צצצ...אפשר קצת מקום? נועה זה בשבילך...
כרגע נכנסתי הביתה ואני מבינה שיש פה בלגן. קודם כל נועה- אני חושבת שענית לכולם בצורה מדוייקת ונאותה. לי אישית לא השארת מקום לטרוניות. הבנתי: את לא קשורה לדף הבית (הראשי) וזה קשור לעורכי הבית. סבבה, מתאים. נפנה את הארטילריה למקום אחר ואני יודעת שלא כתבת מה שכתבת בקטע של: הוא אשם, אני בסדר... אני גם יודעת שכשאני פניתי אליך אישית בקשר לתופעות בלתי מוסברות בקידומים, כגון מה שסיווי העלתה כעת , פעלת לתיקון ה"מפגע התברואתי " ועל כך תודתי. אני חושבת באמת שאת בסדר ושיקפצו לי עכשיו כל אלו שחושבים שהלשון שלי תחובה לך כרגע עמוק בעכוז, על דבריי אלו, כי ממש ללא כך הדבר (נכון לעכשיו אני מלקקת ארטיק מאגנום שוקולד מהמם ושום עכוז של שום אושייה כזאת או אחרת לא יצליחו לפתותני להעביר אותה למקום אחר, אז... שיקפצו , כמו שאמרתי). אני שמחה שאת עובדת על שינוי דף הבית של הבלוגיה. מאז שהוא שונה (עוד לפני שהגעת אלינו) אני לא שם בכלל ואני מקווה שהוא יהפוך לידידותי ונהיר גם לבלונדיניות, כי מה שהולך שם היום זה בגדר פחחח בע"מ. אז אני שמחה שגם את נוכחת בזה ואת פועלת לשיפורו. כפרה עליכם מאוד שהחלטתם להחזיר ובגדול את "בחירת העורך". איטס אבאוט טיים.... עכשיו...אני יכולה להבין את הקריז בנוגע לקידומים ונכון שאין זה תחום אחריותך. אבל נסי להבין : כל אחד ואחת מאיתנו חושב שהוא יאיר לפיד מינימום ואין ספק שהוא ראוי לקידום יום-יומי נכון שיש לזכור שלעורכים יש את הפרמטרים שלהם לבחירה וזה לא תמיד זה עולה בקנה אחד עם מה שאנחנו חושבים. לפעמים קידום של רשומה על איזה פאקינג כוכב נולד דביל, או איזה מתאבדת סדרתית בפוטנציה "תופסת "ברייטינג יותר, וזה בכלל לא משנה אם לנו זה נראה, אם להם (לעורכים) זה נראה , אז זה מה שיקבע. זה לא אומר שאנו כותבים פחות טוב , מה שמשנה זה הנושא עצמו, אם הוא "תופס" או שלא... הסכימי איתי שזה מרגיז בכל זאת למרות שיודעים ומבינים הכל.. מי זאת גיברת זרובבלה זליבנסקי או האח הגדול אני לא ממש יודעת כי לא טרחתי להכנס אליהם לרשומות, אבל אם זה נוהל סדרתי לקדם כל גרעפס שלהם, אז אכן יש מקום לבדוק על מה ולמה ואני שמה מבטחי בך בובה... . אני זוכרת שבנוגע לקידומי אוכל צרחתי בזמנו, לא פעם מול המסך , כשראיתי שיום אחרי יום קידמו איזה בלוג ששיא מרכולתו הקולינארית נגמרה בתפוחי אדמה עם מלח ופלפל בשקית קוקי, או אטריות ביצים עם פפריקה , בעוד אני , שיודעת שהמתכונים שלי ראויים ומושקעים נשכחו בצד, וכששאלתי על מה ולמה נאמר לי שמקדמים את אלו שצריכים "פוש", אז את זה לא אהבתי, כי חשבתי שצריך לקדם מה שבאמת ראוי לחשיפה, כי הוא טוב ומיוחד, ולא איזה בלוג שבגלל שמי שכותב אותו נוהג להתקשר להתלונן לעורכים חדשות לבקרים, וזה בקטע של "בואו נסתום לנודניק את הפה...". אז זהו, זה