האם זוהי תופעה גברית?

אישון36

New member
........כניראה באמת לא הבנתי.......

אבל אם הייתי מבין הייתי יודע שהרבה דברים (את) כן.........שקופה - לא !!! אבל אם את מאמינה אחרת...........שיבושם..........כניראה באמת ההבדלים גדולים מידי. ולאבד שליטה בשליטה...........אני אזכור את זה. אישון. אני ציני.......אני סובל ?

אש אש

New member
אתה הראשון בעולם הנט שטוען כך:)

אני מבינה שאיכזבתי אותך.......ולא אפרט כמובן אבל מכאן ועד לכתוב פה שאני לא שקופה? הצחקת את כולם אני? רק מחייכת לי. זה היה קטן,ועלוב אבל אקבל זאת כאיבוד שליטה מצידך.

אישון36

New member
.איכזבת אותי.......

נו........... שיהיה........... שקופה.............את יודעת מה, בעולם בו את חייה עולם הנט אולי את באמת שקופה........... אבל יש עולם נוסף..........צר לי לומר.........אני שומע כאן עוד ועוד אנשים שחיים בעולם שלך, עצוב לי על אילו שלא מצליחים לחיות את אותם החיים בעולם האמיתי........שיהיה. ובייחס לאיבוד שליטה......אני לא מחפש את השליטה............. לפחות לא בחיי הפרטיים ובנט.........בעבודה נדרשת השליטה....כאן נדרשים החיים, החיות, אז לאבד שליטה במקום בו אתה לא מעוניין בה מראש זה לאבד את מה שמעולם לא היה. .........אבל...........נו אז אמרת משהו .........למה לא תרשמי פואמה יפה ? אישון. שהנפש צלולה כמראה אין צורך בחרב.

המממ.....

מצטערת להרוס לך את התיאוריה....אבל לא. וממש אין לי חשק להתחיל לפרט כאן מה ולמה.

אש אש

New member
טוב,וואלה חשבתי אם להשיב

אני יושבת פה מתוקה שנים אז אם אחד אומר ואת קופצת,עדיין לא משנה את התיאוריה שלי. את מקבלת מחמאה מכל אחד? בוודאי שלא, אפשר לקחת ממך משהו שהוא בך? בוודאי שלא, מתנצלת שלא השבתי על המסר היפה שלך ציינתי בפורום שהייתה לי בעיה עם התיבה. אבל עכשיו תוהה איך כתבת לי לאדם לא אמיתי, כל כך נפלא ומרגש. הייתי מעודנת ומאופקת וואלה בגרתי לי:)

איימי ../images/Emo25.gif

התכוונתי למה שכתב אישון על הפחדים.... ומה זאת אומרת 'אדם לא אמיתי?' אלא אם את גבר שמתחזה לאשה מה כבר יכול להיות לא אמיתי בך??!!! אני קוראת את ההודעות שלך לא מהיום ואפילו זכיתי להציץ בבלוג שלך < לאן הוא נעלם באמת?! > וראיתי תמונה של אשה שובבה עם שמחת חיים < שזו התכונה הכי הכי כובשת לדעתי...גם אצל גברים גם אצל נשים > . שלחת לי מסר וניצלתי את ההזדמנות להסביר את עצמי כראוי

אש אש

New member
אוי מתוקונת,הייתי בשוק,הרגעת אותי

הייתה סיבה שמחקתי אותו איזה יופי שבכלל קראת אותו אחזור אליו פעם. תודה והמון סליחה על אי ההבנה.

אלמרה

New member
בטח איימי! אנחנו בעלי אותן רגשות...

כולנו מחפשים את האחת... לאהוב, להתלהב, להתרגש, להרגיש (אוףףףףף לחוש ולהרגיש... ), להתאהב (כל יום מחדש), להיבהל... אבל!!! אנחנו לא נסוגים בכלל!! אותנו לימדו "שיפור עמדות לאחור"... הבדלים ניכרים לדעתך?

אלמרה

New member
עיזבי... מושג צבאי תחליפי ל"נסיגה".

כוחותינו הרי לא נסוגים - אבל לעיתים צריך אז... משפרים עמדות! לאחור כלומר בעצם... נסוגים...

lidiad

New member
דווקא כן.

