האם הומואים ולסביות מופלים לרעה ע"י הרופאים?

אני לא בטוחה שזו רדידות...

אני חוששת שזה קושי שמצמיח הדחקה. קושי לקבל את עצמי כשונה.. כנמצאת בעמדת נחיתות חברתית אמיתית. קושי לקבל את זה שאני אזרחית סוג ג'.

מכחישת שואה?

איך זה נשמע לך: גם שחורים נכללו על ידי המשטר הנאצי ככאלה שיש להשמיד, גם חולי נפש, נכים, ללא קשר למוצאם כלל. לבוא להגיד שגם היהודים עברו את השואה זה מגוחך, כי בעצם לא עברו אותה.

saritoosh22

New member
אז מה סימל המשולש הורוד בימי השואה?

וחברי ה KKK לא בדיוק אוהבי הומואים ולסביות, הם התעללו בשחורים, יהודים והומואים באותה מידה. מתוך כל אותן מיעוטים שסבלו, כולם הצליחו לשבור את המחסומים ולקבל שיוויון זכויות. רק הקהילה ההומולסבית עדיין נלחמת על זכויות בסיסיות.

האם הומואים ולסביות מופלים לרעה ע"י הרופאים?

"מחקרים שנעשו לאחרונה בעולם בקרב רופאים פנימיים וגינקולוגים מגלים לא מעט הסתייגויות, דעות קדומות והתעלמות מבעיות, שנובעות כולן מאי נוחות שחש הרופא כלפי המטופל ההומו־לסבי. סקרים נוספים שנערכו, בעיקר בארה"ב, מגלים שגם אנשי הקהילה ההומו־לסבית עצמם מעדיפים שלא להסגיר את נטייתם המינית בפני הרופא המטפל, כדי למנוע יחס קליני שיפוטי". Ynet

אני די בטוחה שהיא אמיתית

שמעתי את הדעות האלה לא אחת, לצערי מנשים לסביות, שכל עניין הקהילה, המודעות, המשמעות החברתית של הנטיה המינית מאיים עליהן. זה מתסכל, מרגיז ומיאש אפילו יותר מאשר לשמוע דעות דומות מסטריטים.

פרח7

New member
אני לא יודעת מאיפה זה נובע, ואולי את צודקת

קשה לי להכיל את ההפנמה של מסרים הומופוביים ע"י אנשים שהם חלק מהקהילה. אמרו את זה קודם, לפני, זה לא משנה...

מאירה14

New member
ואני זו המחפשת ריב ומדון?

איך הובן מתוך דברי שהנני מכחישת שואה, מאיפה התעוזה לקרוא לי מכחישת שואה.

אין לי ספק שאת לא מכחישת שואה

רק שאיכשהו, מהאופן בו אני הבנתי את דברייך חששתי שעלול להיווצר הרושם המוטעה הזה לגבייך. אז בואי תני לי הזדמנות להבין את כוונתך במשפט: "גם שחורים נכללו על ידי המשטר הנאצי ככאלה שיש להשמיד, גם חולי נפש, נכים, ללא קשר למוצאם כלל. לבוא להגיד שגם קהילת הגייז עברה את השואה זה מגוחך, כי בעצם לא עבר אותה". וסליחה אם פגעתי, זו ממש לא היתה הכוונה.

אין ספק...

שזה הרבה יותר מעיק מרגיז ומעליב כשזה "מבפנים". לי יש צורך עז שאם מישהו הגיע הנה עם ההומופוביה שלו (או שלה) - נוודא שהם ייצאו מכאן במצב אחר.

מאירה14

New member
את באמת חושבת..

או מתייסחת לעצמך כאזרחית סוג ג'?? כי אם כן מה הפלא שאחרים מתייחסים אלינו כך. אנו חנו סגו א' ולא רק סוג א', אלא א' מובחר. ביום שנראה עצמנו כך, כך תראה אותנו החברה.

מאירה14

New member
אני מאוד מקווה..

שיהיה שינוי משמעותי בחוק בכל מה שקשור לנישואין חד מיניים, ונישואין בכלל בין שני בוגרים הבוחרים לעשות זאת. בזה אין לי מחלוקת אני מקווה עם אף אחד. לעניין הדרך להשיג זאת, ובכן...

גם את חושבת

ואפילו יודעת, שאיננו יכולות להנשא במדינה שבה אנחנו אזרחיות, ילדנו לא נרשמים בתעודת הזהות שלנו, עד לפני שנים ספורות היה על ראשנו עונש מאסר של שבע שנים אם קיימנו יחסי מין, וחברי כנסת קוראים לנו תועבה ומבקשים להחיק אותנו מכל נראות או משרה ציבורית. אני לא חושבת שיש בנו פגם כלשהו, אבל אני חושבת שמבחינה אזרחית אנחנו חיים באפרטהייד נורא, ודמנו הפקר. זה לא סוג ב'.. זה מתחת לזה. בהחלט. תגידי, את רוצה לספר לנו כאן, עם מי את חולקת הורות? האם יש לך זוגיות שאת מעוניינת למסד? האם בת הזוג שלך ביחסים טובים עם הורייך? ואת עם הוריה?

מאירה14

New member
אני אספר...

שאינני חולקת הורות. אין לי זוגיות שהייתי מעוניינת למסד. בת זוגתי היחידה הלכה לעולמה לפני 16 שנים, אבל הקשר בינה לבין הורי היה מדהים. לפני שלושה ימים ביקרתי את הוריה. אני מקווה שזה עונה על שאלותייך

למעלה