הרגיז אותי ואני נוטה להבין את האחרים שפגשו בתופעות דומות. בנוגע למבצע:"מכסחים את מנהלת הבלוגיה" : בואי נעשה קצת סדר... קודם כל אי אפשר להתעלם מהעובדה שיש מלא בעיות טכניות וזה מעלה את רף חוסר הסבלנות מצידנו הבלוגרים כלפי תפוז והעומדים בראשו , ואז כשנכנסת בעייה אחרת, שאינה קשורה ישירות לצד הטכני, אז הכל בא בבום ובחוסר פרופורציות ואין זה משנה מי אחראי למה, ההרגשה הכללית היא שלא שמים עלינו בולבול וזהו. אני מבינה ומקבלת שכשכואב אז בוכים, או צועקים חאמאס, אבל כשזה בא לניגוח לשם ניגוח, זה לא בא לי בטוב. אני לא מאלו שמאיימים לנטוש, למרות שבזמני "קאפוט עדכונים" גם אני מסוגלת לחטוא בזה ברמת המחשבה, אבל אני תקועה פה לזמן הקרוב והרחוק כאחד... אז אל תפנטזי (וגם אתם שונאיי היקרים) שאני הולכת מפה... אני אוהבת את תפוז, חושבת שהפלטפורמה הזאת ידידותית בהרבה מהגועל נפש שיש לאחרים להציע (וברור שביררתי, אני לא סתם אומרת את זה), אז נכון שאני לא מזוכיסטית ולא ממש נחמד לעבוד פה לאחרונה עם כל בעיית העדכונים ומחיקת המנויים וכו' וכו', אבל כשאני רואה שיש אפילו צדיק אחד בסדום , כמו "אחד שמשיב" שכן אכפת לו והוא עושה מה שהוא יכול ואף מעבר לזה , אז אני נותנת צ'אנס. יכולתי להתלהם, יכולתי להתסיס פה את כולם, כמו שאחרים עושים באופן קבוע (די להסתכל על השמות הקבועים שצצים אך ורק כשיש בלגן ולהבין במי מדובר...) ולהם אני חוזרת ואומרת :" ויפה שנייה אחת קודם... אתם רוצים ללכת? יאללה, למי אתם מחכים.... ביי-ביי".... אבל מסתבר שאלו בדיוק האנשים שלא יעזבו, כי מטרתם היא רק לזרגג לכולם את השכל ולהרוס את מעט השקט שעוד יש פה. את זה הבנו כבר מזמן. כואב לי על המשובחים שכן עזבו. עליהם כואב לי ובגדול . אלו שלא יצאו בהצהרות של :"אני הולךךך " (כמו שמוכר הארטיקים בים מכריז), הם פשוט הלכו.... וכל כך חבל לי עליהם. ושיהיה ברור: אני עושה הפרדה ברורה בין העלאת בעייה ממוקדת כמו של סיווי, (שכולם יודעים שאני מתה עליה וחסר לה ללכת מכאן,
) לבין העליהום האחר... יש הבדל ברור בין שני הדברים. מותר להעלות נושא לדיון וזה הכי ליגיטימי שיש (אני בעצמי נוהגת לעשות זאת כשיש נושא שמפריע לי או שאני חושבת שברצוני לשתף אחרים) אבל לרסס ארס... ממש לא ! לא אני ! סיווי- כפרה עליך על התשובה שלך לנועה. אהבתי לאללה. זה מראה מי את באמת !!! עיניינית, קורקטית, ממוקדת וכפרה (אמרתי כבר)....
דרך אגב- נועה, בנוגע לשליחת לינקים אליך לקידום- אני עדה ששלחתי מס' פעמים לינקים של בלוגים אחרים (אני לא שולחת את שלי, שאת זה יעשו האחרים מבחינתי), שחשבתי שיש מקום לקדמם ואת - נועה, העברת למי שצריך ועל כך תודתי. ושוב... המאגנום שלי פצצה... טוב, זה מה שרציתי לומר ואם זה יצא מבולבל... החומר שהחדירו לי בוורידים היום, אשם... SORRY יאללה בוקר טוב ישראל.