האם חסרים בלוגים טובים בבלוגיה?

באיזה בלוגיה מדובר?

כי מבחינתי הבלוגיה כבר לא קיימת עכשיו זה סתם אוסף אקראי של בלוגים שבמקרה נמצא תחת אתר אחד. כנראה שאם אתה לא כותב על האח הגדול אין לך מה לחפש באתר הזה.

siv30

New member
או על כוכב נולד

או על כוכב רוקד או על כוכב נופל.

orelie

New member
מסכימה איתך כל מילה

מאז שהתחלפה מנהלת הבלוגיה, אני מרגישה מכופחת השם שלי כבר לא מופיע בהמלצות השם של זרובללה לעומת זאת, חוגג כל שני וחמישי בדף הראשי של תפוז תשובות לתחרויות שטל פרסמה ל-5 שנים לבלוגיה עדיין אל קיבלו תוצאות וכבר עברו כחודשיים רע לי מאוד לפרסם רשומות בזמן האחרון כשאני רואה שמנהלת הבלוגיה אפילו לא עונה לי למסר שאני כותבת לה אישית ולמי לפנות עכשיו?

siv30

New member
נשים מבטחנו באלוהים

מכירה את זה?

noaost

New member
לכל המתלוננים והמתלוננות../images/Emo7.gif

מנהלת הבלוגיה (כלומר- אני) *לא* אחראית על דף הבית ולא על הבלוגים שמגיעים אליו. מה שהולך לקרות הוא דבר כזה: 'בחירת העורך' חוזרת, הבלוגים שיקודמו יחזרו להיות חלק מתחום אחריותי, ואז (ורק אז) כולכם מוזמנים לרוץ לשפד אותי על חניתות ולומר כמה שאני גרועה ולא מבינה כלום. כל עוד אין קשר ביני ובין עמוד הבית- אתם מבזבזים את הזמן ואת התחמושת על מטרה ריקה. דף הבית של הבלוגיה עומד להשתנות, הדרך בה יקודמו הבלוגים תשתנה, הפרש המשקל בין בחירת העורך לבחירת הגולשים יתאזן, ואז כולם יהיו מרוצים (או שלא. יש לי הרגשה שלא) siv, ראית שכאשר פנית אליי בנוגע לקידומים כפולים- הבעיה טופלה. למה לא פנית אליי שוב? אני צריכה לגלות את זה דרך הפורום, בו כל תלונה לגביי הופכת להילולת השתלחויות? וטלי- אם במקום לשסף אותי פה היית פונה אליי כמו גבר וכותבת לי בפרטי את כל מה שמציק לך- אולי הייתי מתייחסת לטרוניותייך כיותר מאוסף אקראי של נתזי מררה. לא טוב לך פה, מבאס לך פה, מזלזלים בך פה? בואי תגידי לי את זה בצורה נורמלית ולא כחלק מהטקס הקבוע 'מכסחים את מנהלת הבלוגיה'. ובנוגע לכל מי שמתלונן "לא רואים אותי בדף הבית, רואים רק את זרובבלה והאח הגדול"- יש לכם מושג כמה בלוגים אני עוברת ביום? רוצים שיקדמו אתכם? שלחו לי לינק במסרים! אבל חשוב לי מאוד להבהיר דבר אחד- לעיתים אני מקבלת לינקים מבלוגרים, פותחת אותם בשמחה ומגלה לצערי שהרשומה לא ראויה בעיניי לקידום. מה לעשות. גם זה יכול לקרות. בכל אופן, כאשר יתרחשו השינויים בבלוגיה (וזה יקרה ממש בקרוב)- יימצאו פתרונות גם למצבים האלו. בברכת יום טוב ונטול עצבים
נועה מנהלת הבלוגיה

