האם חסרים בלוגים טובים בבלוגיה?

siv30

New member
האם חסרים בלוגים טובים בבלוגיה?

פשוט נקעה נפשי מהתופעה הבאה שנראית בדף השער של תפוז. זה לא שיש לי בעיה עם העובדה שבחרו לקדם דווקא בלוג זה או אחר, אבל המצב האבסורדי בו הבלוגיה על הפניםהחשיפה לה זוכים הבלוגים היא אפסית ובדף הבית בוחרים עורכי תפוז לקדם 2 רשומות מאותו הבלוג, חייב להיפסק. בעבר פניתי לנעה עם תופעה דומה לגבי בלוגים אחרים. זה לא שזה כל כך עזר לגבי אותם הבלוגים אבל במשך איזה חודש התופעה כמעט נעלמה והנה פתאום היא שוב חוזרת ובגדול. יש לקוות שדיון ציבורי כאן בפורום יעורר איזה שהי תובנה ותגובה מצד עורכי הבית של תפוז.

siv30

New member
כן חסרים?

אני שוקלת לרכוש מנוי פרו בפליקר. נראה לי שיהיה לי נוח יותר שם. בתקופה האחרונה אני על איזה סף כאן.

Tali1912

New member
בערך

נראה לי משהו כמו............. הבלוגים כבר לא באופנה, לויידעת אולי זאת הרגשה שלי, אפשר לעשות מכירת סוף עונה או מכירת חיסול
, הבלוג האמיתי עכשיו הוא בערוץ 20

siv30

New member
מה זה ערוץ 20 ? שתהיי בריאה

תקראי, המצב הפך להיות אבסורדי. הרבה בלוגרים כדי להגיע לחשיפה מפרסמים: א. כל יום רשומה <שזה עוד בגדר נסבל> ב. כל יום שתי רשומות ויותר
אני לא יכולה לחיות יותר במערכת שמעודדת בלוגרים להתעלל בחבריהם. זה לא ידידותי לסביבה.

שמשחורה

New member
האח הגדול בהוט...

וזה לא שיש לי הוט, ואני לא רואה האח הגדול. פשוט מפרסמים את זה המון.

suki da yo

New member
סיוי, חבל על האצבעות שלך

מישהו הקשיב לך פה בחודשים האחרונים? לא יעזור כלום, לתפוז כבר לא אכפת, הם רק מחכים לראות אם החמור ממשיך לעבוד בלי אוכל. ככל שזה נוגע לי, אני כותבת פה, אבל לא שייכת לפה יותר, וברגע שאתר אחר יציע לי את אותה נוחות עריכה, אני מתחפפת מפה.

siv30

New member
סוקי האמת

המרה שכמו שכתבתי לטלי גם אני נמצאת כאן על איזה סף וממתינה לראות מה יקרה. כרגע ממש אני בודקת את האופציות שלי בפליקר. נורא מתאים לעבור לשם.

Tali1912

New member
יופי נחמה

תמיד אמרתי לך להקשיב לקול של דודה טלי ולפתוח סניף בפליקר, מעניין מתי זה יקרה.

siv30

New member
24$ אנלימטד אפלואדס

אוי אוי אוי. טוב נראה טלינקה המתוקה. האמת שיש לי שם די הרבה מנויים אני רק לא מגיבה להם כדי לא להיכנס לשיעבוד. בכל מקרה אני אודיעך. ומתי המערכת המעופשת הזו תוציא לינקים שיובילו למערכת החדשה? כנראה כשאני אהיה זקנה ומקומטת לחלוטין.

suki da yo

New member
ואותי מעניין מה קורה בתפוז

אמנם אני מודה שלא היתי פה שבועיים בשל חוסר זמני באינטרנט גרמני, אבל אני לא רואה שמשהו השתנה מאז שנסעתי... בכנות- אני שמחה שעברתי את רוב הגמילה שלי מתפוז לפני הטיסה, כי למי יש כוח להתעצבן על תפוז כל הדרך מכאן? יש לי דברים יותר טובים לעשות. אני מוכנה להיות מופתעת לטובה, אבל שיסלחו לי תפוז אם אני לא מפתחת ציפיות. מאסתי באכזבות שהם מזמנים לנו. ושיהיה ברור- אולי מנהלת הבלוגיה שלנו חושבת שתפקידה הוא בעיקר מאחורי הקלעים ולכן לא מופיעה פה יותר מידי, אבל אני חושבת שזו בדיוק הגישה שהפכה את תפוז לכל כך לא נגיש בחודשים האחרונים.

siv30

New member
הבעיה שגם הקהילה פה התפוררה

פורום בלוגים נסגר. הקהילה שפעם החזיקה את הבלוגיה, כבלוגיה חזקה ממש הולכת ונעלמת אפשר לקרוא לה כבר זן נכחד ועוד מעט יכריזו עליה כנדרשת שימור. ואולי מישהו יקשיב לנו. אין לי מושג. אני כבר ממש לא אופטימית

Tali1912

New member
רגע.........

את רואה פה מנהלת בלוגיה??
כי אני לא רואה
. בקושי בבלוג הבית יש רשומות.

Tali1912

New member
דוקא נראה לי

שמאוד מאוד איכפת להם לגבי גולשים פורשים, ברוטר קודם מישהו פרסם בסקופים אשכול על משימה <בטח האח הגדול של תפוז> שהוטלה על נעמק'ה להרים צלצל לפורטל מתחרה כי גולשים מתפוזינה הלכו לרעות בשדות זרים, נו מה הם יכולים לעשות לתפוס את הגולשים בחכה?
, אי אפשר. שישימו את צציק כמנכ"ל ואז הכל יהיה fix !

siv30

New member
הבעיה שגם רוב הגולשים הפכו אדישים

וכבר לרוב נמאס אז הם מסכינים עם המצב. חוץ ממי שלא מסכין עם המצב האומלל ובוחר ללכת. או לא לכתוב. או למצוא פתרונות אחרים מגוונים. תפוז מבחינתי הפך לשם נרדף לאטימות.

כל עוד את כותבת פה הם מרוצים

לא איכפת להם אם טוב לך או לא טוב לך. מה שחשוב זה שאת ממשיכה לכתוב כאן. ועם כל הכאב, הדרך היחידה היא להפסיק לכתוב.

זה במקרה,

ובקשר לחשיפה, פרסום בעמוד הראשי נותן חשיפה לקהל אקראי שלא נוטה להירשם לעדכונים, וספק אם יודע שיש אפשרות כזאת. ה"בלוגיה" שאליה התכוונת כוללת כמה עשרות אנשים שממילא מכירים כבר את הבלוג שלך. כל השאר זה אנשים שלא יודעים להבחין בין רשומה בבלוג לכתבה ב-ynet.

siv30

New member
מקרה?

לא הבנתי את התשובה שלך. מנגנון הקידומים הוא מנגנון אוטומטי? יש לכם נתונים סטטיסטים על הקהל האקראי ועל הנטייה שלו להירשם לעידכונים? אני לא מקבלת את ההבחנה שלך שהבלוגיה כוללת כמה עשרות אנשים שממילא מכירים את הבלוג שלי. אם זה המצב אז אנחנו באמת במצב חמור.

למעלה