אתה מתכוון שיש דברים שבחיים גברים
לא מנסים לקלוט? אני חושבת שהטענה שלך מאוד לא נכונה. גברים שטוענים שהם לא יודעים לעשות דברים בבית ולא יקלטו זאת, הם גברים שאף פעם לא חונכו לזה ואף פעם לא באמת ניסו לעשות משהו בבית. גבר ש"לא קולט" לא שונה מאמא שלי שהגיעה לנישואים שלה בלי ידע במשק בית מהסיבה הפשוטה- היא לא נדרשה אף פעם לעבוד ממש בבית ולמדה שנים באולפנה. אבל עליה אף אחד לא יגיד שהיא לא מסוגלת לקלוט איך לנקות ולבשל (היא אישה, נו מה), אז היא פשוט למדה איך עושים זאת. אני לא יודעת מה עם נשים אחרות, אבל אני לא קיבלתי יכולות של עשיית כביסה יחד עם הרחם. אלו דברים שלומדים ורוב האנשים- נשים וגברים- יכולים ללמוד. גם אני לא יודעת לעשות כביסה, אבל לי אין את הפריוילגיה לומר שאני לא מסוגלת לקלוט איך עושים כביסה. אני מנסה להבין אם אנשים שאומרים שגברים לא מסוגלים לקלוט עבודות בית באמת חושבים על מה שהם אומרים. זה הרי כל-כך מטופש לחשוב שאי אפשר לקלוט דברים פשוטים כמו לשטוף כלים, לשאוב אבק, לתלות כביסה, לקפל כביסה, לנקות אבק וכו' נכון שלעשות כביסה זה אולי יותר מורכב, אבל זה עדיין לא אומר שהטענה שגברים מעצם היותם גברים לא מסוגלים לקלוט את זה נכונה. אם אישה ממוצעת לומדת את זה אין סיבה שגבר ממוצע לא יקלוט את זה. אגב, אני בטוחה שאם כל הגברים היו גרים לבד ולא היה מי שיכבס להם הם היו מוצאים שיש בהם יכולת מופלאה לכבס את הבגדים שלהם. משום מה קצת קשה לי לדמיין שהם ילכו עם בגדים לא מכובסים.