האם זוהי תופעה גברית?

אישון36

New member
שההתחלה היא

תחילת הסוף..........היא סוף..........אין פה שום התחלה. אישון. ותחשבי על זה.

אש אש

New member
התחלה זו בריאה.

התחלה זו התפתחות.... זה התגלגלות של דברים... זה דף נקי,הרגשה חדשה התרגשות חדשה זו דרך לא מוכרת מרגשת, פעמים מתסכלת זה האור שאחרי החשכה זה חיים אחרי המוות ותחשוב על זה......................

אש אש

New member
בוודאי.

סוף זו פרידה אני תמיד מרגישה זה כאב ועצב זו דימעה צורבת סוף,זה כמו סופה באה והלכה דרך שניגמרת, אין חזרה,פעמים כואבת... סוף של צחוק סוף של שיר סוף של גיל ומחכים ששוב יתחיל.... חחחח אז מה זה נתן לנו? מעדיפה לחשוב על התחלות חדשות על תווים ומנגינות ושפע של חיוכים ואהבות.

s h o o s h a

New member
סוף והתחלה

סוף הוא תמיד התחלה של משהו אחר כתבה: לאה נאור סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר. - טוב יותר? - רע יותר? - לא יודעת מה יותר. משהו אחר. כשהדרך נגמרת מתחיל איזה שביל, כשהלילה נגמר אז הבוקר מתחיל, כשנגמרת שעה, עוד שעה מגיעה, רק בסוף הידיעה מתחילה השגיאה. סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר. יש תמיד יום מחר לכל יום שעובר, כל חלום משומש מחליפים באחר. כשנגמרת שנה, עוד שנה מתחילה, כל תשובה מתחילה רק בסוף שאלה. כי סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר. כשהסרט נגמר החיים מתחילים, הצלילים מתחילים כשאין כבר מלים. כשנגמור את הצליל אז נתחיל צליל אחר. כשנגמור את השיר אז נתחיל לדבר. סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר. - טוב יותר? רע יותר? - לא יודעת מה יותר. משהו אחר.

אישון36

New member
הסבר יפה לפחדים

אני יכול להעמיק אבל..............הצורך להיות עצמאי ולהיות בשליטה מושלמת מלמד על חוסר יכולת לתת........להיות חלק ממשהו...........והמשהו הזה הוא לא מכפלה של עצמך פי 2 אלא מכפלה הרבה יותר גדולה אז........שמחלקים ב 2 נשאר הרבה יותר. .........בכול אופן.........זה פחד שמבוסס חלקו על המחשבה שמי שיבוא הוא הרבה פחות (הרי אם הוא יותר אז הוא לא יבוא) ואז התרוציםכולם...................................כוללללללללללאםםםםםם. אישון. התרוץ האולטימטיבי.

אישון36

New member
כמובן

בגבולות.......שיש שליטה.............שהכול ברור...........אז אני מאבדת שליטה. אישון. עזבי........ולא נוסיף.

אישון36

New member
זו הייתה אירוניה.

אישון. או שמע נבהיר: ציניות..........או שמע נפרש........סגי נאור...............או שמע.....???????????

אישון36

New member
ועל כן כתבתי את זאת בלשון.........

לא זכר. אישון. כל סוף הוא התחלה לא ?

אש אש

New member
עכשיו הבנת,שאין סוף...

אפילו לא אצלך כל עוד אתה מגיב לי וכשתסיים איתי תיהיה התחלה חדשה,תגובה חדשה לאישה חדשה:)

אישון36

New member
או שלא

האומנם מערכת ההגנה מחייבת חוקיות ? ...........מה שאין לו חוקיות לא קיים........... אי אפשר לקטלג אותו .................אין לו גבולות ? .............ואני לתומי חשבתי שאת ללא גבולות !!! ואם את לא רוצה אני לא הגיב...........ואני מרגיש שאני מקיים דו שיח.........ואפילו חשוב.........ואפילו הרבה יותר לך.............אם את לא מעוניינת, אני באמת לא חייב. אישון. האמת היא לא מה שאנשים נוהגים להתקשט בה.

אש אש

New member
אולי מה שאצלך אדום אצלי וורוד.

לא חיה ללא גבולות,ללא שליטה,ללא חוקי החברה אבל אוהבת לפרוץ לפעמים מסגרת לאבד שליטה כשמדובר רק עליי ועליו.... אולי הציניות שבך,גרמה לאי הבנה אני נהנית להגיב ולקבל יחס מכולם. האמת שלי מעולם לא קישטה אני שקופה ואני כאן שוב לא הבנתי אתה מתקשט לפעמים? אני אוהבת אותי במערומיי! ואוהבת דו שיח.

למעלה