אוי, כמה שאנחנו אוהבים לבכות ולרחם על עצמנו.
אוי, כמה שאנחנו אוהבים לבכות ולרחם על עצמנו. מאמרים כאלה מוציאים ממני את כל השדים והרוחות גם יחד, והרי לכם מדוע. ציטוטים מתוך המאמר: "ללסביות, הומוסקסואלים, דו מיניים וטרנס־ ג'נדרים יש צרכים בריאותיים מיוחדים ולעיתים שונים מאלה של האוכלוסייה ההטרוסקסואלית." נכון, שכחתי שהשפעת האחרונה שהייתה לי, הייתה מהסוג של הלסביות, שפעת מיוחדת, הייתי חייבת לומר לרופא, כי הרי מדובר בבחורה עם צרכים בריאותיים מיוחדים. אה ושכחתי, גם כשגילו לי את האבנים בכיס המרה, מיהרתי לדווח שאני לסבית, שבעת הניתוח יתנו לי את החומר המרדים המיוחד, של הקהילה, של הלסביות, לא הרגיל של כולם. "בשנים האחרונות העלו חברי הקהילה ההומוסקסואלית בעולם המערבי טענות על כך שרופאי משפחה ורופאי נשים מתנהגים אליהם בחשדנות ובאי רצון. התלונות האלה עולות בקנה אחד עם תוצאות סקר שנערך לא מזמן בארה"ב ולפיו יותר ממחצית מרופאי המשפחה מאמינים שהתנהגות חד מינית היא בלתי ראויה." אז מה אם הם חושבים? רופאים גם חושבים שמחבלים את תתי אדם, אז מה? הם לא מטפלים בהם, מאיפה השטויות האלה, הרופא יכול לחשוב מה שהוא רוצה, כל עוד הוא מבצע מלאכתו נאמנה. לא נתקלתי בשום מחקר שהצביע על כך שרופא סירב לטפל בחולה רק בשל נטייתו המינית ואם זה קרה, זה אחד ל... אין צורך להפוך את זה לסרט אימה. "סקר דומה שנערך לאחרונה בישראל על ידי מחברי המאמר גילה שגם אצלנו תמונת המצב עגומה למדי. על פי הסקר, רופאי משפחה ישראלים כמעט שלא יודעים על הזהות המינית של מטופליהם" ומי בעצם אשם בזה, הרופא אמור לנחש??? את האמת, אני גם לא רואה צורך לומר לרופא המשפחה, אלא אם כן היא רופאה שגורמת לך לרצות להיות חולה כל הזמן. אין שום סיבה בעולם, אלא אם כן מדובר בבעייה מאוד ספציפית, לספר לרופא על נטייתך המינית, מבדיקה אחרונה שערכתי, פנימית, כולנו אותו דבר. אז גם כאן, צאו מהסרט, רוצים לספר לרופא, ספרו, הוא לא חייב לנחש. "... שכן להומוסקסואלים וללסביות יש לעיתים צרכים רפואיים מיוחדים שמחייבים התייחסות מיוחדת. כך למשל הם נמצאים בסיכון גבוה להיות קורבנות לאלימות עקב נטייתם המינית, והם סובלים בשכיחות גבוהה יותר מדיכאון, אובדנות, הפרעות אכילה, שתיינות, מחלות סרטן מסוימות (כמו סרטן פי הטבעת) ותחלואת לב (שנובעת בעיקר ממתח, הסתרה וכו".(' זה היה חדש לי, עכשיו אני מבינה למה כלל האוכלוסייה נגדנו, כי הרי אנחנו סובלים מדכאונות, אובדנות, הפרעות אכילה, שתיינות, והכי הכי, כן כן, מיוחד רק לנו חברי הקהילה – תחלואות לב. ואחר כך אנחנו באים בטענות שאנחנו כמו כולם. אחד המאמרים המזיקים ביותר שקראתי עבור הקהילה.