אני אגיד לך למה
אני אחד שחזר בתשובה היתי חילוני גמור(לא שומר כיפור-אוכל חזיר-לא שומר נידה וכו') אחד מהימים ישבתי עם עצמי וחשבתי כיצד אני רוצה לנהל את חיי)רציתי מאוד להתחתן אם אישה אשת חייל-אישה שמסורה לי ולילדי,להיות אבא טוב לילדי ובעל טוב לאשתי למרות שהיו לי בחורות(כלשון המועדון) מכאן ועד ההודעה החדשה,לא רציתי להתחתן אם אפאחד מהן,ידעתי וזה גם כל חילוני מצוי יאמר את אותו הדברים,שבחורות ממועדונים ,אי אפשר לבנות איתן תא משפחתי,למה לי להכניס את ראשי לבוץ? בתוך ליבי ובעמקי נשמתי התפללתי לאלוקים שיפגיש אותי (ישדך לי)אשה שמעולם לא תבגוד בי,ואני כמובן לא בה! חבר טוב הפגיש אותי אם נערה דתיה מבית טוב,אני עשיתי את עצמי דתי באתי לפגישה עם כיפה,הקליק נקלט וב''ה התחתנו,נסעתי לסמינר שהיה מאוד מרתק ומחכים וחזרתי בתשובה אחד מהסיבות שחזרתי בתשובה בגללן הן,לחיות כיהודי נאמן לה' ולתורתו אני לא מזועזה מחרדים במשבר או כלשון הפורום אנוסים,לכל אדם יש את הירידות והעליות שלו אני יותר מזועזה מהעמותות היהודיות שקמו כדי לנתק את היהודים משורשיהם,על זה אני אכן מזועזה איך אמר לי אחד?! מה שלא הצליחו הגויים לעשות לנו במשך 30000 אלפים שנה ,אנחנו עושים זאת לעצמינו דהיינו לנתק קשרים מתורת ישראל ומעם ישראל