האם בריאן הורס את המורשת של קווין?

Hey Dude

New member
לא יפה אבל צעיר ../images/Emo3.gif

לא צריך להגזים חחח... למרות שהוא מאמי

gihona

New member
אני מאד אוהבת את הלוק של פרדי בסוף

שנות ה 70. שופי:

Ocean Spirit

New member
מסכימה בהחלט

אני בעד שמיי וטיילור ייעלמו וייתנו למה שעוד נשאר מהכבוד של קווין לחיות בשקט. שונאת אותם. ממש שונאת.

e dor

New member
דוגרי ...

אני חושב שלהנציח את המורשת של קווין כל עוד רובם חיים זה כן חשוב. כי כמו שנאמר ע"י פול רוג'רס בעצמו - אין שום כוונה לנסות להחליף את פרדי ! בלי זה אנשים לא יכירו את קווין, ואז כשאנשים שומעים ששירים כמו We Are The Champions ו-We Will Rock You אין להם מושג של מי זה, כשהם שומעים שזה של קווין - מתחילים להבין... חבל שזה רק ע"פ השירים האלה.

Ocean Spirit

New member
אין לי טיפת כבוד לאנשים כאלה

לא למיי וטיילור, לא לשאריות של הדורז, לא ליוקו אונו (אפילו שאני לא סובלת את הביטלס), לא לדייב גרוהל ו... השני ההוא... מנירוונה - עשיית כסף על גבי קברים מחליאה אותי.

כן,אבל

בכל זאת הם בני אדם,ומי יודע מה היה עולה בגורל קווין אם פרדי עוד היה פה איתנו. אני בהחלט מבינה את הצורך של אנשים צעירים(טוב,הם היו די צעירים כשפרדי מת)להמשיך לנגן את המוזיקה שלהם,להמשיך להופיע ולגעת בקהל(
)וכל זה...

Ocean Spirit

New member
אין לי בעיה שימשיכו לנגן את המוסיקה

אני כולי בעד זה! אבל צריך לעשות את זה בכבוד. אם כבר כותבים מחזמר (ואני באופן עקרוני נגד תופעת מחזות הזמר בשנים האחרונות) צריך להשקיע ולכתוב עלילה טובה באמת למחזמר, לא אבסורד מגוחך שיתפקד על תקן קטעי קישור בין השירים. צריך לשתף פעולה עם אמנים *טובים* בגרסאות מחודשות לשירים. ובקשר לפול רוג'רס. ממש נהניתי בהופעה של יוריה היפ עם ברני שו, אז קשה לי לטעון נגד החלפת סולנים באופן כללי. אבל לבנות סיבוב הופעות שלם על שירי עבר בלבד (שחלקם הגדול בכלל לא נכתבו ע"י בריאן או רוג'ר, מה שעושה את זה עוד יותר בעייתי) זה צועק למרחק "זה כסף טוב!", וזה ממש מגעיל. היה צריך להשקיע, לכתוב שירים חדשים (לשם שינוי) ולצאת *איתם* לסיבוב עם פול רוג'רס, בצירוף מספר קטן של שירים של בריאן ורוג'ר ושל פול. עצם העובדה שהם יצאו לסיבוב בלי לטעון לשום דבר פרודוקטיבי מלבד מחזור אותם שירים עם סולן חדש (אשר, בואו נודה על האמת, לא ממש מתקרב למרקורי מבחינה ווקלית) מגעילה אותי בצורה שאי אפשר לתאר.

Oukami Kun

New member
עם כל הכבוד,

המחזמר מעולה. אולי הוא קצת בנאלי, אבל הוא עדיין מחזמר והוא מבוסס על השירים, לא על העלילה. שגם היא, ד"א, חביבה ביותר.

Ocean Spirit

New member
בדיוק. הוא עדיין מחזמר.

מחזה זמר. וככזה הוא דורש גם עלילה טובה, לא רק שירים טובים.

Oukami Kun

New member
ואם היית קוראת עד הסוף

היית רואה שציינתי שהעלילה נחמדה ביותר.

Oukami Kun

New member
לדעתי היא טובה. ../images/Emo13.gif

[ועל טעם ועל ריח אין להתווכח, אז נסיים את הדיון פה
]

נ ר ו ש

New member
אני מסכימה.

לפי דעתי אחרי שפרדי נפטר הם היו צריכים להוציא כמה אוספים ולפרוש.. אני ממש לא אוהבת את הקטע הזה של זמרים שעבר זמנם לנסות לחזור לתודעה בדרכים לא דרכים
זה רק מוריד מהכבוד שלהם..

למעלה