וואו, איזו השקעה !!!
כל הכבוד, רק תדע לך שאני מאד מאד מעריך את ההשקעה שלך, אז קודם כל - תודה רבה.
אני צריך זמן לעבור על כל נקודה ולהתייחס אליה וכמובן להסיק מסקנות אופרטיביות. זה משוב מאד מפורט ומאד מועיל.
אבל רק כתגובה ראשונית לגבי הביצועים - אני לא מכיר כלל את התופעות שאתה מתאר מבחינת זמני התגובה.
אני בודק את האפליקציה על:
גלקסי אס 1 - 4.4.4 - זמן העליה הוא כ 8-10 שניות
גלקסי אס 2 - 4.2.2 - זמן העליה הוא כ 4-5 שניות
גלקסי אס 4 - 4.4.2 - זמן עליה 2-3 שניות
הזמנים כוללים זמן הבאת נתוני זמן אמת ממשרד התחבורה - זמן זה תלוי במיקום ובמספר הקווים העוברים באזור.
בכל המקומות שציינת שלוקח זמן - זה לא קורה באף אחד מהטלפונים האמורים - במיחוד בגלקסי אס 1 שהוא מאד ישן ואיטי - כך שאני לא מבין מה יכולה להיות הסיבה.
לגבי 5.1 בדקתי בסימולטור של אנדרואיד וזה עובד ללא בעיות, אם כי לא ניתן לבדוק ביצועים, לכן יתכן שיש בעיה של תאימות ל 5.1 אבל אין לי דרך לבדוק את זה כי אין לי עדיין מכשיר עם 5.1.
אתה יכול אולי לציין באיזה מכשיר מדובר ומה הגיל שלו ? יש אפשרות שזה טלפון איטי או שהוא דווקא מהמתקדמים ?
מחר אני אתייחס לכל הנקודות.
תודה
מושיקו
וואו, איזו השקעה !!!תודה על ההסבר המפורט
לא שלחתי לך הודעה בעניין אנדרואיד 5.1
אנסה להשתמש באפליקציה יותר, הפסקתי בשלב כלשהו כשהפסיקה לעבוד אצלי טוב. עכשיו נראה שבסדר מלבד אי היכולת לצאת נורמלי.

כמה רשמים שלי ממעבר על המסכים, אולי תסכים עם חלקם:
1. תכנון נסיעה- בעת הקלדת מוצא יעד, המסך בעייתי... אני ממליץ להוריד את פס הפרסומת (שאגב לפעמים הם מסוג מהבהב מטריד) בזמן שהמקלדת מופיעה במסך זה כי מאוד לא נוח להקליד ולראות את האופציות בחלק הקטנטן שנשאר במסך
2. תכנון נסיעה- לטעמי המוצא והיעד צריכים להיות לפני התאריך/שעה מתוך הנחה שברירת המחדל של "עכשיו" מספיקה כחלק גדול מהמקרים. עניין של טעם אישי אני מניח.
3. תכנון נסיעה- מדובר על זמן יציאה או זמן הגעה? יש תמיכה בשניהם?
4. תכנון נסיעה- התאריך מופיע אצלי בפורמט ארה"ב של mm/dd/yyyy וגם השעה בפורמט pm/am. אולי כדא לשאוב את הפורמט מהגדרות הטלפון בהפעלה ראשונית של האפליקציה ולשמור את זה בהגדרות.
5. הפעלת האפליקציה לוקחת זמן, אולי אפשר להציג את המינימום ולהשלים נתונים במקביל. האמת שגם ההשלמות כשמקישים משהו בתכנון מסלול לוקח זמן. אולי כדאי לעשות קאשינג? זה יוכל מאוד לשפר את התגובתיות
6. הקווים באדום למעלה בעמוד הראשי מעמיסים מאוד על הדף לטעמי, הייתי שוקל להעבירם מסך או... לפחות למתן את הצבע של הכפתורים שלהם
7. את הגרפיקה בצבע תכלת שמייצגת תחנה על המפה הייתי מחליף במשהו יותר נקי. זה נראה קצת תלוש על המפה.
8. לחיצה על תחנה במפה גם מעלה בלון עם שם/מספר התחנה וגם מעבירה מיד למסך אחר. זה קצת מוזר אולי כדאי שלחיצה ארוכה תראה רק את הבלון או יותר טוב שלחיצה רק תראה את הבלון ומהבלון תהיה אופציה להגיע למסך על ידי לחיצה על קישור בו ובעצם על ידי לחיצה על כל הבלון?
9. יש צורך בנקודה מוזרה בצבע ורוד באמצע המסך בכל מפה?