siv30

New member
נועה היקרה

אין לי טענות כלפיך! והבהרתי את זה גם בהודעה המקורית שלי. אני מצטערת שאת מרגישה שזו היתה השתלחות בך אבל זה ממש לא !! אני אפילו בטוחה שאת לא היית עושה דבר כזה אבל מאידך אני חושבת שצריך להעלות את הדברים האלה לדיון ציבורי כדי לתת לך את הכוח לקבוע ושעורכי דף הבית יבינו שיש מאחוריך עוד בלוגרים ושזו לא איזו גחמה שלך. אני שמחה שהדברים עומדים להשתנות. אני סומכת עליך שתצליחי להוביל את השינוי בבלוגיה לשביעות רצונם של הבלוגרים. וחיבוק לבוקר טוב יותר. <אולי תעלי כאן את האופן שבו אפשר לפנות לעורכי דף הבית? בזמנו דבורית שרגל עשתה זאת אבל היא מחקה את כל הדברים מהבלוג ההוא שלה. והאמת שאם היתה לי כתובת לפנות אליהם בכלל ההודעה לא היתה עולה כאן>

נועה יקרה

לעולם לא תוכלי לרצות את כולם תמיד יהיו כאלה שילינו ויתלוננו ונושא הקידומים הוא רגיש מכיוון שמדובר בכניסות ובכסף . לכן אל תתרגשי אני חושבת שאת נהדרת , עם המון אנרגיה חיובית דפדפי אחורה בדפי הפורום ותראי שתכמעט תמיד אותם אנשים מתלוננים והכי מצחיק שדקא אלו אנשים שמקודמים מדי פעם . אני מניחה שאם יפסיקו להציק בקטנוניות ובואי להציף אותך במסרים יהיה לך יותר זמן איכות לטפח את הבלוגיה הנהרת שלנו . חיבוק חם לך ואני חושבת שאת נהדרת!

צצצ...אפשר קצת מקום? נועה זה בשבילך...

