האם השנאה נצרכת?

senhadrin

New member
לי ולחברי יש כבוד לדת ולמסורת

מה שלצערי אצליך לא מצוי מה ההבדל בינך לבין גוי,את יכולה להגיד לי?

למה החרדים כל כך מזועזעים מקיומם של אנוסים

עד כדי שהם מנסים בכל הכוח לשכנע את עצמם ואותנו, שאנחנו בכלל לא קיימים? כאילו, אני מנסה להבין. העובדה שלא יצאתי בשאלה אלא נשארתי בכסות חרדית הופכת אותי לאיום הרבה יותר גדול? יותר ממי שעשה את הצעד ויצא? אולי זה כי בניגוד ליוצאים, שאפשר להשמיץ אותם שהם רצו זיונים או שהם חולי נפש, האנוסים הם לכל הדעות אנשים נורמטיבים שחיים כחברים מן המנין בקהילה, ואינם מבלים בלי סוף, מזיינים ללא הכרה או מאשפזים עצמם במוסד פסיכיאטרי, כמו שהחרדים מעדיפים לדמיין את היוצאים.

יותר מזה

הרי אי אפשר לדעת כמה כמונו יש ,אז אולי רוב הציבור החרדי עושה הצגות בגלל המיעוט ? בשביל חרדי אמיתי זה חלום בלהות הקרקע נשמטת מתחת רגליו .

לחוד

New member
לא הרבה יותר...

בתוך עמנו אנחנו יושבים ואין בנו אלא כדי מיעוט מבוטל. (אתה מתרשם אחרת?)

הקצנתי את זה כמובן

בכל אופן הידיעה שאנחנו קיימים שוברת את תחושת הביטחון של חרדים בציבור שלהם .הרי כל אחד יכול להיות אנוס .

סלסרו

New member
זאת מנין לך?

הרי כל האנוסים מפחדים לחשוף את עצמם לאחרים, ממילא, אין שום אפשרות לדעת כמה אנוסים יש. יתכן מצב שבו 10 חרדים נמצאים בחדר אחד, כולם אנוסים, וכולם מפחדים להודות בכך, ולכן כולם חושבים שכל שאר ה9 חרדים למהדרין יר"ש וצדיקים..

לחוד

New member
נו באמת

תיאורטית הכל אפשרי, אבל אפעס ממש לא נראה לי. זה ויכוח שלא נוכל להביא סימוכין לדברינו אלא לחזור על הרגשותינו והנחותינו שוב ושוב. והלואי, הלואי שאתה צודק וגם אשת חיקי חושבת כמוני.

סלסרו

New member
מסכים שסביר שאחוז האנוסים קטן,

אבל גם יתכן ואף סביר שהוא יותר גדול ממה שנדמה על פני השטח. אם נניח שחצי מהומוסקסואלים החרדים מרגישים אנוסים (כמה יר"ש יכול כבר להיות הומו חרדי?), ואם אכן יש כ2-4% הומואים בכל חברה, אזי יוצא שלפחות 1-2% מהחברה החרדית הם אנוסים. נניח שיש מספר דומה של אנוסים סטרייטים, אזי 2-4% מהחברה החרדים הם אנוסים. לא ברור כמה חרדים יש בישראל (וגם תלוי איך מגדירים חרדי), אבל ההערכות נעות בסביבות 60 ריבוא. אם האחוזים שציינתי לעיל נכונים, אזי בקהילה החרדית כיום יש בין 12,000 ל24,000 אנוסים. אמנם אחוז לא גדול, אבל מספר לא מבוטל של אנשים.

senhadrin

New member
אני אגיד לך למה

אני אחד שחזר בתשובה היתי חילוני גמור(לא שומר כיפור-אוכל חזיר-לא שומר נידה וכו') אחד מהימים ישבתי עם עצמי וחשבתי כיצד אני רוצה לנהל את חיי)רציתי מאוד להתחתן אם אישה אשת חייל-אישה שמסורה לי ולילדי,להיות אבא טוב לילדי ובעל טוב לאשתי למרות שהיו לי בחורות(כלשון המועדון) מכאן ועד ההודעה החדשה,לא רציתי להתחתן אם אפאחד מהן,ידעתי וזה גם כל חילוני מצוי יאמר את אותו הדברים,שבחורות ממועדונים ,אי אפשר לבנות איתן תא משפחתי,למה לי להכניס את ראשי לבוץ? בתוך ליבי ובעמקי נשמתי התפללתי לאלוקים שיפגיש אותי (ישדך לי)אשה שמעולם לא תבגוד בי,ואני כמובן לא בה! חבר טוב הפגיש אותי אם נערה דתיה מבית טוב,אני עשיתי את עצמי דתי באתי לפגישה עם כיפה,הקליק נקלט וב''ה התחתנו,נסעתי לסמינר שהיה מאוד מרתק ומחכים וחזרתי בתשובה אחד מהסיבות שחזרתי בתשובה בגללן הן,לחיות כיהודי נאמן לה' ולתורתו אני לא מזועזה מחרדים במשבר או כלשון הפורום אנוסים,לכל אדם יש את הירידות והעליות שלו אני יותר מזועזה מהעמותות היהודיות שקמו כדי לנתק את היהודים משורשיהם,על זה אני אכן מזועזה איך אמר לי אחד?! מה שלא הצליחו הגויים לעשות לנו במשך 30000 אלפים שנה ,אנחנו עושים זאת לעצמינו דהיינו לנתק קשרים מתורת ישראל ומעם ישראל

אחי, תורת ישראל אינה אמת

הבלים מכרו לך בסמינר. זרעת חול וקצרת סופה. צר לי עליך אחי שנפלת חלל ברשת של מחבתי"ם חסרי לב יהודי שצדו את נשמתך עם קצת פוצי מוצי .. והוא רחום יכפר עוון ותזכה במהרה לצאת לחופש ממקסמי השוא של הדת המזויפת.

senhadrin

New member
לא דברתי לגויים ואין לי כוונה גם

להתווכח עם גויים אני מדבר עם אחי היהודים

אבל למה אתה מחפש פה?

מה נאבד לך כאן? מילים גסות צודק במילון אחוז, יצאת פראייר עלוב בסמינר. ניצלו את תמימותך וגרמו לך לשקוע בחרא. סליחה על הבוטות, אבל הגיע הזמן שתדע לאן נפלת אח שלי -).

מתנצל מעומק לבי אם פגעתי בך אחי../images/Emo24.gif

אני יודע שכואב לך שלא כולם חושבים כמוך. גם לנו כואב הגילוי המרעיש שתורתנו תורת שקר היא והרבנים כולם תמימים ופתיים או גרוע מכך - פשוט נוכלים. זה לא פשוט ולא קל, תאמין לי. אבל אמת יש רק אחת, והאמת היא לא בצד שלנו. זה מרגיז, מקומם, מעצבן, מדכא, עושה רע על הנשמה, מוציא מהדעת, ועוד כל מיני מילים שמבטאים צער ואכזבה עמוקה.

סוג ב

New member
אחותך היהודיה אומרת:

חזרת בתשובה גם על הבגידה באמון של אשתך לעתיד? מכרת לה לוקשים בשם הכיפה שעל ראשך.. לא להאמין שאתה מתפאר בזה ומספר את זה. ובכלל, הרבה שבבניקים חרדים, עושים עולם ומלואו ואח"כ "חוזרים בתשובה" ומתחתנים עם בת סמינר. די גועל.

למעלה