10. ברשימת קווים עשיתי חיפוש לפי מספר קו מסויים וה"מיין לפי מרחק" "מיין לפי זמן" אפורים, לא יודע למה או מתי כפתורים אלה פעילים. נשמע לי שמיון לפי יעד יתאים יותר
11. באותו מסך אולי הייתי מוסיף כפתור של מפה לצד "לוז שבועי" "תחנות" הקיימים. יש מקום וזה לא ברור מאליו שלחיצה על הלינקים תפתח מפה
12. האופציה לראות תמונה של התחנה ממש שימושית! לא זכרתי שזה קיים. אבל אני מוכרח להודות שלא ידעתי למה לצפות כשלחצתי על הפרח אז זה אולי לא אייקון אידאלי.
13. אולי... כדאי לכווץ לפי תחנות יעד? ז"א נגיד להוסיף מסך ביניים של בחירת היעד (כולל אופציה של "הצג הכל")? מופיעה לי רשימה עם הרבה חלופות של אותו הקו כך שזה נראה מבלבל, התוצאה הראשונה והשנייה זה אותו הקו שביקשתי ואפילו במקרה לאותו כיוון כך שלא ברור למשתמש למה זה אופציות שונות.
14. המידע של מיקום נוכחי לא רלוונטי אם לא מוצגות "תחנות קרובות" במסך זה.
15. בתוצאות תכנון נסיעה "הצד מספר תחנות" גם סוגר תוצאות פתוחות, אולי כדאי לשנות את זה, או להעיף את האופציה למען הפשטות
16. בעמוד הראשי כשמשנים את טווח התחנות באפשרויות, לוקח זמן עד שחלון האפשרויות נעלם
17. האמת שאחרי שנכנסתי לאפשרויות ומשם להגדרות כללית ועשיתי באק, לקחת זמן עד שהמסך הראשי הופיע וכשהופיע לא היה שמיש לכמה שניות (ניסיתי ללחוץ שוב על כפתור האפשרויות אך זה לא הגיב).
18. אפשר לשקול להוסיף pull-to-refresh למסכים הרלוונטיים.
19. כפתור התפריט המרצד... אולי כדאי שיפסיק לרצד לאחר הפעלה/שתיים, אם צריך אותו מרצד בכלל
20. תכנון נסיעה... המוצא יכול להופיע על הכפתור במקום הטקסט "החלף נקודת מוצא" אם כבר קיים מוצא נבחר (כנ"ל יעד) ואז הדיפולט צריך להיות אולי "הכנס נקודת מוצא" ולא "החלף נקודת מוצא" במקרה שריק
21. תקלת תקשורת לשרת הנתונים, אנא נסה מאוחר יותר... נו טוב, הגיע הזמן להפסיק לשחק. אבל אולי עדיף להציג טוסטים במקרה כזה מאשר להפוך את האפליקציה ללא שמישה באמצעות העברה למסך שגיאה

בסך הכל מרשים, נראה איך האפליקציה מתפקדת בזמן אמת עכשיו כשאני מכיר אותה לעומק
כל הכבוד, רק תדע לך שאני מאד מאד מעריך את ההשקעה שלך, אז קודם כל - תודה רבה.
אני צריך זמן לעבור על כל נקודה ולהתייחס אליה וכמובן להסיק מסקנות אופרטיביות. זה משוב מאד מפורט ומאד מועיל.
אבל רק כתגובה ראשונית לגבי הביצועים - אני לא מכיר כלל את התופעות שאתה מתאר מבחינת זמני התגובה.
אני בודק את האפליקציה על:
גלקסי אס 1 - 4.4.4 - זמן העליה הוא כ 8-10 שניות
גלקסי אס 2 - 4.2.2 - זמן העליה הוא כ 4-5 שניות
גלקסי אס 4 - 4.4.2 - זמן עליה 2-3 שניות
הזמנים כוללים זמן הבאת נתוני זמן אמת ממשרד התחבורה - זמן זה תלוי במיקום ובמספר הקווים העוברים באזור.
בכל המקומות שציינת שלוקח זמן - זה לא קורה באף אחד מהטלפונים האמורים - במיחוד בגלקסי אס 1 שהוא מאד ישן ואיטי - כך שאני לא מבין מה יכולה להיות הסיבה.
לגבי 5.1 בדקתי בסימולטור של אנדרואיד וזה עובד ללא בעיות, אם כי לא ניתן לבדוק ביצועים, לכן יתכן שיש בעיה של תאימות ל 5.1 אבל אין לי דרך לבדוק את זה כי אין לי עדיין מכשיר עם 5.1.
אתה יכול אולי לציין באיזה מכשיר מדובר ומה הגיל שלו ? יש אפשרות שזה טלפון איטי או שהוא דווקא מהמתקדמים ?
מחר אני אתייחס לכל הנקודות.
תודה
מושיקו