האם זוהי תופעה גברית?

אש אש

New member
האם זוהי תופעה גברית?../images/Emo72.gif

שאולי גם נשים למדו לאמצה? מחפשים את האחת מחפשים לאהוב. מתלהבים
מתרגשים
מרגישים
מתאהבים
ניבהלים
נסוגים
או בורחים...
למישהו יש הסבר?? גברים נשים?

אש אש

New member
אוייש כל הזמן לשקול מילים

יש פה חוק שלא מכלילים אז לא צריך להדגיש,אוףףף (טוב,נו,סליחה)
אז ברור שיש גברים מדהימים ריגשיים וחמים שרק מחפשים קשר רציני וחברה אמיתית סתם תוהה איפה הם? לא ניתקלתי באחד כזה טוב ברור! הרי אמרתי לכם שאני לא יוצאת מהבית רק במקרים של שיטופנות שריפות,וביקורת מס הכנסה

יקירתי...

הם לא נמצאים בנט
ויתרה מכך - הם לא לוקחים בחורות מהנט בצורה רצינית < אפילו תהיי אשת חלומותם > ועל זה כתבתי את הפוסט 'מארקסיסטים ברשת'

אש אש

New member
וחשוב לי לציין למרות שאני לא מחפשת

משוכנעת שכמו שאני יושבת פה לא פחות טובים ממני כאן.

את לא ממש החלטית את יודעת?!

פתחת שירשור בנושא מסוים ועל הפידבק היחיד שאת מקבלת את מוחה.

אש אש

New member
אקליד לאט שתביני נטשה../images/Emo8.gif

דיברתי על חיי במציאות לא על הכרויות מהנט למרות שבשנים שאני פה כן הכרתי שניים מקסימים שהתפתחו קשרים אין לי כוונה לחפש אותם פה ואכן כמוני כמוך,גם הם פה איכותיים רגישים ומתוקים אבל שוב מסבירה לך דיברתי על הגברים שאני הכרתי הידידים החברים הגברים שמספרים לי במציאות שלי ,בחיים הלא וירטואליים.

../images/Emo140.gif

אוקיי בייב...פשוט הרבה בחורים חושבים שאם את נראית בסדר < לא משהו שצריך להסתתר מאחורי המסך > אז בטח יש בך משהו דפוק < והם צודקים...שרוטה רציני כמו שהאקס שלי היה אומר
>

אש אש

New member
אוףף עד שהצלחתי לפתוח את תיבת

המסרים שלי,לא יכולה להשיב יש לי בעיה אבל אהבתי:)

s h o o s h a

New member
הכללה גורפת ושאינה במקומה

"...הם לא נמצאים בנט..."??? מי הם אותם 'הם' שכן נמצאים בנט??? "...הם לא לוקחים בחורות מהנט בצורה רצינית < אפילו תהיי אשת חלומותם > ..."??? אפילו??? ומיהי אשת חלומותיהם והיכן היא נמצאת? תוהה לי ככה ביני לביני בקול רם

אה סליחה....

איזו התנפלות מצד הנשים כאן....סליחה סליחה - כמובן שלא התכוונתי אליכן!!!! אני בטוחה שבפורום זה כל הנשים נתקלות אך ורק בגברים רציניים. אני רואה גם שנורא צרם לך שתקתקתי מהר עד כדי כך שהיית חייבת להעתיק את שגיאתי. אוקיי. אז הצלחת. יצאתי גם מטומטמת וגם לא יודעת כלום על גברים. מרוצה עכשיו?! < ודווקא יש לי דוגמא לאשת חלומות של הרבה גברים שנמצאת הרבה ברשת....והמבין יבין
>

s h o o s h a

New member
ההגנה הטובה ביותר היא התקפה?

מי תקף? ולמה לא קיבלתי תשובה לשתי שאלות בודדות ששאלתי? תמהתני

../images/Emo6.gif

ואני חשבתי שאני זו פה עם חוסר הבנת הנקרא < NOT > הם אלו אותם גברים עליהם דיברה אש אש...

אישון36

New member
למה לא ?

האם לעלם לא היית לוקחת משהו מהנט באופן רציני ? אישון. אישון. אישון. אישון.

השאלה מופנית אליי?

חשבתי על כך....והגעתי למסקנה שאני בכלל לא דוגמא טובה
אני בורחת ממחויבות בין אם ההיכרות היא מהנט או לא....

אישון36

New member
ז"א זאת לא בעיה של הנט..........

..........הפחדים נימצאים בך בלי שום קשר. אישון. והעיקר לא לפחד כלל.

למעלה