האם חסרים בלוגים טובים בבלוגיה?

ברגע שאת כותבת ומתלוננת ללא הפסקה

יש לזה השפעה ישירה על הבלוגיה אני בהחלט נפגעת גם מכל הקיטורים והרינונים הללו כי לחו לנו את הבול שנתן קידום ושינו את כל הפורטל . דפדפי בדפי הפורום ותראי כמעט תמיד מי שמתלוננת על קידומים זו את ורשפים מרננת אחרייך ובדקי אחורה כמה פעמים קודמת השנה...וכמה פעמים קודמתי אני או בלוגרים אחרים . ואנא מימך , עניתי לך עניינית עני לי עניינית ואל תפגעי בי כי גם אני יודעת להעליב ולפגוע . די לנו בתלונות ומענות תנו לנועה לעבוד בשקט נמאבפשוט נמאס כל פעם אותם תלונות מאותם אנשים וכולנו סובלים בסוף מהשינויים בשל הקיטורים שלכן .

siv30

New member
לקחו לנו את הבול?

את קוראת את עצמך? לא ידעתי שהשם שלך כולנו ומישהו מינה אותך להיות הנציג שלו. בולים וקידומים בהחלט מעניינים אותך ואם תפסיקי להיות צבועה גם תאמרי את זה בראש גליי. ואומרים השלום והשלווה מתחילים מבפנים, עד שתשכיני שלום עם עצמך את מוזמנת לא לענות להודעות שלי. סאלמת כל טוב.

גברת סיון את מחליאה אותנו

אני בניגוד לך לא מרוכזת בעצמי אני חושבת על יוצרים אחרים שנהנו מאוד מחשיפה שהבול נתן להם . כל פעם שאינך זוכה לחשיפה כל תפוז רועד וכבכל פעם בהחלט מגיעה רשפים וכל תפוז לא שווה כלום מפני שלא קודמת או לא זכית ואני לא אשכח איך פגעה בלורי 247 שזכתה באוסקר באומנות משום שאת לא זכית . אני מדברת גם בשם אחרים כי אני דואגת גם לאחרים שינו לנו את הפורטל בגלל קיטורים בלתי פוסקים שלכן ושל עוד כמה משועממות וקנאיות בתפוז. יקריתי אני לא קודמתי כלל השנה אפילו לא פעם אחת ולא הלנתי ולא היתה לי עין צרה בקידומים של אחרים . את שיודעת לקטר ולהשמיע תדעי להקשיב גם לאחרים ובכל פעם אתן מאיימות לעזוב את תפוז אז אתן מוזמנות לעשות זאת ! הקיטורים שלכן לא מוסיפים לא הוד ולא הדר ואם תפוז הוא רק דף אתן מוזמנות ללחוץ על האיקס ולצאת ממנו . עבורי הבלוגיה היא בית , היא לא מקור לקידומים ולא מקור לכסף היא בית של אנשים נחמדים שמביאים משלהם ופותחים את ליבם . אני מרגישה חופשי לענות כל פעם לכל הודעה שאמצא לנכון למזלי לא את מנהלת כאן את תפוז למרות שאת בהחלט חושבת שאת כן .

siv30

New member
מחליאה אותנו?

מי זה האותנו הזה? מי מסתתר מאחורי גבך הרחב? ממש רובין הוד של העניים. אם לא הייתי מכירה את הסיפורים על מעלליך עוד הייתי מתייחסת ברצינות להודעות שלך אבל, מאחר ואני קצת יותר מיום כאן, וזכיתי באור מן ההפקר גם לראות סיכסוכים מתוקשרים שלך עם חברותיך הקרובות, אני אמלא פי במים. יום נפלא מלא אור ושלווה <כמו שאומרים במחוזות אחרים>

זו בסך הכל טעות כתיב

אבל מתאים לך להמשיך להשתלח ואני יכולה לתעד גם סכסוכים שלך מאוד מתוקשרים ואת הפה הרחב שנפתח כאשר לא מרצים אותך . אור ואהבה אם בך בכלל אור שיכול להכיל את האגו המנופח שלך .

siv30

New member
מה טעות כתיב?