כרגע נכנסתי הביתה ואני מבינה שיש פה בלגן. קודם כל נועה- אני חושבת שענית לכולם בצורה מדוייקת ונאותה. לי אישית לא השארת מקום לטרוניות. הבנתי: את לא קשורה לדף הבית (הראשי) וזה קשור לעורכי הבית. סבבה, מתאים. נפנה את הארטילריה למקום אחר ואני יודעת שלא כתבת מה שכתבת בקטע של: הוא אשם, אני בסדר... אני גם יודעת שכשאני פניתי אליך אישית בקשר לתופעות בלתי מוסברות בקידומים, כגון מה שסיווי העלתה כעת , פעלת לתיקון ה"מפגע התברואתי " ועל כך תודתי. אני חושבת באמת שאת בסדר ושיקפצו לי עכשיו כל אלו שחושבים שהלשון שלי תחובה לך כרגע עמוק בעכוז, על דבריי אלו, כי ממש ללא כך הדבר (נכון לעכשיו אני מלקקת ארטיק מאגנום שוקולד מהמם ושום עכוז של שום אושייה כזאת או אחרת לא יצליחו לפתותני להעביר אותה למקום אחר, אז... שיקפצו , כמו שאמרתי). אני שמחה שאת עובדת על שינוי דף הבית של הבלוגיה. מאז שהוא שונה (עוד לפני שהגעת אלינו) אני לא שם בכלל ואני מקווה שהוא יהפוך לידידותי ונהיר גם לבלונדיניות, כי מה שהולך שם היום זה בגדר פחחח בע"מ. אז אני שמחה שגם את נוכחת בזה ואת פועלת לשיפורו. כפרה עליכם מאוד שהחלטתם להחזיר ובגדול את "בחירת העורך". איטס אבאוט טיים.... עכשיו...אני יכולה להבין את הקריז בנוגע לקידומים ונכון שאין זה תחום אחריותך. אבל נסי להבין : כל אחד ואחת מאיתנו חושב שהוא יאיר לפיד מינימום ואין ספק שהוא ראוי לקידום יום-יומי נכון שיש לזכור שלעורכים יש את הפרמטרים שלהם לבחירה וזה לא תמיד זה עולה בקנה אחד עם מה שאנחנו חושבים. לפעמים קידום של רשומה על איזה פאקינג כוכב נולד דביל, או איזה מתאבדת סדרתית בפוטנציה "תופסת "ברייטינג יותר, וזה בכלל לא משנה אם לנו זה נראה, אם להם (לעורכים) זה נראה , אז זה מה שיקבע. זה לא אומר שאנו כותבים פחות טוב , מה שמשנה זה הנושא עצמו, אם הוא "תופס" או שלא... הסכימי איתי שזה מרגיז בכל זאת למרות שיודעים ומבינים הכל.. מי זאת גיברת זרובבלה זליבנסקי או האח הגדול אני לא ממש יודעת כי לא טרחתי להכנס אליהם לרשומות, אבל אם זה נוהל סדרתי לקדם כל גרעפס שלהם, אז אכן יש מקום לבדוק על מה ולמה ואני שמה מבטחי בך בובה... . אני זוכרת שבנוגע לקידומי אוכל צרחתי בזמנו, לא פעם מול המסך , כשראיתי שיום אחרי יום קידמו איזה בלוג ששיא מרכולתו הקולינארית נגמרה בתפוחי אדמה עם מלח ופלפל בשקית קוקי, או אטריות ביצים עם פפריקה , בעוד אני , שיודעת שהמתכונים שלי ראויים ומושקעים נשכחו בצד, וכששאלתי על מה ולמה נאמר לי שמקדמים את אלו שצריכים "פוש", אז את זה לא אהבתי, כי חשבתי שצריך לקדם מה שבאמת ראוי לחשיפה, כי הוא טוב ומיוחד, ולא איזה בלוג שבגלל שמי שכותב אותו נוהג להתקשר להתלונן לעורכים חדשות לבקרים, וזה בקטע של "בואו נסתום לנודניק את הפה...". אז זהו, זה הרגיז אותי ואני נוטה להבין את האחרים שפגשו בתופעות דומות. בנוגע למבצע:"מכסחים את מנהלת הבלוגיה" : בואי נעשה קצת סדר... קודם כל אי אפשר להתעלם מהעובדה שיש מלא בעיות טכניות וזה מעלה את רף חוסר הסבלנות מצידנו הבלוגרים כלפי תפוז והעומדים בראשו , ואז כשנכנסת בעייה אחרת, שאינה קשורה ישירות לצד הטכני, אז הכל בא בבום ובחוסר פרופורציות ואין זה משנה מי אחראי למה, ההרגשה הכללית היא שלא שמים עלינו בולבול וזהו. אני מבינה ומקבלת שכשכואב אז בוכים, או צועקים חאמאס, אבל כשזה בא לניגוח לשם ניגוח, זה לא בא לי בטוב. אני לא מאלו שמאיימים לנטוש, למרות שבזמני "קאפוט עדכונים" גם אני מסוגלת לחטוא בזה ברמת המחשבה, אבל אני תקועה פה לזמן הקרוב והרחוק כאחד... אז אל תפנטזי (וגם אתם שונאיי היקרים) שאני הולכת מפה... אני אוהבת את תפוז, חושבת שהפלטפורמה הזאת ידידותית בהרבה מהגועל נפש שיש לאחרים להציע (וברור שביררתי, אני לא סתם אומרת את זה), אז נכון שאני לא מזוכיסטית ולא ממש נחמד לעבוד פה לאחרונה עם כל בעיית העדכונים ומחיקת המנויים וכו' וכו', אבל כשאני רואה שיש אפילו צדיק אחד בסדום , כמו "אחד שמשיב" שכן אכפת לו והוא עושה מה שהוא יכול ואף מעבר לזה , אז אני נותנת צ'אנס. יכולתי להתלהם, יכולתי להתסיס פה את כולם, כמו שאחרים עושים באופן קבוע (די להסתכל על השמות הקבועים שצצים אך ורק כשיש בלגן ולהבין במי מדובר...) ולהם אני חוזרת ואומרת :" ויפה שנייה אחת קודם... אתם רוצים ללכת? יאללה, למי אתם מחכים.... ביי-ביי".... אבל מסתבר שאלו בדיוק האנשים שלא יעזבו, כי מטרתם היא רק לזרגג לכולם את השכל ולהרוס את מעט השקט שעוד יש פה. את זה הבנו כבר מזמן. כואב לי על המשובחים שכן עזבו. עליהם כואב לי ובגדול . אלו שלא יצאו בהצהרות של :"אני הולךךך " (כמו שמוכר הארטיקים בים מכריז), הם פשוט הלכו.... וכל כך חבל לי עליהם. ושיהיה ברור: אני עושה הפרדה ברורה בין העלאת בעייה ממוקדת כמו של סיווי, (שכולם יודעים שאני מתה עליה וחסר לה ללכת מכאן,
) לבין העליהום האחר... יש הבדל ברור בין שני הדברים. מותר להעלות נושא לדיון וזה הכי ליגיטימי שיש (אני בעצמי נוהגת לעשות זאת כשיש נושא שמפריע לי או שאני חושבת שברצוני לשתף אחרים) אבל לרסס ארס... ממש לא ! לא אני ! סיווי- כפרה עליך על התשובה שלך לנועה. אהבתי לאללה. זה מראה מי את באמת !!! עיניינית, קורקטית, ממוקדת וכפרה (אמרתי כבר)....
דרך אגב- נועה, בנוגע לשליחת לינקים אליך לקידום- אני עדה ששלחתי מס' פעמים לינקים של בלוגים אחרים (אני לא שולחת את שלי, שאת זה יעשו האחרים מבחינתי), שחשבתי שיש מקום לקדמם ואת - נועה, העברת למי שצריך ועל כך תודתי. ושוב... המאגנום שלי פצצה... טוב, זה מה שרציתי לומר ואם זה יצא מבולבל... החומר שהחדירו לי בוורידים היום, אשם... SORRY יאללה בוקר טוב ישראל.

