האם כל זה שווה את זה?

magicgirl

New member
האם כל זה שווה את זה?

אז ככה לפני שנים שהייתי בכיתה יא´ היה לי חבר שהיה מושא הקינאה לכל בנות השיכבה (ששנאו אותי בגלל שיש לי אותו ולא להן) מפה לשם זו היתה אהבת אמת ואהבתי אותו בלי לראות בעיניים, וכעבור שנה ו-7 שאני איתו המצב השתנה ... היינו כבר פחות חמים אך עדיין אוהבים ,ואז פגשתי בחורה ששינתה את דרך מחשבתי ... והתחילו יותר נגיעות איתה ופחות עם חבר שלי עד שאני והוא נפרדנו (די יפה אם יורשה לי לציין) "נשאר ידידים". וזה מה שהיה במשך השנה שאחרי זה ...היינו ידידים קרובים דיברנו כל יום על הכל... חוץ מזה שאני נמשכת לבנות (למרות שבתקופה זו היו לי אין ספור סטוצים עם גברים) . לפני שנה ו-7 פגשתי בחורה מדהימה ויצאנו באותה תקופה למצעד הגאווה שם הרגשתי חופשיה (למרות שאני בארון) הלכנו מחובקות ,התנשקנו (אני? בפומבי? נו טוב זה מצעד הגאווה). כאבור שבוע דיברתי איתו שוב..ואז הוא אמר לי "ציפור לחשה לי שנראת במצעד עם בחורה ,דבר שלא נראה כמו חד פעמי", לא עניתי = הודאה... מאותו יום הוא מתחמק מלדבר איתי ולראות אותי בתירוצים מטומטמים! אני עדיין עם אותה בחורה מדהימה.... ולפני כחודש יצאנו לסרט החדש של טום קרוז ועוד אנחנו יושבות שם שורה לפניינו ...אני רואה ...כן זה הוא ...עם החברה החדשה.. אמרתי לו הייי ג.(השם המלא שמור במערכת) הוא אמר שלום יבש כזה והסתובב ?! זה פגע בי אבל ...כול כלב בג´ יומו. לאחר הסרט הגענו הביתה והחלטנו ללכת לקיוסק לקנות שתיה ...ופתאום אנחנו רואים אותם( כנאה חברה שלו גרה לידי) אמרתי לעצמי "יש לך בעיה עם זה... טוב..." וחיבקתי את חברה שלי נתתי לה נשיקה (אני? ברחוב? הרי אני עדיין בארון) והלכנו מחובקות מול הפנים שלהם! ואני שואלת..."האם כל זה שווה את זה? מור-בת אל תשאל שאלות לא תשמע שקרים

LeeCooper69

New member
בטח ששווה את זה!!!

סתם משהו לפני- אני ראיתי את המורה לרדיו, המורה למתמטיקה, המורה (אישה הפעם,) לספרות אנגלית ועוד כמה תלמידים מהביצפר שלי שם.... אז מה?!?!? למרות שהגעתי למסקנה, שחלקם נראים טווווווווווב בלי חולצה ועם צמוד... במיוחד שהם לא מתביישים בעובדה שהם הומואים מזעזעים!!! בקיצור, היה שווה לך את זה... כי אם אותו ג. באמת אהב אותך גם אם "רק" בתור ידידה שלו הוא היה תומך בך ומראה שזה לא מפריע לו... יכול להיות גם, ואני לא בטוח, שהוא חיפש חימוקים (תירוצים, מילון אבן שושנה) לצאת מהחברות הזו שהייתה לכם. ככה שאת נתת לו דיי תירוץ טוב.... אבל את, ואני גאה (
) בך על כך.... הראית לו שאת שמה עליו ז** כזה
גדול! עוד משהו.... את בטוחה שהוא היה עם אישה??? כי אם הוא ראה אותך במצעד אז.....

resputin

New member
אנ לא מבין דבר אחד,

מה מפריע לך בעצם? זה הניתוק, בניכם? עצם העובדה שהוא לא מקבל אותך כמו שאת? או שבעצם הוא שבר את ההסכם שלכם להישאר "ידידים".? מפריע לך שהוא שולח לך מבטים של "מה את צריכה בחורה אם היית איתי? אני לא מספיק טוב.?" (
הוא נותן לך מבטים כאלה, אגב?
) אני חושב, שאת צריכה לקחת אותו לשיחה. הוא ואת, ארבע עיניים, שני פיות ובלי שתיקה מביכה. תגידי לו בדיוק מה שיש לך על הלב, ככה, שגם אם לא תחזרו להיות יותר ממה שאתם עכשיו (פחות מידידים, למצב של ידידים*) -לפחות את לא תשארי עם כל המטען הזה, שרובץ עלייך. עכשיו, אחרי שתעשו את השיחה הזאת, או שהוא יראה התנגדות כבירה למען לעשות את הגישור הקטן הזה, עם כל הכבוד משם את יכולה להשים פס ולומר לו בגלוי, וסליחה על הצרפתית שלי: לך תזדיין, לא רוצה? לא צריך!.

magicgirl

New member
מה שכאב...

