האם זה המקום הנכון לשאול שאלות לגבי השפה ?

אצלנו רק שרים

אני מגנה את זה גינוי חריף וחד משמעי.
בסוריה ובכל מדינות ערב (לא את אישית) מבצעים את אשר מבצעים.

את עדין צ'ילבה איתי?
יאללה סולחה ?
הולך
מה דעתך.

צ'ילבה=ברוגז בסלנג של היהוד,.. האם זאת מילה בערבית ?

מגנה שמגנה.

שימו את מכבי בתאים תמלאו אותם בגז
ואז ימות שמעון מזרחי מוני פנאן
יעשו בתא מקלחת
ואז ימות גם פיני גרשון ופדלרמן
ואנחנו אלופים תהיה צלחת.

מגנה שמגנה. תברח לסוריה תברח. מה אתה שונה מאסד בהכללות שלך ? אותו חרא

אחמד טיבי נתן הרצאה על השואה בזמן שהרמת רגליים בבית וזכה ללייקים רבים אפילו מיהודים. העידו שאף חבר כנסת יהודי לא נתן כזו הרצאה, אחמד טיבי גינה את הרצח באיתמר בעוד חבריך חגגו על מות 14 פלסטינים תמימים שבסך הכל חזרו ממכה ואתה ועוד ליצנית לעגתם להם אתמול בפורום, אחמד טיבי גינה שואה בזמן שילדים שנוסעים ליד ושם ופולין לועסים בהרצאות מסטיק וצעקו בוז ודיברו בזמן המנון התקווה, ובזמן שיהודים כמוך לא למדו כלום מהשואה- ושרים ליהודים אחרים תאים וגזים ושריפות...

מגנה שמגנה. ״דור השואה הולך ונעלם״- חצי מהתלמידים היהודים היום אין להם מושג מה קרה שם ולא שמענו פעם או פעמיים הצהרות כאלה, העיקר לבכות ש 40 אחוז מכחישים שואה ולייעץ למוסלמית עם סבתא יהודיה לשבת ליד הסבתא ולשמוע על הסבל

מגנה שמגנה

טיפש. קרא את ספר שיר השירים.

מה נאמר בהקשר של ציצים.
נ.ב וקרא על הדרך מהי אחת הסברות של..
באיזה גיל נשא יצחק את רבקה לאישה?? 3 שנים.
טיפש. שתוק.

תקראי בספר הרב אסד שליט"א מישיבת אור דמשק

אסד בן העם שלך ..........
מסתבר שיש מצוות פולחן אצלכם לירות ולהרוס מסגדים.לא יאומן כי יסופר.

אסד רופא במקצועו יורה על בתי חולים.. גם מצווה בדת שלכם...מצווה המבטלת את שבועת הרופאים

מה קרה דחקו אותך לפינה? מפורנו עברת לטילים?

:" בן ארבעים שנה - שהרי כשבא אברהם מהר המוריה נתבשר שנולדה רבקה, ויצחק היה בן שלשים ושבע שנה, שהרי בו בפרק מתה שרה, ומשנולד יצחק עד העקידה שמתה שרה שלושים ושבע שנה, ובת תשעים הייתה כשנולד יצחק, ובת מאה עשרים ושבע כשמתה, שנאמר (כג א) ויהיו חיי שרה וגו', הרי ליצחק שלושים ושבע שנים ובו בפרק נולדה רבקה, המתין לה עד שתהא ראויה לביאה שלוש שנים ונשאה:[1].

זה מי שמדבר על פדופיליה ופורנו ומאשימים בהם אנשי דת אחרים.

בורים וטיפשים כמוך לא ייזכרו מה נזכר אצלהם לפני שיבקרו אחרים.

את אסד אתה יכול לקחת לצד , הוא איבן מותעה, ואתה עם ספר שיר השירים שלך יכול לצאת משהו מעניין משניכם.