דווקא כן . אנשים מסתפקים בריגושים . אלה הם הקצף . הלמעלה של קשר . למה לרדת לעומק , להתחייב , לסבול מהחלק הלא נעים של השני , להחשף (פחד אלוהים) . הרבה יותר מחזק לראות ולהראות רק את החלק הטוב.

אש אש

New member
למה לרדת לעומק?../images/Emo8.gifלמה?

ה פ ת ע ה !
זהו החלק המעניין יותר אצלי יש עוגות שרק הקצפת בהן מרשימה בציבעה וטעימה אצלי העוגה עשוייה שכבות מושקעות של חומרים טובים הם אלה שיוצרים את הריגושים ושאר הדברים. אז מי שפחדן,ימשיך להפסיד,"כי מעברו השני של הפחד נמצא החופש". (אני מסתובבת עם תיק של צילומי רנטגן תמיד,להראות את כל החלקים הפנימיים היפים שלי,חכי תיראי את הכליות חבל"ז את ה-
...לא מראה לכל אחד
).

אש אש

New member
נטשה איזו יד רכה,זה הקרם ידיים../images/Emo8.gif

שמריח כל כך טוב?

ליאון ב

New member
אין אני חושב

זה נכון. מניסיוני הבאתי הרבה בחורות לשלב של בלבלות, שהתחלנו לדבר על מהות של יחסים רציניים. "קשר רציני" זה תמיד נשמע טוב, אבל לחפש מכנה משותף לזוגיות עתידית יחד, זה לפעמים "רציני מדי" לחלק מהבחורות. יש בחורות שרוצות "קשר רציני" אבל לא ברור להן בדיוק מה זה אומר (מעבר לכך שהגבר שלהן לא יזיין אף אחת אחרת, וסליחה על הבוטות). יש בחורות שמדברות גבוהה-גבוהה בתיאוריה על כמה שהן מחפשות "בחור טוב", אבל כשזה סוף סוף מגיע הן מוצאות שלל תירוצים כדי לפסול אותו. לפעמים הן סתם מתנהגות בצורה ילדותית (לא לענות לטלפונים שלו, למרות שהן מצהירות שהן רוצות אותו). בני אדם, במיוחד בהקשר לרגשות, הם עולם שלם של חידות. ההבדלים בין נשים לגברים אינם הסבר משכנע לעניין. אני אתן לך תשובה קצת יותר רצינית, לפי הבנתי: 1. התאהבות, והתלהבות רגשית הם משהו שמכניס אנשים לאופוריה. זו הרגשה משכרת, והיא גורמת לך להאמין שאתה יכול לעשות דברים שאתה באמת לא (בדומה לסמים). נוסיף על כך את הבלאגן ההורמוני והכימי שמשתולל בגופו של המאוהב, אפשר להבין ששיקולים רציניים לטווח ארוך אי אפשר לבסס על סמך תופעה כימית זו (תהיה נעימה ואצילית ככל שתהיה). 2. ומה הסרטים מלמדים אותנו? אישה בודדה פוגשת אביר חלומות מקסים -- בום טראח - והם חיו באושר ואושר עד עצם היום הזה. תמיד תוקעים לנו איזה מסלול מכשולים מהגיהנום שמונע מהם להיות זה עם זו, אבל האהבה מנצחת בסוף. עד כאן הבולשיט של הוליווד, ומכאן החיים האמיתיים. לא באמת מלמדים אותנו לעשות את זה "על אמת": מירוץ החיים, משברים, עבודה, חובות, משכנתא, שגרה שוחקת, חילוקי דיעות, חוסר מכנה משותף לטווח ארוך... נוח לך לחשוב שהם "בורחים" בגלל שהם מפחדים ממחוייבות, למרות שאישה שתאהב אותם כמוך הם לא ימצאו לעולם... זה מתיישב מצויין עם האגו. אבל מה את באמת מצפה? שהם יגידו לך את כל האמת הכואבת בפרצוף? שהם יהיו מודעים לעצמם ברמה כזאת שיוכלו לנתח בדיוק מה גרם לרגשות שלהם להשתנות? את באמת מאמינה שגבר שמאוהב בטירוף יכול פשוט לנתק את עצמו מהאהובה שלו, רק מתוך איזה פחד ממחוייבות? לפעמים המשיכה המינית יורדת, ולפעמים לא נשאר על מה לשוחח. לפעמים זה פשוט מפסיק להיות "זה", או שהכימיה דועכת. לפעמים קשיי החיים מכריעים את הזוגיות, ולפעמים מה שהיה יפה בתיאוריה מתמוגג במבחן המעשה. לפעמים הרושם הראשוני של החודשים הראשונים במערכת היחסים נמוג, ונשארת האמת שניסינו להסתיר (לא תמיד במודע) בתחילת הקשר (הדברים על עצמנו שאנחנו לא רוצים שאיש ידע... נשמע מוכר?) כאשר מחפשים בן זוג שיאהב אותנו באמת ובתמים לכל החיים -- זה שבאמת ירצה להתעורר איתנו כל בוקר, ולבל\ת איתנו את הערב אחרי העבודה, הבלאגן, הריצות והלחץ... מישהו שבאמת יהיה לו מעניין לשוחח איתנו, ומי שיצליח לא לאכזב אותנו כל פעם מחדש. אנחנו מבקשים ה-מ-ו-ן. סביר להניח שחלק גדול מהאנשים שנתאהב בהם, לא יוכלו להתאים לנו כפי שמתבקש. למה? כי בני אדם שונים מאוד זה מזה, והתאמה היא משאלה מסובכת. ולסיום, זה שגבר או אישה מתעקשים "לעבוד על קשר" שברור שהוא לא באמת "זה" לא אומר שהם מפחדים פחות ממחוייבות. זה אומר שהם מפחדים יותר להאשים את עצמם בכשלון הקשר, או לחילופין להיות לבד.

