האם זה המקום הנכון לשאול שאלות לגבי השפה ?

the same bye bye

that moshe peace be uopn him said when he had to deal with people like you.

The only difference is that Moses was innocent of all what you have done

הוא סתם ממציא.

ואלה בבוקר אני ראיתי איזה חתול שהבטיח לי שהוא ישמור לי על השמנת. אני עשיתי סיבוב חזרתי וראיתי את החתול שומר על השמנת כמו בובה. למרות שזה היה חתול רעבבב שלא אכל שבועיים.

עכשיו יגיד לך כך הנביא שלכם לא היה איתו אף אחד. למה שנאמין לו ואם יבוא מישהו שימציא דת חדשה?

אבל מסתבר שלהבדיל שעם משה ע''ש התורה ניתנה לו במעמד של מליונים, כמה מליונים? אבל לא משנה מליונים. היו שם מליונים וכל המליונים האלה לא שיכנעו רבבות לחזור להיות עובדי אלילים ולבנות לפרק זמן רב יחסית. עגל. אבל לא סתם עגל. זה היה עגל מזהב.

נ.ב על הקשר מעמד המליונים והעגל לא קיבלתי תשובה.

كل قصة الملايين هدول هاي خرطة

وانا مرات بتفاجيء كيف في مسلمين بصدقوا عالشغلة
ما قرأوا الكتاب:
وإذ قلتم يا موسى لن نؤمن لك حتى نرى الله جهرة فأخذتكم الصاعقة وأنتم تنظرون
على الاكل اتنمدرو يا شيخ..(وفولها وعدسها وبصلها- "قال أتستبدلون الذي هو أدنى بالذي هو خير اهبطوا مصرا فان لكم ما سألتم وضربت عليهم الذلة والمسكنة وباءوا بغضب من الله ذلك بأنهم كانوا يكفرون بأيات الله ويقتلون النبيين بغير الحق).

من هو موسى علية السلام ودع طلب باي باي وراح. لليوم بفتشوا علية. ومش رايحين يلاقوا حتى.

את סולימאן הפכתם למשורר פורנו

את לוט הפכתם לאיש שבנותיו אנסו אותו וגם דפק אותם עם הריונות כשהיה שיכור ואפילו הסברתם שהוא בכל מקרה אשם כי אם הוא השתכר בלילה הראשון ועשה זאת בתום לב אז הוא היה אמור ללמוד את הלקח ולא להשתכר ביום השני

את מרים הקדושה הפכתם לאישה הכי טמאה בארץ ואפילו עשיתם עליה סרט קומי (ואחרי זה באים לכאן ומבקרים מוסלמים איך לא נותנים כבוד לנוצרים ואמונתם):
http://www.youtube.com/watch?v=u6XJAjv2jnk

את ישוע הפכתם לבן של נואפת (ראה קישור לעל ביוטיוב)

ולאק אתם האחרונים שאפשר להאמין להם (אתה ודומיך). מי שלא מכבד אחרים, יכבד את עצמו?

איי תפו

למה בקשת ממני חברות בתפוז מה הקטע שלך ?

הסרט זאת אחלה דחקה , היהוד במקום להרוג אחד את השני כמוכם ,מריצים דחקות על כל העולם ואחותו.
זה יותר עדיף.

הוכחת שגם שליחי שמיים ואלוהים הם דחקה בשבילך

למה שמישהו ירצה להתגייר?

שיר השירים מטפורה לא סרט כחול

יש פשט ויש דרש , אבל את בת דוד לא תביני.
מעליש

בכלל בכל התנך שלנו יש ידע עצום מוצפן בדילוגי אותיות.
מה שאת קוראת זה סתם פשט. לא רלוונטי
התנך שלנו זה ספר מאוד מתוחכם בהשוואה לקוראן ולברית החדשה

מטאפורה זה פשט יש אכבר דרש.

אבל את בת דוד, אמרתי לך לא תביני.

סוכרייה את מריצה כאן קטעים אחלה דחקות.
הפרלמנט של חוף מציצים נמל תל אביב בוכים נשכבים על הריצפה מרוב צחוק.
תבואי כל יום.
כייף איתך כאן.
אז מה לאשר את החברות שביקשת ממני ?

הדחקות אלה הן מהספר שלך אני רק העתקתי

המשימה שלך זה להתמודד איתןם ואתה לא

זה רק חלק

"אני חומה, ושדי כמגדלות"

סוכרייה7

18/03/13 12:27

4

º
"שְׁנֵי שָׁדַיִךְ כִּשְׁנֵי עֳפָרִים"

מַהיָּפִית,וּמַה-נָּעַמְתְּ-אַהֲבָה,בתענוגים

"יוֹנֵק שְׁדֵי אִמִּי"

"אָחוֹת לָנוּ קְטַנָּה, וְשָׁדַיִם אֵין לָהּ"

במקום לפנות לשייח ולהמציא שייח. אני חושבת שתלמד מרב איך לדעת לשכנע אנשים שאין בשיר כזה כל משהו סוטה. אגב, המון סרטונים ביוטיוב מוקלטים בהם נוצרים שדווקא בגלל קטעים כאלה התאסלמו. הקוראן למשל לא מכיל מילת שדיים פעם אחת אפילו. אבל אני כמוך לא רצה ליוטיוב ומדביקה לך קישורים. כל עוד אתה לא תדע לענות ולהתמודד אתה מוזמן להמשיך לעשות צחוק.

זה מאצלך- לא מאצלי.

למעלה