ולפי ספר שיר השירים אפשר להבין למה 95%

מהרבנים אונסים תלמידי ישיבות

אין כמו ספר קדוש שמעמיד את האנטנה ונותן לך לדמיין

כך אמר רבי עקיבא.. זה מפתח את הדמיון

תגיד למה נשים לא קוראות את זה בקול רם? אותו דבר בכנסייה

חיילים

של סאדם חוסיין הערבי העיראקי אנסו נשים ערביות בכווית ..מה אפשר להבין..
סאדם חוסיין היה מביא בחורות אונס אותן ונותן להן כדור בראש. ככה גם הבן שלו.

התנך גם קדוש לאיסלם=שיר השירים גם קדוש לאיסלם אז מה את רוצה?.
את בכלל גם מצאצאי יהודים אז מה את רוצה?
שירי השירים כתב שלמה=סולימן הוא גם קדוש לכם אז מה את רוצה ?

למה בקשת ממני חברות כאן בתפוז אז מה את רוצה?

את בכלל יודעת מה את רוצה ?

קול הווא ולה.

שיר השירים קדוש לאסלאם? כפכף חכם יותר ממך.
שפת פורנו קדושה בשבילך.
אך התורה קדושה במקור שלה לא איך ש״בעבסתו״ פיהא.
על זה מסופר בקוראן אבל ״לא פשי ללקט רק כמה דברים״.
אני לא חייבת לך דין וחשבון ״לא מחכה לאישור איפה לכתוב ומתי״

יפה סיימנו עם אסד כבר לא מתאים המסגדים עברנו לסדאם.

סדאם היה יורה בראש אבל לא הביא להרג של 66,081 אזרחים בעיראק ( לפי ויקפידה בעברית 100,000 למרות שלכדו אותו ולא מצאו לא כימי ולא בטיח + כיבוש שנמשך 9 שנים+ שימוש בקרינה באיזור איל פלוג׳ה) ול 109.000 אזרחים במלחמת ארה״ב באפגניסטן (כדי ללכוד איש אחד).
אגב אל תזכור מי ייצר את אלקאעידה כדי להילחם בסובייטים.
אחרי זה הקריירה ארור טרור טרור טרור... כדי שילחמו בסובייטים לאינטרס של ארה״ב זה לא היה טרור חחח.

מה אני רוצה? לעשות לך נאחב עם דברים שאתה לא מעז להתמודד איתם. סע ללמוד היסטוריה ועל המלחמה הקרה. טיפש.

הודעה מתוקנת**

שיר השירים קדוש לאסלאם? כפכף חכם יותר ממך.
שפת פורנו קדושה בשבילך.
אך התורה קדושה במקור שלה לא איך ש״בעבסתו״ פיהא.
על זה מסופר בקוראן אבל ״לא פשע ללקט רק כמה דברים״.
אני לא חייבת לך דין וחשבון ״לא מחכה לאישור איפה לכתוב ומתי״

יפה סיימנו עם אסד כבר לא מתאים עניין המסגדים אז עברנו לסדאם. להלן כמה עובדות:

סדאם היה יורה בראש אבל לא הביא להרג של 66,081 אזרחים בעיראק ( לפי ויקפידה בעברית 100,000 למרות שלכדו אותו ולא מצאו לא כימי ולא בטיח + כיבוש שנמשך 9 שנים+ שימוש בקרינה באיזור איל פלוג׳ה) ול 109.000 אזרחים במלחמת ארה״ב באפגניסטן (כדי ללכוד איש אחד).

אגב אל תשכח מי ייצר את אלקאעידה כדי להילחם בסובייטים. הלא הוא ה CIA האמריקאי בזמנו שאימן את האפגנים כדי להילחם בסובייטים.

אחרי זה קל לקרוא טרור טרור טרור טרור... כדי שילחמו בסובייטים לאינטרס של ארה״ב זה לא היה טרור חחח. הגיעו הזמנים שבהם בזמנו מחוללי מלחמה יתחילו לקבל את הקבלות על מה שתכננו לו.

מה אני רוצה? לעשות לך נאחס עם דברים שאתה לא מעז להתמודד איתם. סע ללמוד היסטוריה ועל המלחמה הקרה. טיפש.

הייתי פעם בהר הבית

איש דת מוסלמי אמר לי בפירוש
התורה והתנך של היהוד קדוש לכם גם בגירסתו היהודית
התנך של היהוד,הברית החדשה של הנוצרים קדושים אוטומטית בגירסתם המקורית גם לאיסלם לא רק הקוראן.