אש אש

New member
אהבתי את תשובתך וכתיבתך.

אנסה להגיב למרות שאני חייבת לטוס
אני חושבת וזו רק דעתי האישית שאולי יש פה גם עיניין של גיל,ומצב אשי. בגילאים שלי עברנו כברת דרך... אושר הצלחה בין כשלון לאכזבה,כאב וצמיחה אופוריה או לא,אני יודעת למה אני מסוגלת כשאני מרגישה אני אוהבת את השכרות ממנה, או מהבריזר,:) ואין בי פחדים. הבנתי מזמן לצערי שאהבות לא מנצחות אחרי שהבנתי שאני בכלל לא הילדה הזו מהאגדה,סתם פינטזתי לי... שאלתי שאלה ממש כללית,שנבעה דווקא משיחה עם חבר טוב שבורח מאיך שהוא מרגיש,כלפיי אחרת. לא הצלחתי להבין אותו,ספק אם אבין הסבר של אחר,אבל מנסה. כי אם לדבר מנסיוני שלי? הגברים שלא רצו מחוייבות,3 במספר,לא התנתקו ממני ונעלמו,לא וויתרו על הקשר איתי,לא רצו לאבד את הידידה שבי,ואני לא רציתי לאבד אותם. ואני עדין חברה(כמובן שאני זאת שעצרתי בעקבות זה את הקשר האינטימי) אז הכימיה קיימת או לא,ואכן קיימת,לא מכירה דעיכת כימיה,והשיחות נמשכות,רק הסקס... ניפסק בגללי,מה איכפת להם להמשיך? ואני לא מדברת על
כוכבים,בכלל על ידידים וחברים שיש לי בחיים. אם אני מצפה לאמת? למה לא? הרי אני גם נותנת אותה,ומתמודדת נפלא יותר עם אמת,עם הלדעת,מאשר האי וודאות שתמיד מתסכלת. אני חושבת שזה להיות נורא קטן שאינך מסוגל לתת את האמת שבך. אני כמובן לא כותבת זאת אישית אלייך. אז כל מה שאני הייתי רוצה זה חבר אמיתי שיהיה רק שלי,אהבה מתוקה לא מטורפת בעוצמתה,לא משהו ניצחי,כבר לא מאמינה בנצח,אבל משהו שהוא רק שלי,להשתטות ביחד וללא פחדים. להיות לו משמעותית ולדעת שיש בו נכונות לנסות זוגיות אמיתית.
זהו טסתי.

למעלה