באמת לי זה שהייתי עם הבן אדם שנתיים (מדהימות) ואהבנו, אהבה ראשונה ,טהורה, ופתאום בלי משהו מיוחד הוא מנתק... שנתיים ...לא שוות כלום...
והיה לי קשה עם הקטע שאני בעצמי מתמודדת עם המצב ה"לא ידוע שלי של מי אני" ואני עד היום די בארון ...(לאלו שלא הבינו איך הוא ידע שהייתי במצעד..."ציפור קטנה לחשה לו")
זה יותר כאב לי פעם ..כיום אחרי הקטע שעשיתי לו אני יותר חזקה ואני באמת לא שמה עליו ,הרי יש לי את האישה הכי מקסימה בעולם (ולא אין) כיום אני לא רוצה לדבר איתו ולא ללמוד למה הוא התרחק, ומה מפריע לו שאני חובבת נשים! (אמרו לי שיכול להיות שפגעתי באגו שלו, אני יודעת?) רק רציתי להגיד לחברה שלי ק. (שמה גם שמור ,אתם יודעים איפה) שאני אוהבת אותה עד טירוף (אנחנו חוגגות שנה ו-7 ) ושניהיה עוד מלאנטלפים שנה ו-7
אל תשאל שאלות לא תשמע שקרים

LeeCooper69

New member
כפרות עלייך!!!!

צ´מעי... אם "ציפור קטנה לחשה לו"... והאומטיקון ששמת הוא תוכי אגב.... משמש שהוא היה והשתתף במצעד הגאווה.... בקשר לאגו שלו? כמעט בטוח.... אגב, את לא מתכתבת איתי באייסיקיו? נראה לי שכן ואני לא יודע מה הכינוי שלך.... המפ....

resputin

New member
אממ.... אתה יודע,

לאוו דווקא *הוא* היה במצעד... אני מניח שמספיק אנשים מכירים אותה, או לפחות מכירים אותה בתור ה"חברה לשעבר"...

resputin

New member
מה יש לו *לעשות* שם, אם הוא סטרייט?

אהה, נכון- הרי למה שנצא מנק´ ההנחנה שהוא סטרייט? הוא הומו- כמובן, הכל הרבה יותר פשוט עכשיו, הא? אז זהו, שלא. לך על ההיגיון, אחוזי הסיכויים שמישהו, מישהי אחרים יראו אותה ויגידו לו הרבה יותר גבוהים, גם מבחינת האופציות של כמות האנשים, ביחס למשתנים של המיקום, מספר האנשים במצעד ויכולת הביות שלו דווקא עלייה.

magicgirl

New member
הוא לחלוטין סטרייט

ואפילו הומופוב לא מוצהר... דבר אחד שחבל לי עליו זה שהוא כוסון לא נורמלי (באמת) (וגם במיטה הגבר הטוב ביותר שהיה לי) חוץ מזה ...חברה שלי יותר טובה!! (אני מתחנפת כי רבנו אתמול) magi_girl אל תשאל שאלות לא תשמע שקרים

LeeCooper69

New member
לא אמרתי שהוא הומו.....

היו 40,000 סטרייטים שם בערך..... אולי הוא היה ביניהם?

resputin

New member
^^ היא די כתבה שהוא יחסית

הומופוב, מה הוא יעשה שם? ינסה לגרום לפיצוץ המוני?!

LeeCooper69

New member
אמרו כאן כבר....

שיש הרבה אנשים שהם הומופובים רק בגלל שהם מרגישים בקבוצת "סיכון".... חוצמזה, אולי הוא בא לצחוק עלינו?!? אני הייתי שם כי התערבתי עם החברה הכי טובה שלי (לשעבר, נטע... אגב מזל-טוב...) כמה ארוך יהייה התור לשירותים ואם הוא יסתדר בתור או בזוגות...

magicgirl

New member
נסגור את הסוגיה

בזה שהוא לא הומו והוא לא הלך לשם... פגשתי שם ידיד משותף ואמרתי לו שלום ואז לקחתי "מרחק בטוח" ואז עשיתי בחברהש לי את זממי
magic_girl אל תשאל שאלות לא תשמע שקרים

resputin

New member
החסרת פרטים תשים אותנו צעד אחורה^^

הנה התשובה שלך. מקור המידע הפוטנציאלי שלך מונח מלפנייך.

resputin

New member
...אם היה לי על מה...

*רספיוטין משוויץ ביכולות מישפטיות של מישהו שהוא כמו אבא שני (ולא, לא Suger Daddy- סוטים.
)

LeeCooper69

New member
אויש.... אתה לא יודע שאני עו"ד

לעתיד..... יש לי את כל הכישורים:
אין לי חוש צדק
למדתי משפטנות
אני שונא אנשים
אין לי נשמה
אני נוטה לגונן על אנשים

resputin

New member
...אני לא אגיב...

חבל לבזבז שורות טובות, על מה שמכינים אותי כאן..

אני יבחר פה בדעה קצת התאבדותית...

אני יודע שזה בטח פגע בך מאד ונכון שהדעה שלי אולי תהיה אולי גם התחלה של התנפלות הדדית עלי אבל אני אולי בצורה הכי קיצונית שיש רואה באמון הדדי הדבר הכי חשוב שיש בכלל ויש אולי סיכוי שהדבר שפגע בו כל כך לא היה הזהות המינית שלך(למרות שיש גם טיפשים כאלה)אלא זה שלא סיפרת לו שנתיים היית איתו ולא סיפרת לו על חלק מהותי כל כך בך כמו הזהות המינית שלך אבל לא בוכים על מי חמצן שנשפך פשוט אולי צריך גם להסתכל על הזווית השניה

magicgirl

New member
אז ככה

באמת נתת לי נקודת ראות חדשה...אך אני לא חושבת שזה הנושא... הוא ידע שהיו לי דברים לא רציניים עם בנות(במסגרת "אמת או חובה), כך שקשר רציני שבא בהמשך לא כל כך מפליא. וחוץ מזה הוא גם שלא שיתף אותי בכל מעשיו כך שזה לא נראת לי אפשרות ,אבל תודה בכל אופן על נק´ מבט חדשה magic_girl אל תשאל שאלות לא תשמע שקרים

למעלה