אמר לי בפירוש.. תהילים הספר של דאוד =דוד המלך עליו השלום ,קדוש לאיסלם ככה איך שהוא.
גם שיר השירים של סולמאן=שלמה המלך עליו השלום קדוש לאיסלם אותו הכנ"ל
אמר לי את זה בפירוש חכם דת מוסלמי ועוד בהר הבית במסגד אל אקצא חצי מטר מאבן השתיה=קודש הקודשים שלנו.

ענו לך על זה כבר יא חתיכת חופר וגם אני עניתי

לך. תבין כבר מה אני מדברת עם קיר?

התורה בכלל כולה קדושה במקור שלה. במקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור הבמקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור הבמקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור הבמקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור הבמקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור הבמקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור הבמקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור במקור.

מה שיש היום זה לא המקור זה לא המקור זה לא המקור זה לא המקור זה לא המקור זה לא המקור זה לא המקור זה לא המקור זה לא המקור זה לא המקור זה לא המקור זה לא המקור זה לא המקור זה לא המקור זה לא המקור זה לא המקור זה לא המקור זה לא המקור זה לא המקור זה לא המקור זה לא המקור זה לא המקור זה לא המקור זה לא המקור.

עכשיו אולי תבין. איך שהוא? קדוש איך שהוא.

תוציא לי מהקוראן כולו פסוק אחד שמוכיח את דבריך. לא תמצא ולא תחפש ולא תראה. "איך שהוא" חתיכת שקרן. אין לך מה להגיד.

לך לשייח הזה שלך שהמצאת ותגיד לו

איך עניין "קדוש איך שהוא כיום" מסתדר עם זה:

סורה 2:75 (אגב זה מסורה מספר 2 שהיא "לטובת" בני ישראל חחחח):

أَفَتَطْمَعُونَ أَن يُؤْمِنُواْ لَكُمْ وَقَدْ كَانَ فَرِيقٌ مِّنْهُمْ يَسْمَعُونَ كَلاَمَ اللّهِ ثُمَّ يُحَرِّفُونَهُ مِن بَعْدِ مَا عَقَلُوهُ وَهُمْ يَعْلَمُونَ(75)

גוגל למתחילים: Avttmon להאמין לך כאשר צוות שלהם לשמוע את הדבר ה ', והשחית גם אותו לאחר שהם הבינו את זה והם יודעים (75)

זה הפסוק בו מסופר על הסילוף בהקשר של בני ישראל. סע אליו תראה לו את זה והקלט אותו אומר "קדוש איך שהוא היום". או שתחפש אחד שיתחפש לשייך ויגיד "קדוש איך שהוא". בדיחה..

סורה מסורה

בקוראן כתוב ארץ ישראל שייכת ליהוד בכמה סורות.
בקוראן ירושלים מוזכרת אפס פעמים
בתנך ירושלים מוזכרת 667 פעם
מוחמד הסיר בכוונה קדושה מירושלים ,קבע חד משמעית רק מכה ואבן הכאסה קדוש לאיסלם

מתחת למסגד שלכם היה בית המקדש =בית אל מקדאס שלנו
וזה בזמן שאתם הייתם עובדי אלילים המקריבים את בניהם למולך ,במקום רחוק , מאוד מאוד רחוק מכאן.

.

את הקישורים האלה אתה מוזמן לדחוף יודע לאן

אתה לא מאמין לאחרים ורוצים שאחרים יאמינו לך. סע לחפש.

אתה שקרן. הנביא לא הסיר את הקדושה מירושלים:
חדיס 1: لا تشد الرحال إلا الى ثلاثة مساجد المسجد الحرام و المسجد النبوي والمسجد الأقصى . "

לפיו תומכים סורה 17: 1-9.

טיפש.

בסוף הסיר

מוחמד ראה שהיהודים לא מתאסלמים ,זה הרגיז אותו הסיר קדושה מירושלים קבע רק מכה קדוש

יתכן שזה בכלל לא כתוב בקוראן.זאת עובדה

למעלה