האם באמת האדם נחת על הירח?

Chot

New member
אוקיי, עוד לא סיימתי

לגבי טענתך כנגד ה"כפייה הדתית" של מימי. מה כפייה דתית? ביקשה יפה מאוד, הסבירה את עצמה (הנה בא החלק עם הקללות, אתה בהחלט לא חייב להגיב עליו) יא חתיכת נאצי (אוקיי נגמר) עכשיו, באמת, להגיד על זה שהיא בקשה לא לנקוב בשמו המפורש של היי, שזאת כפייה דתית, זה לא נקרא להתלונן יותר מידי? זתומרת, אני לא מדברת איתך על לפתוח את העינים כשלא צריך, (באמת עוד לא הבנתי איזה מן סוג של הלצה זאת), זה כבר להוציא אותן מחוריהן בצבת.

Chot

New member
סליחה

לשנוא חרדים ולהתלונן על זה שהם גונבים כסף זה דבר שילדים בכיתה ג´ עושים. יש מספיק מודעות ציבורית. רק שבאיזשהו שלב מתגברים על זה, ומבינים שללכת ברחוב, למצוא אדם חרד שמעשן ולהגיד לו ככה מגובה המדרכה "אבא שלי שילם על הסיגריה שלך, ממזר קטן!" לא מוביל אף אחד לשום מקום. את הטענות שלו, איתי צריך להפנות כלפי הנציגים שלו בכנסת, ולא כלפי החרדים. אין לו סיבה לשנוא אותם, גם הוא היה לוקח כסף מהמדינה אם הוא הייתה נותנת לו.

nights

New member
כמו שאמרתי../images/Emo29.gif

אנחנו אשמים. נציגי הציבור עסוקים בריב על פירורי תמיכה של המפלגות החרדיות ולאף נציג ציבור רציני וחזק מספיק אין אומץ ויושר פוליטיים מספיקים כדי להעלות את הפרדת הדת מהמדינה. את הפסקת המימון המאסיבי של החרדים שלא עובדים ושלא משרתים בצה"ל ועוד ועוד. אני משלם יותר מחצי משכורת שלי למדינה ועושה מילואים והשבוע התבשרתי שחוץ מהמילואים שאני עושה, יקחו ממני עוד 4% למימון המבצע האחרון. איפה הצדק
לעומת זאת לראות אדם חרדי ולומר לו ש"אבא שלי שילם על הסיגריה הזו" זה באמת חוצפה של ילד בכיתה ג´. אין לי ויכוח איתך כאן

Chot

New member
סבבה

אגב יש לעזאזל יש לך כוח לעשות אייקון של ירח כל פעם מחדש?

אמיתי2000

New member
אני יכתוב עוד פעם........

מצטער. הבנתם אותי לא נכון.................. אני מדבר על החרדים מאוד... לא על השומרי מסורת, הדתיים והכיפות הסרוגות... ברור?

בפעם הבאה שתכתוב את הנ"ל על דתיים

אני ממש אתעצבן! ויש לי סיבה טובה אני מתארת לעצמי שלא היה לך הרבה מזל, תפסת אותי בעצבים... BE HAPPY

shalti

New member
טוב, אני חייב להגיב

המדינה הזו עדיין חופשית, ואם לבן אדם יש אמונה כלשהי מה הבעיה שלך עם זה? כל עוד הם לא פוגעים בך למה לשנוא אותם? הם יהודים כמוני וכמוך, אז אתה לא דתי, אז מה? אני אמור לשנוא אותך? ועוד אמרו שכל היהודים אחים וכל היהודים ערבים אחד לשני, מה קרה למושגים האלה היום? אתה אחי כל עוד אתה חילוני? גם אני חילוני, והייתי יהודי חרדי, הלכתי לישיבה בצעירותי, ולא, לא הלכתי לצבא, זו סיבה לשנוא אותי? ובעניין הכסף, מה הבולשיט הזה? החרדים לוקחים לך כסף מהידיים? תעשה לי טובה, אז כן, יש שקרנים, ויש גנבים, ויש כאלה שמשחקים אותה, אף אחד לא מושלם, אין מה לעשות אני לא רואה סיבה בלשנוא יהודי כל עוד הוא לא עשה לי רע מה רע עשו לך החרדים שאתה שונא אותם כל כך? ואני לא מדבר רק לגבי אמיתי2000 אלא לכל שונאי ישראל ובכלל השמאלנים, אני לא יודע למה, אבל אתם מנסים להרוס לעצמכם ושוב אני פונה לכולכם, כולכם אחים ואחיות שלי ושל כולנו, אם תרצו בזה או לא, אחים אתם לא יכולים לבחור, נתקעתם איתנו, עם החרדים, עם הדתיים שומרי המסורת והחילוניים, כל אחד ואמונתו שלו, אחרי הכל, עם ישראל אחד או לא? אחד זה כולל את כל הסוגים והצבעים שיהיה לנו יום עצמאות שמח וללא פיגועים למיניהם שאלתי

סקניה

New member
איזה מין פורום קונספירטורים זה?

ממש לא מיקצועי. האמת,די מאכזב... אף אחד לא "עלה" על הקונספרציה של משה עם לוחות הברית...

IC4

New member
מאטריקס וקונספריציות אחרות

אני ממש חושב שנשנה את השם במקום שאנשים יתאכזבו מהפורום שהוא לא מה שהוא אפילו לא אמור היה להיות מבחינתי אבל נגיד שהוא כן היה על קונספריציות כי עדיין זה המחיר לפורום מאטריקס, למה להתלונן ? תנסה קודם לעזור , תתלונן אחר כך.

למעלה