siv30

New member
יאיר לפיד? כפרה עליך

מילא היית כותבת שאני חושבת שאני וורגיניה וולף
אבל יאיר לפיד? אני מעדיפה את פול ניומן עם כל זה שהוא זקן ומקומט. ואני מסכימה עם מה שכתבת.

גאמי

New member
כנראה שאני לא בררנית...

אני גם בעד יאיר לפיד וגם בעד פול ניומן... למה לבחור אם אפשר לקחת הכל?...נורא אוהבת את הכתיבה של פול ניומן (בעיקר בטור השבועי בידיעות) והמשחק של יאיר לפיד (ביחוד ב"צבע הכסף") ראוי היה לאוסקר.

Tali1912

New member
יפה לך

קראו לך מהר מהר מהר לדגל בבלוגיה כי מתקיימת הילולת באבא בלוגיה תחליף להילולת באבא סאלי שההבדל הוא שהילולת הבאבא סאלי המבקרים מאמינים באב הרוחני של המקום הקדוש ואפילו מבקשים ברכה +בקבוק מים קדושים ועכשיו תהפכי את זה או תתרגמי את זה לפורום: המבקרים בפורום ובבלוגיה האמינו באבות הרוחניים בעבר מי יותר מי פחות ונכון לעכשיו שהם מבקשים עזרה לתקלות ובעיות בבלוגיה, מה הבלוגרים מקבלים בקבוק מיץ תפוזים "צונן" שפג תוקפו במקרה הטוב: "siv למה לא פנית אלי שוב במסר,אני צריכה לגלות את זה דרך הפורום?" , "היית פונה אליי כמו גבר" "לא טוב לך פה?מבאס לך פה? מזלזלים בך פה?" אז תעשי מצוה, אם את כבר מדברת ופונה אלי כמו גבר אל גבר
<בינתיים אצלי למטה הכל בסדר אני עדיין
> את טון הדיבור הזה תשאירי לחברות הכי טובות שלך ולא לגולש בבלוגיה או בתפוז, כבר כתבתי לך על סגנון הדיבור הזה בבלוג הבית בהתחלה בהתחלה ובחרת להתעלם מהתגובות שלי שם וגם של עוד כמה גולשים <לא להגיד את המילה מבוגרים >שהעירו לך בבלוג הבית. דבר נוסף,מנהל פורום בתפוז ביחוד בפורום פעיל, צריך להיות פעיל גם בפורום,גם כאן וגם בפורום טכני של הבלוגיה קחי דוגמה מחדשוטק ואחד שמשיב, אחרת מה השם שלך מתנוסס למעלה בפורום? סתם ליופי,לקישוט? לא טוב לך פה, מבאס לך פה, מזלזלים בך פה? את מנסה לנחש או את מנסה להכתיב מה עובר לגולש בראש? יש פסיכולוג בתפוז,חדר ווידוי שאת מצפה שמישהו יענה לך על זה? מי שלא טוב מבאס לו בפרדס כבר לקח ת'חפצים שלו והלך לפורטלים אחרים, את יודעת יש מדרג של אתרים הטבלה לא משקרת, אם אני הייתי לוקחת את החפצים והולכת אז זה פחות מורגש אבל כשהרבה גולשים הולכים רואים את זה בטבלת המדרג שפעם שרגלית כתבה רשומת גאווה בהכל חומרים שתפוז במקום חמישי והיום.... לכתוב איזה מקום הפרדס במדרג? כמו שאני יכולתי לפנות אלייך "בפרטי" <מה יש הפורום או בלוג הבית כבר לא טוב?> יכלת גם את לפנות "בפרטי" יותר מאשר אני אלייך, את מנהלת הבלוגיה ממך הפרדס מצפה לכמה שיותר גולשים ובלוגרים חדשים מאשר ממני כולל הפיתויים לגולשים כמו מועדון הספר ועוד פרסים> זהו סיימתי לומר לך בצורה <לא> נורמלית מה שיש לי ו.......... ממש לא מרגיש לי שמזלזלים בי, אולי את מרגישה במקומי, מי יודע
.

