האם ההצהרה על התיחסות "תול 24 חודשים" תקפה?

leprechaungreen

New member
you know, all this "albertan" stuff

they have huge oil pumping facilities there. afaik, they have their own electronic equipment development. but i'm not 100% sure.

lion53

New member
עבדו עלייך. יש לך הפסדים גדולים בקרן.

אם הייתה מרוויח 11.2K אז היית מגיע בדיוק אותו סכום. אבל הרווחת יותר + היתה אמור לקבל אחוזים.

lion53

New member
נראה לי אני יודע מה קרה.

נתנו לך חלק פטור ממס. את השאר לא נתנו. זה הלך לחלשי החברה ולנזקקים... :) תקבל את זה, אם תקבל, בגיל 67. הם עושים את הטריק להרבה אנשים.

amirshuval

New member
אני בטוח שזה תופס

לגבי חלק מבתי הספר בטורונטו רבתי,אבל מצד שני לפריקון,אתה גם משווה בשירשור הזה בין כפר יונה וטורנהיל וודס.בפעם האחרונה שבדקתי טורנהיל וודס לא נמצאת עשר דקות מישובים שקוראים להם טול כרם,למשל. בגלל זה אני לא מאמין בכל ההשוואות האלה.יותר מדי משתנים שלא ניתן לבודד אותם.המכוניות והדלק יותר זולים אבל הביטוח יותר יקר,לשכור דירה בתל אביב יותר זול,אבל אין סאבווי,כל שני מטר יש ביפו/חיפה/ירושלים מקום יותר טעים וזול לקנות שיפודים וחומוס מכל מה שיש לקנדה להציע,כל שני מטר יש בטורונטו מקום יותר טעים וזול לקנות סושי מכל מה שיש לישראל להציע...וכהנה וכהנה

leprechaungreen

New member
you're right

i measured by proximity to the big city and job market + relative quality of life. but you're right, there're a lot of other factors. i tried to measure the pure economical one.

leprechaungreen

New member
that's right

an experienced sw eng. in israel can allow himself more than here. much more. there's no economical reason to immigrate in this case.

לא לחשב קמצנות רבותיי,מדובר בהרבה יותר מזה...

צפיפות אוכלוסין,הכוונה להכל בארץ ,מלחמות עתידיות ,האיום הגרעיני,הרבה צ"חצ"וחים,אנשים מאוד מאוד עצבניים כתוצאה מלחץ המלחמות תפקוד הלקוי של הממשלה והטרור המוסלמי שרק הלוך וגדל לעתיד לבוא, לחשוב בגדול ועסקי,לפי דעתי זה לא בארץ, שטחי אדמה אין סופיים בקנדה,מים נפט להסתקל 10-20 שנה קדימה ותראו מה אתם רואים.

למעלה