המחליאה או אותנו? תחסכי לי את הניתוחים הפסיכולוגים בגרוש שלך ולכי תתעסקי ברכלנות ובבחישות שלך מאחורי הקלעים. מרוב אור כבר לא רואים את היער.

הטעות היא בכלל שעניתי לך

ומכיוון שאת בקיאה כל כך במתרחש אחרי הקלעים הבחישות הן שלך יקירתי מאז שעשיתי סדר בעניין החברה שכמוך קשה לה לקבל שאנשים אחרים זוכים באה לנפשי השלווה והאור ולגבייך אני מורידה את השלטר. ובניגוד לך אינני בוחשת מאחרי הקלעים מה שיש לי לאמר יאמר תמיד על גבי הבלוג ובפורום את הגועל נפש אני משאירה לה ולשכמותך להתבוסס ברפש עד שתטבעו בריח .

siv30

New member
העיקר שאת חיה באור ובשלווה

ושלמות נפשית וריגשית ולא עוסקת בלהטריד אחרים בהאשמות שווא ובהזיות.

גברת סיון את מחליאה אותנו

אני בניגוד לך לא מרוכזת בעצמי אני חושבת על יוצרים אחרים שנהנו מאוד מחשיפה שהבול נתן להם . כל פעם שאינך זוכה לחשיפה כל תפוז רועד וכבכל פעם בהחלט מגיעה רשפים וכל תפוז לא שווה כלום מפני שלא קודמת או לא זכית ואני לא אשכח איך פגעה בלורי 247 שזכתה באוסקר באומנות משום שאת לא זכית . אני מדברת גם בשם אחרים כי אני דואגת גם לאחרים שינו לנו את הפורטל בגלל קיטורים בלתי פוסקים שלכן ושל עוד כמה משועממות וקנאיות בתפוז. יקריתי אני לא קודמתי כלל השנה אפילו לא פעם אחת ולא הלנתי ולא היתה לי עין צרה בקידומים של אחרים . את שיודעת לקטר ולהשמיע תדעי להקשיב גם לאחרים ובכל פעם אתן מאיימות לעזוב את תפוז אז אתן מוזמנות לעשות זאת ! הקיטורים שלכן לא מוסיפים לא הוד ולא הדר ואם תפוז הוא רק דף אתן מוזמנות ללחוץ על האיקס ולצאת ממנו . עבורי הבלוגיה היא בית , היא לא מקור לקידומים ולא מקור לכסף היא בית של אנשים נחמדים שמביאים משלהם ופותחים את ליבם . אני מרגישה חופשי לענות כל פעם לכל הודעה שאמצא לנכון למזלי לא את מנהלת כאן את תפוז למרות שאת בהחלט חושבת שאת כן .

flashes

New member
יש לך בעיה איתי, אז תגידי לי אותה ישירות!!!

אני לא מקודמת ועניין הקידום מעניין אותי כשלג כאשתקד! אבל התפוז לא מתפקד, וזה כן מעניין אותי!!! אז צאי מהוריד של סיון ושלי מאוד מפריע לך הקשר ביננו?! בזה גמרתי את הדיון איתך ואל תכניסי אותי לתוך הודעות התשובה לסיון

על איזה קשר את מדברת?

