וזה רק מוכיח
כמה מעט סובלנות יש לכם לאחרים, כאשר אתם דורשים ודורשים ודורשים את אותה סובלנות והבנה והתחשבות ממי שרק אפשר ולא מקבלים טיעונים שאינם זהים לשלכם. אני תמיד אטען שאין הבדל בין אישה לסבית לסטרייטית, ובין גבר הומוסקסואל לסטרייט, למעט העובדה של מה הם עושים במיטה. חבל מאוד, שאנחנו רוצים להפוך את מה שלא כל כך שונה , להבדל תהומי, את זה אני לא מבינה. אם היינו מנהלות את הויכוח הזה לפני 30 שנים לערך, או אז דעתי הייתה ודאי שונה למשל בעניין המצעדים, אם כי הייתי בוחרת בדרך פחות ססגונית לערוך אותם, אבל היום, אני חושבת, ( ואגב תתפלאו, אני לא היחידה ) שהקהילה נמצאת במקום מצויין, וגם אם קורה שהומוסקסואל מופלה לרעה בעבודה, יש לטפל בזה באופן נקודתי ולא להפוך את העניין לטרגדיה, אנשים רעים יש בכל מקום, גם ערבים מופלים לרעה, גם אתיופים, נשים, ילדים, אנחנו לא חיים בעולם מושלם ואין אפשרות להפוך אותו לכזה, תמיד ימצאו אותם אלה שיתעללו בזוג רק בשל נטייתם המינית, ויאנסו ילדה בת 16 במשך שלושה ימים, כי ככה בא להם, וירוצצו גולגלת של עובד זר, ועוד ועוד..... אין עולם מושלם. אלא שקיימת נטייה של הקהילה, לצעוק חמס רק כשזה נוגע אליהם,העולם הוא קשה והוא קשה לכולם. לעניין היותי אנטי לסבית - אם עצם העובדה, שאני לא רואה שוני ביני לבין כל אישה אחרת, או כל אדם אחר, משמע - אני אנטי לסבית - שיהיה. הוייכוח של מה אני ומהי הגדרתי נראה לי כל כך לא רלוונטי, תייחסו לדעותי .