האם יש רגלים למשפט.................

נשואה1

New member
חה חה חה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מעניין.... מאוד מאוד מעניין..... כווולה אצבע......
וזה הפך אצלך לז....???????

JeffM

New member
טוב... את יודעת על מה הגברים חושבים

"והגית בו ימם ולילה"

נשואה1

New member
דייייייי....../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

א. אני לא יודעת על מה גברים חושבים (הם לא מגלים...) ב. אם ככה, אם כל אצבע משמעותה "ז" - אז מה? אז יש לכם 11 איברים? ג. גם האחד, שלא מחובר לזרוע...עושה לכם מספיק צרות, מה תעשו עם עוד 10 ? ד. ולגבי הנשים - בהחלט מספיק לנו ה-1 - הזה שנמצא אצלכם בתוך המכנסיים... ה. זהו - מספיק שטויות ליום אחד.

לא לא לא - הגירסה המלאה

הוא היה בנו של ראש הכפר, בעל כלי ענק ובלי מספיק דם להעמיד ולחשוב בו זמנית. יום אחד, בזמן טיול, קיבל זיקפה ואספקת הדם לראשו השתבשה.ראה חור בקיר ועשה מה שעשה. למזלו הרע עבר במקום שוטר שראה את מעשיו ועצר אותו. בושה גדולה נפלה על ראשו של של ראש הכפר ובמיוחד שהצהובונים התחילו להתעניין. ישבו ראש העיר ויועציו. הציע אחד היועצים, נכריז שבחומה היה חור, המים אימו להציף את הכפר ובנו של ראש הכפר עצר את המים באצבעו וכעט הוא במשטרה לקבלת פרס. אבל אין בקצה הקיר מים, אמר ראש הכפר. השיב לו היועץ אנשי הכפר לא יודעים זאת, הם טרודים בבעיות הפרנסה. וכך נולדה לה אגדת ילדים.

צר לי סולטן

למשפט הזה יש לא רק רגליים הוא קיבל מדלית זהב בכל תחרות ריצה אפשרית, משום מה זה נדמה וכאילו אתם תגידו הכל תעשו הכל, כדי להגיע לאותה מטרה

JeffM

New member
הופה הופה הופה...

(Jeff נחלץ להצלת כבודו של המין הגברי) את מדברת כאלו אתן לא רוצות שנגיע לשם

מה יש כאלה שלא רוצות?

ועכשיו תבוא החכמולוגית ללא החוש הומור ותגיד, יה איזה שובניסט אז כפמניסט אני אומר תיזדיני ותהני

JeffM

New member
ווהאא...../images/Emo128.gif

את מדברת על אונס, יקירתי... אני לא רוצה להכנס לזה

JeffM

New member
"אלה שרוצות ואלה שלא"

אבל תקני אותי אם אני טועה

b e a c h

New member
באופן כללי זה נכון

לפחות לגבי. אבל כמובן שזה תלוי גם בזין. < ביץ' לא מאבדת ת'ראש אם לא מקבלת שווה ערך בתמורה >

למעלה