אחרי הכל אין לך מונופול על החכמה.למה מי אתה חושב את עצמך? מה בדיוק הספקת בחיך שמי שמעיז לחשוב שונה ממך נחשב לשונא? גם האלוהים שלך הוא לא שלי -). לא סגורה על זה אם יש אלוהים או לא, אבל אם יש הוא בטח לא אל קנא ונקם שמשמיד מיליון וחצי ילדי חיידר תמימים בתאי גזים בעירום עם הוריהם.
ההודעה שלי הייתה נגד אנשים שכותבים הודעות שכל מטרתן היא שנאה כמו הדוגמאות שהבאתי. ולא התכוונתי לשום הודעה בה מוצגת דעה אינטלגנטית שונה. אני מזמין אותך לשוב ולקרוא את ההודעה ורק אז להביע את דעתך. אגב, לגביי מה שאמרת על אלוהים זה ממש לא קשור לדיון כלל. השאלה האם השואה היא תהליך מוצדק או לא אינה קשורה כלל לשאלה האם יש אלוהים. אלא רק לשאלה האם אלוהים הוא טוב או לא.הטענה שלך במקרה הטוב יכולה מקסימום להוכיח שאלוהים הוא רע. טענה שהיא לא נכונה כאשר אדם לומד את הנושא באופן יסודי דבר שאני לא מניח שאת עושה. את מאלו שנהנים להשמיץ בלי לבקש תשובות קודם.
לא אכנס לדיון כדי להסביר למה הטענות שלך אינן נכונות ולמה אתה רק חושב שאתה מבין מה זה אלוהים. הטענה שלי היא פשוטה.הטיעונים שלך ריקים נכל תוכן מהסיבה הפשוטה שאלוהים עצמו אמר שהם לא נכונים. אלוהים עצמו אמר בתורה שהוא "רוצה" ויש לו "תאוות" ו"נקמות" וכו'.ממילא כל ההסברים שלך ריקים מכל תוכן מול דבריו של האלוהים עצמו.
פשוט ככה. התופעה מוכרת היטב מפורום "יוצאים לשאלה". בכל פעם שמופיע שם איזה מחב"ת תת רמה ועילג, הוא ממהר להתנדף ברגע שחברי הפורום ההוא מקיימים בהידור רב את מצוות "ענה כסיל כאיוולתו..", וחוזר חלילה.
של האשמות שקריות ללא יסוד. במקום לבלבל את השכל אם האשמות השקריות שלך, אולי תביא איזה שהוא קמצוץ של ראייה שאני אכן רוצה שכולם יקבלו את דעתי בלי דיון. או ששוב נראה אחד שמבלבל את השכל בלי הוכחות.
התמודד נא עם הטענות הלוגיות המופיעות שם בהרחבה לגבי השאלה מי נתן את התורה: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1604336 ואדרבה, אינני טוען שהאמת בידי. אני רק טוען שבידי הספק, ואף אחד טרם נתן לי האמת... [כנראה היא גם לא קיימת..!]
לפני כשלושת אלפים וחמש מאות שנה נוסד המונותאיזם בעולם על ידי היהדות. אלף וחמש מאות שנים מאוחר יותר נוסדה הנצרות, וכשבע מאות שנים אחריה האיסלאם. האתאיזם המודרני (בניגוד לזה הקדום שטען כי היה בורא לעולם, אך הוא עזב אותו לאחר בריאתו), טוען כי אין אלוהים כלל, וכי כל שלוש הדתות המונותאיסטיות הן המצאה של בני אדם. בחינת ההבדל המהותי בין ההיסטוריה של היהדות לזו של שתי הדתות האחרות מעלה ספק גדול מאוד לגבי היכולת לטעון כן. http://www.tapuz.co.il/blog/UserBlog.asp?folderName=aryerez&EntryId=1595387&passok=yes