האם ההצהרה על התיחסות "תול 24 חודשים" תקפה?

Dulmush

New member
האם ההצהרה על התיחסות "תול 24 חודשים" תקפה?

פתחנו תיק ביולי 2006 במסלול SKILLED WORKER. עם פתיחת התיק קבלנו מכתב שמודיע כי נקבל התיחסות תוך 24 חודשים. מישהו יודע האם עדיין עומדים בהתחייבות הזו? יש למישהו מושג מה ההשפעה של כל השינויים שקרו בשנה וחצי האחרונות על אלו שהגישו לפני ספטמבר 2006 את התיק המלא? תודה...

ספקולציה שלנו היא שיש עיכוב של עד שנה

מול המכתב ההוא. להערכת כמה חברים כאן כולל אני, כל מגישי מרס עד אוגוסט 2006 שבתיק שלהם אין בעיות, יעובדו על חשבון מכסת 2009, וכניראה שיזומנו לרופא בסוף 2008. ראשוני מגישי ספטמבר 2006 ואילך כבר יקבלו את מכתב ה"תוך 3-4 חודשים להגיש".....ברבעון האחרון של 2009 כלומר בתהליך שאורכו כ 36 חודשים.

Dulmush

New member
24 חודשים...

נו, אז יש איזושהי סיבה לאופטימיות
נותר לקוות שהם יעמדו במילה שלהם וייצרו קשר ולו רק כדי להודיע מה המצב. תודה.

Astroo

New member
הם לא ייצרו שום קשר

למגישי מרץ כבר עברו 26 חודשים, ואף אחד לא טרח להודיע להם כלום.

Astroo

New member
למגישי מרץ-אוגוסט 2006 רשמו 24 חודש בדיוק

ה-24-30 הופיע במכתבים של מגישי ספטמבר ואילך.

Dulmush

New member
בדיקות, תעודת יושר...

לא יצרו אתך קשר בכלל? לא להפנייה לבדיקות וכו'? האם הצלחת בכל זאת לברר איפה הבקשה עומדת?

Astroo

New member
אני אישית הגשתי בספטמבר

אבל יש פה בפורום אנשים שהגישו במרץ, ולא קיבלו דבר. מספר אנשים פנו בדוא"ל לשגרירות ושאלו מתי בקשתם תטופל. התשובה היתה שרק לקראת סוף השנה.

Dulmush

New member
הצעת עבודה תשנה משהו במצב הזה?

דרך אגב, אם יש מעסיק שמעוניין לעזור, זה יעלה או יוריד בנקודת הזמן הזו? אם יעלה - איך ניגשים לעדכון השגרירות בכך? שוב - תודה!

אם יש מעסיק, זה משנה את המצב לחלוטין

הנפקת AEO לוקחת כמה חודשים, ומבטיחה עיבוד של התיק תוך כ 3 חודשים. הנפקת LMO באונטריו לוקחת כ 6 שבועות, ואחרי שבועיים נוספים ניתן לעבור לקנדה ברישיון עבודה, אחר כך מוציאים PR תוך חודשים ספורים אם המעסיק נותן מכתב שההעסקה תמשך אחרי קבלת ה PR ללא תאריך סיום מוגדר.

אהה ועוד דבר, יש 6 קטגוריות מקצועיות

שבהן אין צורך כלל לחכות ל LMO , כי יש LMO קבוע שאותו מצטטים במכתב הפנייה לרישיון עבודה. וברי המזל בעלי הכשרה וניסיון בתחום שמצאו מעסיק, עוברים לקנדה תוך ימים. כפי שניתן לראות בלינק, כל המתכנתים למיניהם כלולים, כולל מפתחי משחקים, אפליקציות וידאו, ותכנות של מערכות תקשורת.

MajorX

New member
משכורות

היי, מישהו יכול לומר לי מהו טווח המשכורות למפתחים בקנדה? לאנשי DWH? אייל.

MajorX

New member
באופן כללי אפילו

הייתי רוצה לדעת ממוצעים בערך בערים גדולות סתם בשביל השוואה. למה יש בכלל הבדלים כאלו גדולים בין הערים?

leprechaungreen

New member
depends

it depends on the professional area, programming language, industry... 50.000-110.000 generally speaking, it's like tel-aviv - kir'yat-shmona.

leprechaungreen

New member
i have no idea about java

especially senior :) but it depends on experience, english proficiency and industry. should be no less than 80-85K, afaik

Astroo

New member
נמוך יחסית

לפי שער החליפין של היום, בארץ הסטנדרט הוא בסביבות ה-100K, אם לוקחים בחשבון קרן השתלמות וביטוח מנהלים.

למעלה