האם הגמר היה כבר?

אנבל25

New member

מבאס אבל אם זה משיקולי תקציב אפשר להבין....אם הגמר עוד לא צולם וצפוי ולהצטלם בסוף החודש אז כנראה שלינור ויוכי לא בגמר, בכל זאת לינור בהריון מתקדם.

גםצופה

Member
מנהל
אז אני מבינה שהפעם

הפרידו בין צילומי חצי הגמר לגמר...
&nbsp
אותי פחות מאכזב שהגמר פה (הרי גם בארה"ב הגמר עצמו הוא בארה"ב...) יותר מאכזב זה שבעצם אפשר כבר להבין מי לא יהיה בשלישיית הגמר...
(סוג של ספוילר שידוע לכולם...)

l86

New member

זה לא תמיד ככה? אני חושבת שתמיד הגמר צולם בנפרד כעבור כמה חודשים ובמדינה אחרת מהחצי גמר.

גםצופה

Member
מנהל

בכל העונות עד כה חצי הגמר והגמר צולמו יחד בנפרד מצילומי העונה.

l86

New member

גם החצי גמר? אני חושבת שרק הגמר, לא ממש עקבתי אחרי העונה הקודמת אז לא זוכרת איך זה היה אז, אבל ממה שאני זוכרת בעונה הראשונה והשניה החצי גמר צולם מיד אחרי הרבע הגמר והגמר צולם אחרי כמה חודשים.

גםצופה

Member
מנהל

השאלה למה את מתייחסת כחצי גמר - ובוודאות עד כה בצילומי הגמר היו 4 זוגות מתמודדים.

יכול להיות שהעונה הוחלט מראש שהגמר יצולם בארץ ולכן צילומי חצי הגמר הם בהמשך למירוץ

l86

New member
כן, חצי גמר- 4 מתמודדים

למיטב זכרוני, תמיד כל הזוגות טסו יחד כמה חודשים אחרי צילומי העונה כדי לחכות לפיינליסטים בנקודת הסיום, אבל רק שלושה זוגות התחרו בגמר עצמו. חצי הגמר צולם באופן רציף יחד עם שאר העונה. השנה הם לא יצטרכו לטוס כי הגמר בארץ.

גםצופה

Member
מנהל

בעונה הראשונה באמת הגמר צולם בנפרד.
אבל בעונה השניה והשלישית חצי הגמר צולם יחד עם הגמר (במדינה אחרת מהמדינות בהם הצוותים היו קודם...) אז השנה בעצם חוזרים למתכונת הישנה
ומצלמים את הגמר בנפרד

גםצופה

Member
מנהל

בעונה הראשונה באמת הגמר צולם בנפרד.
אבל בעונה השניה והשלישית חצי הגמר צולם יחד עם הגמר (במדינה אחרת מהמדינות בהם הצוותים היו קודם...) אז השנה בעצם חוזרים למתכונת הישנה
ומצלמים את הגמר בנפרד

וואו אני לא מאמין שזה באמת קורה...

זה מתחת לכל ביקורת. זה מגוחך ועוד יותר מוריד את רמת התוכנית הישראלית. שוקל אם לראות את העונות הבאות אם ככה עושים את התוכנית הישראלית. ברצינות שהייתי רוצה לעשות "מחאת קוטג'" על התוכנית הישראלית. הם בכלל לא חייבים לעשות את התוכנית ככה בשביל רייטינג או חסיכת כסף אבל לא ממש אכפת להם. וזו הסיבה שצריך להחרים אותם.

למעלה