האם בריאן הורס את המורשת של קווין?

תחשבי קצת קדימה...

תתארי לעצמך שנת 2015 יקום כבר דור שמבחינתו queen יהיהו איזה משהוא איכותי למבוגרים סטייל לואי אמסטרונג מצב זה יגרום לכך שרק מעטים מאוד מאותו נוער יעז בכלל לפנות לכיוון של קווין שלא כמו היום קווין עודנה להקת רוק לגיטמית ואין כמעט אנשים שלא מכירים את הלהקה או לפחות מזהה אחד משיריה,וכל זה למה נמשך?(14 שנים אחרי שהלהקה מפורקת) המון בזכות אותה מערכת יחצנות ומכירה אגרסיבית של קווין בעולם,זה ניקרא הנצחה וזה קורה המון אחרי שמישהוא קרוב הולך לעולמו,כמובן שבמיקרה הזה ניתן לייחס אחוז ניכבד ממטרת הנצחה נועדה לריפוד הכיס שזה דבר לגיטמי לחלוטין. לסיכום גם לדעתי שוחקים את קווין וגם לדעתי פייב בני זונות(במובן הרע של המילה כמובן) ,אבל מה אין מה לעשות זוהי יחצנות ורק ככה מנציחים להקה ענקית כמו קווין שתישאר לנצח לדורות הבאים (ואם לא לפחות לילדים שלנו) אגב מסכים שרובי וויליאמס הוא היחיד שיכול להיכנס לנעליו הענקיות של פראדי

LEATHER REBEL

New member
רובי? סליחה.

עד היום, מכל אלה שניגנו יחד עם קווין, רק ג'ורג' מייקל הוכיח משהו. אבל מה, למרות שלפי שמועות היו דיבורים בעניין, הוא לא הצטרף אליהם לסיבוב. רובי ויליאמס? אולי, אבל העובדה היא שלמרות כל הדיבורים ברשת זה לא קרה. כנראה שיש סיבה... וכנראה שקוראים לה "אגו מנופח". אני זמר בעצמי, אבל אם בריאן ורוג'ר היו מציעים לי להכנס לנעליו של פרדי... היה ברור לי שיש כאן מקום רק לאגו של שניהם.

queen man

New member
../images/Emo45.gif

רובי ווילאמס כ"כ תופס מעצמו ואני לא יודע למה , יש לו קול מגעיל לעומתו יש את ג'ורג מייקל שקצת מזכיר את פרדי . אם מדברים על מחליף אז רק מייקל.

נכון,

לכן המחזמר מבורך. אבל למכור את הזכויות ולאפשר לבצע גירסאות פופיסטיות מטומטמות ליצירות מופת?!

I n n u e n d o

New member
אני מסכימה עם זה.

כל המורשת של קווין זה הקול של פרדי וולא חידושים פופיסטים מו של פייב[מה שבהחלט היה זוועה חוץ מהקליפ שנורא אהבתי,כי היה שם כמובן את בריאן ורוג'ר
] בכל אופן,זה כמו שבארץ אומרים על סאבלימינל והשוקו וכל החרטא הזה,התמסחרות.

mia01

New member
בעיני כל דבר שמעביר את המוסיקה

הנפלאה של קווין לדור חדש וממשיך להשמיע אותה הוא מבורך, לא אכפת לי שפפסי מפרסמים עם שיר של קווין, בעיני זה מחמיא. אם יהיה ילד קטן אחד שיראה את הפרסומת, יאהב את השיר ויחפש את הלהקה מאחוריו, העבודה נעשתה וזה היה שווה הכל. בעיני פרדי השאיר מורשת שצריך לעשות הכל כדי שלא תמות ולא תגווע, אני מאמינה שזה גם מה שמניע את בריאן... בטוחה שמניע אותו יותר מאשר הכסף.

e dor

New member
גם זה נכון

בעזרת פרסומת אני הכרתי את קווין !!! לגבי זה שזה מניע את בריאן יותר מהכסף ... זה אני כבר לא בטוח. אבל שוב - זה דבר הגיוני, לא כמו התמסחרות של ממש לשמחתי.

gihona

New member

gihona

New member
פרדי וסמים

ידוע שפרדי היה חובב קוק - אבל לא שמעתי אף פעם שהוא פיתח התמכרות רצינית. חוצמזה בחיאת - ראיתם אותו פעם בהופעות של סופ שנות ה 70? אנרגיות כאלה מביאים לבמה לילה אחרי לילה רק אחרי כמה שורות. נראה לי שפיטר פריסטון סיפר פעם שהוא היה עושה קוק משהו כמו 10-12 פעמים בשנה.

למעלה