noaost

New member
טלי יקרה

אז תעשי מצוה, אם את כבר מדברת ופונה אלי כמו גבר אל גבר <בינתיים אצלי למטה הכל בסדר אני עדיין > את טון הדיבור הזה תשאירי לחברות הכי טובות שלך ולא לגולש בבלוגיה או בתפוז, כבר כתבתי לך על סגנון הדיבור הזה בבלוג הבית בהתחלה בהתחלה ובחרת להתעלם מהתגובות שלי שם וגם של עוד כמה גולשים <לא להגיד את המילה מבוגרים >שהעירו לך בבלוג הבית. הסגנון האלים שלך לא מקובל עליי. את לא הבוסית שלי ולא אחראית עליי ולא משלמת לי את המשכורת. את תלונתך בנוגע לסגנון הכתיבה שלי קיבלתי, אם לא שמת לב, כשזה נוגע לבלוג. בהחלט מיתנתי את ה'סחבקיות' בכתיבה למרות שבתכל'ס לא הייתי חייבת. זה שלא כתבתי לך חזרה מכתב נרגש שמודה לך על שהארת את דרכיי- לא אומר שלא שמתי לב אלייך. כן, שמתי לב אלייך, כי מהשנייה שהגחתי בבלוגיה, מהרשומה הראשונה שפרסמתי- את היית שם כדי לנעוץ בי פגיונות. לא יודעת מה את רוצה ממני, מה כואב לך (אם כי התרשמתי ש*הכל* כואב לך) ומה ישביע את רצונך (עד כה לא הבעת שום משאלה קונקרטית, מלבד הבקשה למנות את צ'צ'יק. צ'צ'יק אכן תותח, אבל אין לי ספק שגם עליו את תמצאי סיבות להתלונן). אם את רוצה, את מוזמנת להגיע למשרדי תפוז ולהיפגש עמי פנים אל פנים, לקפה ומאפה (אני משלמת). תאמי איתי פגישה במסרים, אשמח לשוחח איתך ואולי להגיע לכמה פתרונות שיניחו את דעתך. בברכה נועה