שתיכן מעניינות אותי כקליפת השום ההתנהגות האנוכית והפוגעת של שתיכן בכל פעם שגברת סיון לא מקודמת בכל תחרות שהיא לא זוכה כל תפוז עולה בלהבות מעולם לא ראיתי שפירגנתן למישהו או תמכתם בבלוגר כזה או אחר כל הזמן במיוחד בפורום הזה הקיטורים שלכן רק מקלקלים לכולנו . קראי את ההודעה שלך לגבי תפוז שהוא רק דף עבורך ואיך את חושבת שאנשים מגיבים כאשר קוראים דבר כזה. לא פעם את מאיימת שתעזבי אז עשי טובה לעצמך ותפסיקי לסבול כאן כולנו לא לרמה הגבוהה שלך ושל סיון אז חפשי לך מקום שיאה לאנטלגנטיות כמוכן . בזאת אני באמת סיימתי עם שתיכן שתי נשים שיודעות לשמוע רק את עצמן ואוי למי שיעז להתריס או להביע דיעה .

siv30

New member
פלשי לכי מיד לפינה!!

בגלל שזכית בתחרות האחרונה שהשתתפת בה לא נתנו לי את הפרס. איזה מין חברה את? יה רעה אחת.

suki da yo

New member
חוזרת על מה שהגבתי לך בבלוג:

בואי אני אגיד לך משהו בפנים: א. לא יכול להיות שכל פעם שמעלים טענות בפורום את מיד הופכת את זה ל"רודפים אותי, מציקים לי, רעים אלי". לא, לא רעים אליך. מעבירים עליך ביקורת. יחי ההבדל הדק. ב. לא כל מי שמעביר עליך ביקורת בפורום "מסתתר מאחורי כינוי". לצורך העניין, אני כבר הייתי בתפוז מספר פעמים, גם פגשתי מספר מנהלי בלוגיה ובעלי תפקידים, ובכל זאת לא אבוא שוב: כי אני לא בארץ, וכי אני לא מאמינה שזה ישנה משהו, בהתחשב בניסיון העבר. ובכל זאת- אני חושבת שכמנהלת הבלוגיה, שהיא רובה ככולה וירטואלית, את חייבת להבין את מה שכמה תפוזים אחרים לא הצליחו- שלהיות וירטואלי לא אומר שאתה לא עומד מאחורי מה שאתה אומר. זה פשוט אומר שאתה בוחר לשמור על הפרטיות שלך, מ 100001 סיבות, שאני יכולה להבטיח שלך שרובן לא קשורות אליך. מבחינתי הרשומה הזו היא לא תשובה. את כל מה שאמרת פה אני כבר יודעת, ומזמן. מבחינתי אני יכולה רק להגיד "אני שומעת מה שאת אומרת, וזה נשמע לי כמו אוייויויויוי!", כי ככה זה נשמע. בסדר, את לא אשמה בהכל. אבל מתוקף תפקידך את הגורם שאנחנו אמוריםפ לפנות אליו עם בעיות טענות ומענות, ועובדה שאנחנו פונים, שוב ושוב, והתשובות הן תמיד "זה יסתדר בעתיד, ותפסיקו לכעוס עלי", אבל זה לא מסתדר, ואנחנו כועסים (או לפחות אני ועוד כמה שיצא לי לדבר איתם) לא עליך אישית- אלא על ההתנהלות התפוזית. וכן, חלק מהתפקיד שלך זה לחטוף את הכעס שלנו, ולהעביר אותו הלאה למי שכן אשם. ואם להיות כנה- כן, אני עדיין עומדת מאחורי כל מילת ביקורת שהעברתי עליך. אני חושבת שכמנהלת בלוגיה את לא מורגשת, וזה משהו שתפוז לא יכולים להרשות לעצמם במצב העניינים הנוכחי.

suki da yo

New member
../images/Emo9.gif

מה יש לך להתגעגע, אני ממש פה כל הזמן!

אני לא זוכרת מתי בכלל קודמה

רשומה שלי.............. וחבר'ס. שוואיה שוואיה. נועה היא לא דף תפוז. יש לכם מה להלין או לאמר לה, תשלחו מסר. הרבה יותר מכובד ואלגנטי. אמרתם כבר הכל, פחות או יותר, ולכן לא אכביר במילים.

למעלה