייתןן נץץץץץץץ ירבוע ירבוע ירבוע!! זיין שפיגל די פרונטעאנער דאר שלופטעאן זיי שניידר!

TerminalFrost

New member
ממש מסקרן אותי

למה התכוונת באומרך "לך את שני חברי הכנסת..." כי זה לא מסתדר תחבירית

למעלה