Kelevra

New member
מצטרף לדיון

קודם כל לנושא התחושה האישית שלי בתפוז. אני אישית מרגיש שביחס ישר לכמה נואש שהמצב נראה אולי בטבלאות הרייטינג של תפוז, השירות נעשה חצוף ומרגיז יותר. פרסומות מקבלות חיים משל עצמן ונעשות תוקפניות יותר ויותר, כמות הצהוב עולה וההרגשה היא של רדיפת רייטינג בטווח הקצר ולעזאזל הרבעון הבא, אולי זאת כבר בכלל לא תהיה הקדנציה שלנו. אני מניח שבאופן בלתי נמנע מסתתרים מאחורי זה יועצי מיתוג, תדמית ושיווק שחושבים שהם הממציאים הגדולים של טכניקות הפרסום. לאט ובטוח תפוז הופך מרשת חברתית למשהו מנוון בסגנון "שין1", כל דבר מקבל עיצוב גרפי חדש, כל חכם גדול חייב להשאיר טביעת אצבע. אני אישית ממש לא חושב ש"בחירת העורך" היתה מאור לגויים, בלשון המעטה. בחירת העורך של בצלאל היתה בדר"כ מה שנראה לו כפרובוקטיבי מספיק כדי להעלות רייטינג בעמוד הראשי, ובדר"כ ככה זה גם נראה. גם אי אפשר לומר שהוא היה מגוון או קורא יותר מדי בלוגים. לפי מה שאני זוכר לפחות 50% מהקידומים היו מתוך קבוצה מצומצמת של בלוגרים, אם כי בדר"כ לפחות נכתבו בכשרון. אני כמובן מסכים ששיטת ההיטים היא שיטה גרועה מאוד, הרבה יותר מבחירת העורך, וכתבתי על זה פעם פוסט. התחושה שלי היא שבתפוז לא מסוגלים להתנער מכיוון שמוכיח את עצמו כגרוע, בעיקר כי אז מישהו יאלץ להודות בטעות. המדיניות הכוללת של שיווק ופרסום, עיצוב ופיתוח הביאה את תפוז לשפל יחסית לשנה שעברה. אין היום בעיה פרקטית לחזור לפלטפורמה זהה מבחינה ויזואלית לפלטפורמה המוצלחת של לפני שנה, גם אם התוכנה שמאחוריה שונה. מדובר בגרפיקה, וכבוד לגולשים, ותו לאו. לגבי מנהלת הבלוגיה, נועה. אני מאותם אלו שמאמינים שצריכים לתת הזדמנות הוגנת לאנשים. אני לא יודע מי טבע את הרעיון של "100 ימי חסד" (למה דווקא 100 ולא 365 או 14?) אבל קשה לי לראות את המספר הזה כסביר. לא מדובר בתפקיד סגן הרמטכ"ל או מפקד חיל האויר. אין מה לעשות חפיפה של יותר ממספר שבועות על התפקיד הזה, מבלי לזלזל בו. מי שנזזקק למאה ימים כדי להכנס לעניינים, כנראה מקבל את ההכשרה תוך כדי התפקיד, וזו לא בדיוק הבעיה שלנו, אלא הבעיה של תפוז. מי שנתנה רושם מבטיח ביותר בהתחלה לא מורגשת כל כך מאז. אני לא יודע אם אפשר בכלל לבוא אליה בטענות בעניין - אין לי מושג אם זה נובע ממנה או ממדיניות מסויימת בתפוז - אבל זה לא ממש מעניין. כרגע תפוז פשוט לא מספק את הסחורה, ובכלל לא משנה אם למנהלת הבלוגיה קוראים נועה או טל, שעם כל גילויי הגעגועים שאפשר לקרוא בבלוגיה אליה, לא ממש הצליחה לשנות משהו לטובה, ובתקופתה הבלוגיה ותפוז המשיכו לרדת ברמה (לא יודע ולא אכפת לי אם זה בגללה או לא. עם כל הכבוד - זה להאשים את הש.ג.). אני אישית יכול לומר שכאשר פניתי במסר לנועה - פעמיים - לא קיבלתי תשובה. למרות שהיא מצודדת מאוד בעיני זה דווקא היה מסר ענייני לדעתי, ולא סתם הזמנה לקפה. לא משנה בכלל למה. במבחן שלי - לא קיבלתי תשובה פשוטה. אישית - אני לא רואה כרגע שום שיפור, ולא מצפה לקבל אותו במצב הנתון ממנה. אני גם לא חושב שתפוז יתעשתו פתאום ויעצרו את הנפילה. לכל דבר טוב יש סוף, ונראה לי שתפוז מגיע אליו, כדרך כל הדר.

