האם יש איזה להקה עכשווית שהיא

itaikuskus

New member
לדעתך

אני חושב שאתה מאוד מושפע מהמימד הכרונולוגי. הרי לד זפלין באו קודם, בעידן שלא הייתה מוסיקה כזאת. גאנז אנד רוזס הצטרפו לעולם שבו כבר יש רוק כבד, קשה לחדש משהו, וקשה לתת משהו משלך. היום כשילד חושב על גיבסון, הוא חושב על סלאש, לא על ג'ימי פייג'. אני לא אומר שסלאש יותר טוב, חלילה, אני רק אומר שעובדתית, התרומה של שני הנגנים האלה שווה, באופן יחסי.

holo

New member
אבל כשמדברים על תרומה

קשה להתעלם מהמימד הכרונולגי, כי הרי תרומה זה עניין של חדשנות ובשביל לחדש צריך לעשות משהו שלא עשו לפניך- לכן, לד זפלין קדמו לגאנז אנד רוזס, והם אלה שחידשו ראשונים, הם אלה שהשפיעו על גאנז ולא ההפך. אני לא מוצא משהו חדשני במוזיקה של גאנז אנד רוזס, אצל לד זפלין, יחסית לאותה תקופה, אפשר למצוא.

itaikuskus

New member
אתה אולי צודק

אבל לא מדובר על תרומה, מדובר על רמה. הוא טען שסלאש לא יוכל להיות ברמה של פייג'. זכותו לחשוב ככה, אני חושב שהוא טועה.

Anuerysm

New member
זה לא נכון

זפלין הם הרבה יותר פופולאריים, בכל גיל הלהקות חובה באמריקה שכל אחד שומע הן הביטלס, פינק פלויד, לד זפלין והסטונס כשאת רוב הפרסום שלה קיבלה זפלין בזכות סטיירוויי ובלאק דוג שאתה לא יכול ללכת חמש דקות בבית ספר שלי בלי לשמוע אותו מתנגן

itaikuskus

New member
אין דבר כזה "חובה"

זפלין לא יותר פופולארים מהגאנז אנד רוזס. אין מה לעשות. בכל פרמטר, חוץ מהשפעה אולי, גאנז לא נופלת מלד זפלין (אגב, אני חושב שהיא להקה פחות טובה, אבל לא פחות מצליחה/פופולרית/כו'). הלהקות חובה שכל אמריקאי שומע זה בכלל CCR, ניל יאנג והקרייזי הורס ולינרד סקינרד.

Anuerysm

New member
לא נכון, ממש לא נכון

אנחנו מדברים כאן על הדור הצעיר ואני נמצא בבית ספר באמריקה, יש כזה דבר חובה, זפלין, פלויד, הביטלס והסטונס הם להקות שכל אחד שומע אפילו קצת, גם אם זה רק המיטב ניל יאנג? אני הייתי בהופעה של ניל יאנג כשלפניו הופיעו דייב מת'יוז בנד, כשהלהקה ירדה מהבמה, חצי מהקהל עזב, החצי השני נשאר להופעה של ניל יאנג.

RoieL

New member
היום אני קורא לגאנז

בילי וההומלסים.. זה נשמע כאילו אקסל עבר באיזה שוק, אסף כמה אנשים שלא נגעו בכלים אף פעם, והקים את גאנז מחדש..

Elinor BC

New member
WTF

(זאת לא אלינור אגב) איך שכחתם את פורקיופיין טרי? מה זאת בדיחה פה? אחת הלהקות היותר טובות שקיימות היום ומכילה גם אלמנטים שאפשר היה לשמוע אצל פינק פלויד.

Liorking

New member
אל תגזים

המוזיקה שלהם פשוט לא עושה לי את זה. מה לעשות שסטיב וילסון הוא אולי מוזיקאי טוב, אבל השירים שלו די בנאליים וקיטשיים. לא פלא שאביב גפן התחבר אליו כ"כ טוב. מה שטוב בפורקיופיין זה האווירה בשירים והקטעים האינסטרומנטליים.

LightbuIb sun

New member
תרשה לי

תרשה לי קצת להגזים, אבל אני מאמין שאין אחד שחקר את פורקיופיין טרי יותר לעומק- ולא אהב בסוף. באמת, יש בהם משהו שאין בשום להקה אחרת. אולי זו גאונות? לא יודע. ממליץ לך לשמוע חומרים נוספים שלהם.

Liorking

New member
יש להם ידע

סטיב וילסון יודע לכתוב כך שזה יהיה קליט. חבל רק שהוא לא יודע לכתוב כך שזה יישאר.

itaikuskus

New member
"יש להם ידע"

בדרך כלל אומרים משפטים כאלה על להקות אימים.

LightbuIb sun

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

את\ה מוזמן\ת לקומונת פורקיופיין טרי ובלקפילד:)

למעלה