האם הגמר היה כבר?

לא עשית שום דבר.

מקרה קלאסי של גמל שלא רואה את הדבשת של עצמו...

חכמה קטנה מאוד ללכת ולהאשים אנשים אחרים בבהמיות כשאתה בעצמך מוציא משפטים מכוערים ופוגניים כל כך.

וזה תקף גם לדיון שלך עם הטראח הקטן

בשרשור על גל וליאל, חבל שהוא לא שם לב עד כמה הוא תוקפני לפני שהוא מאשים אחרים בהתנשאות וכולי.

FFFF25

New member
כל אחד והסגנון שלו

ההודעה הראשונה שלה היתה מאוד לא נעימה, אבל אני יכולה להבין שלדעתך זה בסדר, כל אחד מביא איתו לפורום את מה שהוא רגיל אליו מהחיים
ולכל אחד מאיתנו יש גבולות אחרים.
אני מאוד מקווה שאין חובה להכנס על זה לויכוח עכשיו כי אם כן אני מכריזה עליך כמנצחת בויכוח ופורשת מראש

l86

New member
הפוסלת במומה פוסלת. לפני שאת מעירה לאנשים על נימוס את יכולה

לדבר בנימוס בעצמך. הנהלה, את הויכוח הטיפשי הזה באמת כדאי שתמחקו.

DDN

New member
אם כבר מנצח, ולא מנצחת

ואני לא בא להתווכח
אני בפורומים כבר 14 שנים, ולקח זמן להבין שהשפה בפורומים היא שונה משפת דיבור.
אני מתקן אנשים בעבודה, שאני רואה שכותבים במיילים שלהם הרבה !!!!!!! או ?????? ומסביר להם שזה לא מכובד לכתוב ככה. זה כמו שבפורומים באנגלית, יעירו למי שכותב כל הזמן באותיות גדולות. לנו, זה טריוויאלי, יותר קל ללחוץ על SHIFT ולכתוב, מאשר לעבור לאנגלית, אבל בשביל דוברי אנגלית, זה מרגיש כמו צעקה.
&nbsp
בתור צופה מהצד, לא ראיתי משהו לא נעים בתגובה של I86, ולהגזים ולכתוב לה "שפת השוקולד" היה לדעתי לא במקום, במיוחד שכשקלטה שנפגעת, היא התנצלה, ואת זה את לא תמצאי הרבה בחברה שלנו - אנשים שכשמבינים שנפגעו מהם, אפילו שלא טעו, מתנצלים כי לא רצו לפגוע.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

FFFF25

New member
היא גם העירה בשפה לא נעימה

וגם אחרי שתיקנתי (ואם היא ראתה את התיקון.. אז קשה לפספס כשתבתי בכותרת: סליחה ערכתי היא משום מה כתבה עוד הודעה שבה היא מודה להנהלה על העריכה

חסר רק שתגיע הודעה שלישית ובה היא תודיע שהגישה תלונה למשטרת הספויילרים ונסגור עניין.

l86

New member
א. לא הערתי בשפה לא נעימה, את זו שמדברת בשפה לא נעימה.

ב. פספסתי שכתבת "סליחה ערכתי", מן הסתם, אחרת לא הייתי חושבת שזו ההנהלה.
ג. כשראיתי שנפגעת התנצלתי.

ולנושא הדיון, אנשים פה מאוד רגישים לספוילרים, אז כשמישהו כותב ספוילר בכותרת מיד מעירים לו, באמת שכחתי את אופצית העריכה, אחרת פשוט הייתי אומרת לך לערוך מלכתחילה...אבל שתדעי לפעם הבאה.

שום דבר שהיא כתבה כאן לא מצדיק את איך שדיברת אליה.

מי שמתלונן על גסות ובהמיות של אחרים, ראוי שלפחות ינסה לא להיות בהמה בעצמו.

FFFF25

New member
אז זהו, שאת המילים גסות ובהמיות את הכנסת לכאן

שנאמר, כל אחד מביא את שלו

סבבה. הנה המילים שאת הבאת לשרשור הזה: המונית, צעקנית,

חסרת נימוס, עמך ישראל, וולגרי וצעקני.

כל אחד מביא את שלו.

למעלה