ר ש פ י ם

New member
"לכל דבר טוב יש סוף

ונראה לי שתפוז מגיע אליו" שני משפטים שאומרים הכל!

flashes

New member
אני כבר זמן אמרתי לך

שצריך לחפש מקום אחר תפוז זה כרגע מבחינתי, דף שנוח לי לכתוב עליו ולא יותר כי הוא כבר מזמן לא קיים כבלוגיה, ועל הניהול... חבל לי להשחיט מילים לשוא, בינכה שמים עלינו פה פס אחד גדול!!!! יאללה סיוי תמצאי לנו כבר בית חדש!!!

האמת שזה די מעייף כל פעם לקרוא את ההודעות

הללו ואת יודעת סיו שחלילה אין לי דבר אישי נגדך אבל כל פעם שהלינו על קידומים של אחרים תפוז שינה שיטה והמצב הפך ליותר ויותר בלתי נסבל . אני אהבתי את הפורטל הישן בו היו רשומות אחרונות מעודכנות היה את הטוקבקים ואת כפתור האהבתי כך שפחות או יותר קודמו בלוגים וכולם זכו לחשיפה. אבל גם אז היו כאלה שהלינו ועינם היתה צרה בקידומים וכל הקיטורים והתלונות הבלתי פוסקות גרמו לזה שקיבלנו את הפורטל הנוכחי שלדעתי גרוע ביותר איבדנו את הבול ששימח יוצרים רבים וגם זו בשל קנאה חולנית של אנשים . הגעתי למסקנה שמה שתפוז לא יעשה הוא לא יצליח לרצות את כולם ותמיד יהיו כאלה שירגישו מקופחים . אני למשל לא קודמתי השנה ולו פעם אחת בעמוד הראשי ומעולם לא הרגשתי דפוקה או מופלית לרעה , אני בטוחה סיו שאת קודמת השנה הרבה יותר ממני. ולגבי המענות לגבי עורכים חדשים כל פעם עם הגיעם לתפוז ואני לא מדברת על אף אחד באופן אישי אלא על כל העקיצות הלא הנעימות בפורום .... כך קרה לבצלאל ובצלאל הועזב ... כך קרה עם טלי וטלי מצאה עבודה אטרקטיבית יותר וכעת אתם רוצים להבריח לנו את נועה. אולי תתנו לה ימי חסד להוכיח את יכולתה ואני בטוחה שיש יכולת נפלאה יש את הצד הטכני שנועה לא אחראית לו ויש את הצד האנושי והניהולי שלדעתי נועה נפלאה בו . ולא , אינני מכירה אותה באופן אישי פשוט פניתי פעם בצר לי ונענתי בסבלנות והמון רצון טוב. אני חושבת שאנשים כאן לא מבינים שכל הקיטורים והריכולים הטענות והמענות מעקבות פעילות חיובית כלפינו כי כל המרץ הולך על תלונות במקום שייעשו דברים חדשים ומיוחדים להפריח את התפוז שלנו שניחוחות פריו יגיע לרחוק. אולי פירגון ורצון טוב מצד כולנו יתרמו הרבה יותר מאשר להלין על קידומים של אחרים כי הרי אנו כותבים בשביל עצמנו בסופו של דבר ולא בשביל להיות בעמוד הראשי . מאחלת לכולנו ימים של לבלוב ופריחה ולנועה המון כוח ואנרגיה בהנהגת הבלוגיה הנפלאה שלנו . יש לי תחושה שאם רק ניתן לה בשקט להמריא היא תפרוש כנף למרחבים מיוחדים ופוריים . המשך יום נעים לכולם .

siv30

New member
את לא חייבת לקרוא אם זה מעייף אותך

באמת, שמים אף אחד לא מכריח אותך לקרוא את ההודעות שלי או להגיב להן. אנחנו לא רוצים להבריח את נועה. די כבר עם הנסיון הזה להצטייר כמושיעת העולם.

למעלה