האם יש רגלים למשפט.................

פלירט

New member
אחרייך, לפנייך, מצדדייך סקס ועכשיו!

בבית אנחנו רומנטים פה באנו לזיין!

יש לך בעיה עם זה לכי לפורום "אהבה ורומנטיקה " כל הפורום מלא לבבות ופרחים נרות ויינות לאף אחד לא עומד שם

עוד סיבה

לשלוח את הזין שלך לסדנאות טיפוח אישיות ולחוגי העשרה. ברגע שהזין שלך יהיה מספיק חכם בזכות עצמו, וידע לזהות את הפוטנציאל הטמון במטרה הסקסית העומדת מולו מחד, או את חוסר היכולת של אותה מטרה לספק אותו מאידך, הרי שלא תצטרך לשבור בעצמך ת'ראש, או להיות מוטרד מהמציאות הסובבת אותך. חשוב לא פחות לפתח מערכת יחסים בריאה עם הזין שלך, כזו שתביא אתכם להרמוניה ולאיזון, כך שברגע שהוא מחליט להמתח, זה יעשה בשיתוף ותוך הסכמה הדדית. מנגד, חשוב לא לתת לו יותר מדי יד חופשית, שכן, לא אחת הוא עשוי להשתלט על חייך באופן מוחלט, לקרוא תיגר על עקרונותיך ולחצות את הגבולות שחשבת שסימנת לעצמך. מומלץ לגזור ולתלות מעל הכרית.

נשואה1

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מומלץ לגזור ולתלות מעל הכרית את מי? את מה? אתה בטוח??????????

טוב נו

את מוזמנת לגזור ולשמור. ואם חסר לך את מי לתלות, אני יכול להפנות אלייך כמה שאין לי זמן לתלות בעצמי.

נשואה1

New member
ואני לתומי חשבתי

שאתה רוצה לגזור ולתלות מעל המיטה את ה"ז"
לא.... לא חסר לי את מי לתלות. ואני מעגיפה לתלות מוביילים.... "ז" נראה לי קצת כמו וודו. יאללה.....עפתי........הביתה.......ביייייייייייי

למה אתה גס רוח?

זה בטח מהצד הסולטני כי הפולני לא היה נותן לך
אבל אם תקח בחשבון שכמעט כל בחורה שנכנסת לפורום הזה מופצצת ע"י מסרים מגברים ויש הרבה מאד כאלה (שנמצאים כאן ולא כותבים) אז הודעות כאלה מובנות.

סולטן יקר מענין אותי

מדוע אחרי שסילקת אותי לפורום של אהבה ורומנטיקה דאגת לשלוח אלי מסר ולהעביר לי שאתה איש מאוד מאוד רומנטי. יש למישהו הצעות בנושא????

היתה לי הרגשה שנפגעת ולא זו היתה

הכוונה ,ולמען הסר ספק אם את חושבת שתיזקי לההעדה מחברי הפורום את טועה בגדול המסרים הם דבר אישי מאוד ואין לפרסם דבר וחצי דבר ,את עברת על אחת מחוקי היסוד של הפורום, ואם כבר, אז פרסמי את המסר ותאירי את עיני הנוכחים !

../images/Emo18.gifאני חושב שזה בלוף אחד גדול

אנחנו הגברים המצאנו את הקלישאה הזו בכדי לברוח מאחריות (כרגיל
) בסופו של דבר כל מה שאנחנו עושים הוא מדעת, בידיעה ואולי מתוך אדישות לתוצאה... זה נכון הן לגבי גברים והן לגבי נשים

עד לפני כמה חודשים חשבתי ככה..

אבל אז ידידה טובה שלי רצתה.. ונגעה.. ומשום מה סירבתי לה אז הראש עובד בסופו של דבר..ממש בקטן.. אבל עובד...

למעלה