טוב, אני חייב להגיב
המדינה הזו עדיין חופשית, ואם לבן אדם יש אמונה כלשהי מה הבעיה שלך עם זה? כל עוד הם לא פוגעים בך למה לשנוא אותם? הם יהודים כמוני וכמוך, אז אתה לא דתי, אז מה? אני אמור לשנוא אותך? ועוד אמרו שכל היהודים אחים וכל היהודים ערבים אחד לשני, מה קרה למושגים האלה היום? אתה אחי כל עוד אתה חילוני? גם אני חילוני, והייתי יהודי חרדי, הלכתי לישיבה בצעירותי, ולא, לא הלכתי לצבא, זו סיבה לשנוא אותי? ובעניין הכסף, מה הבולשיט הזה? החרדים לוקחים לך כסף מהידיים? תעשה לי טובה, אז כן, יש שקרנים, ויש גנבים, ויש כאלה שמשחקים אותה, אף אחד לא מושלם, אין מה לעשות אני לא רואה סיבה בלשנוא יהודי כל עוד הוא לא עשה לי רע מה רע עשו לך החרדים שאתה שונא אותם כל כך? ואני לא מדבר רק לגבי אמיתי2000 אלא לכל שונאי ישראל ובכלל השמאלנים, אני לא יודע למה, אבל אתם מנסים להרוס לעצמכם ושוב אני פונה לכולכם, כולכם אחים ואחיות שלי ושל כולנו, אם תרצו בזה או לא, אחים אתם לא יכולים לבחור, נתקעתם איתנו, עם החרדים, עם הדתיים שומרי המסורת והחילוניים, כל אחד ואמונתו שלו, אחרי הכל, עם ישראל אחד או לא? אחד זה כולל את כל הסוגים והצבעים שיהיה לנו יום עצמאות שמח וללא פיגועים למיניהם שאלתי