תמיד מצלמים אותם בשדה התעופה בדרך לגמר
ש שירהכ2 New member 7/3/15 #1 האם הגמר היה כבר? יש כל מיני ספוילרים , ולפי שנים קודמות הגמר היה שבוע-שבועיים לפני ששודר אצלנו ? מה אתם אומרים מישהו יודע אם היה או לא היה?
האם הגמר היה כבר? יש כל מיני ספוילרים , ולפי שנים קודמות הגמר היה שבוע-שבועיים לפני ששודר אצלנו ? מה אתם אומרים מישהו יודע אם היה או לא היה?
ג גםצופה Member מנהל 7/3/15 #2 גם אני תוהה.. בדרך כלל צילומי הגמר נערכים כשנשארו 5-6 זוגות - מה גם שהפרק הבא הוא כבר 'סבב הגמר׳ - לכן אני מניחה שהגמר כבר צולם... ומעניין שלא שמעתי על זה דבר...
גם אני תוהה.. בדרך כלל צילומי הגמר נערכים כשנשארו 5-6 זוגות - מה גם שהפרק הבא הוא כבר 'סבב הגמר׳ - לכן אני מניחה שהגמר כבר צולם... ומעניין שלא שמעתי על זה דבר...
G Gרר New member 8/3/15 #3 אתם שוכחים את הדבר הכי חשוב בכל המירוץ הזה לקט!!!!!!!!!!!!!! נראה לכם שיתנו לנו לסיים את העונה בלי לסבול עוד לקט אחד לפחות?!! שונא פרקים של לקט. בעע אבל בהנחה שנצטרך לסבול לפחות עוד לקט אחד כזה... יש די זמן לצלם את הגמר.
אתם שוכחים את הדבר הכי חשוב בכל המירוץ הזה לקט!!!!!!!!!!!!!! נראה לכם שיתנו לנו לסיים את העונה בלי לסבול עוד לקט אחד לפחות?!! שונא פרקים של לקט. בעע אבל בהנחה שנצטרך לסבול לפחות עוד לקט אחד כזה... יש די זמן לצלם את הגמר.
א איירה גיינס New member 8/3/15 #4 אני חשבתי שמצלמים את הגמר רק בשבוע הבא... או בעוד כמה שבועות. יכול להיות שהגמר מתרחש בארץ?
L l86 New member 8/3/15 #5 לא. ( למדינה בה יצולם הגמר) לפי פרסומים שקראתי, הגמר השנה יצולם בארץ משיקולי תקציב ויצולם רק בסוף החודש, ממש קרוב למועד שידורו ב-28.3.
לא. ( למדינה בה יצולם הגמר) לפי פרסומים שקראתי, הגמר השנה יצולם בארץ משיקולי תקציב ויצולם רק בסוף החודש, ממש קרוב למועד שידורו ב-28.3.
F FFFF25 New member 8/3/15 #8 ערכתי, סליחה, אבל בינינו גם להעיר אפשר קצת בפחות סגנון השוקלד ויותר בנימוס
L l86 New member 8/3/15 #11 אה, חשבתי שההנהלה מחקה, תודה על תשומת הלב והעריכה. וסליחה אם נשמעתי לא מנומסת, במחשב לא עוברת אינטונציה, זו לא הייתה כוונתי
אה, חשבתי שההנהלה מחקה, תודה על תשומת הלב והעריכה. וסליחה אם נשמעתי לא מנומסת, במחשב לא עוברת אינטונציה, זו לא הייתה כוונתי
F FFFF25 New member 8/3/15 #10 ההנהלה לא מחקה, אני תיקנתי את ממש גברת תמכור לה את השוקלד קלאסית. המונית, צעקנית וחסרת נימוס. ככה את מנהגת גם במציאות למישהו שעשה ליידך טעות? עמך ישראל, וולגרי וצעקני
ההנהלה לא מחקה, אני תיקנתי את ממש גברת תמכור לה את השוקלד קלאסית. המונית, צעקנית וחסרת נימוס. ככה את מנהגת גם במציאות למישהו שעשה ליידך טעות? עמך ישראל, וולגרי וצעקני
L l86 New member 8/3/15 #12 חחחחח ועוד התנצלתי על חוסר הנימוס תירגעי יקירה, שכחתי שיש עריכה בפורומים, לא צריך להתלהם ולהאשים אחרים בחוסר נימוס.
חחחחח ועוד התנצלתי על חוסר הנימוס תירגעי יקירה, שכחתי שיש עריכה בפורומים, לא צריך להתלהם ולהאשים אחרים בחוסר נימוס.
D DDN New member 8/3/15 #13 לא הגזמת לגמרי העירה לך ששמת ספוילר בכותרת. בהנחה ולא ערכה, אני לא רואה שום סיבה ממה היה לך להיעלב. לא כתבה לך לא יפה, ולא צעקה עם מלא סימני קריאה ושאלה.  
לא הגזמת לגמרי העירה לך ששמת ספוילר בכותרת. בהנחה ולא ערכה, אני לא רואה שום סיבה ממה היה לך להיעלב. לא כתבה לך לא יפה, ולא צעקה עם מלא סימני קריאה ושאלה.