האם כל זה שווה את זה?

למה!!! למה לי אין כאלה מורים יפים?!

כולן מורות חוץ מכמה מורים גברים מכוערים מאוד!!!!!!! אני חייב להגיד שיש לי לא מעט מורות יפות בבי"ס, ושיהיה לבריאות לכל הסטרייטים. אבל למה מורים אין? אני נהנה מאוד משני ילדים חתיכים מהכיתה שלי (למקרה שאתם זוכרים פעם היו שלושה, עכשיו הבנתי כמה אחד מהם מכוער וגם כמה שהוא ילד דפוק) ששניהם גם חברים די טובים שלי, אבל אני רוצה מורים!!! תמיד קיוויתי ביסודי לקבל מורים שווים בחטיבה, עכשיו אני בחטיבה מקווה לקבל מורים שווים בתיכון........... אם היו לי מורים שווים, בטח הייתי מתאמץ בלימודים ומוציא ציונים גבוהים ומכין שיעורים והכל לא כהרגלי, רק כדי להיות יותר קרוב אליהם..... ותאמינו לי שזה נכון, עבדתי שנתיים ביסודי קשה מאוד כדי להרוויח פרוטקציות לשנתיים שאחריהן. א-ש-ל-י-ו-ת!!! ולא אין לי שום דבר על צביקה פיק!

LeeCooper69

New member
אתה לא חושב......

(מסתבר שלא) שאם היו לך מורים שווים אז לא היית מתעסק בלימודים אלא בהם?!? אם יש לך ירידה לימודים אל תאשים את המורים שלא שווים שלכם... לי, לעומת זאתת, יש מורים ומורות שכווווווולם מתחת לגיל 26 (חוץ מכמה זקנות שחייבות למרר לנו את החיים... שלוש ליתר דיוק. את!!! כן את! עירית בינבול, מלכה מורד והכונפה הארצית, מרים פלדמן!!!!)... יש לנו מורות שוות, מורים שווים, ויש גם כמה הומואים ולסבית לגיוון.... פצצות יצא לי... ובכל זאת, אני לא עולה בלימודים
בכל מקרה, אלי (המורה למתמטיקה...) תפסיק להתחיל איתי!!!! הבנתי את הרמז!!!! אני לא רוצה אותך!!! ולא כי אתה מכוער או כי אתה זקן... כי אתה לא, אני חושב.... אלא כי אתה מורה ואין לך משכורת של יותר מ4500... LOL.... מורה.... אה, ואני יודע שמשרד החינוך הוריד לך 100 שקל במשכורת!!! הא! תישרף! ליאור ו... ליאור הבן, תתמכו בי!!!!!

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifמורים..../images/Emo31.gif

מי רוצה להסתכל על המורים שלו? למה? זה אלה שממררים לך את החיים, שמפילים עליך עבודות, ועוד אנשים מפנטזים עליהם? מילא אם היו כאלה שהם מתחת לגיל 30 אבל רובם כבר נראה לי עברו את ה40 ואלה שמתחת הן דתיות קטנות נחמדות ולא מזיקות שנורא כיף איתן...
אז אם הדבר בראשון שאתה רוצה לעשות ברגע שאתה מגיעה זה ללכת, למה לא לחפש גם משו שאתם ממש יכולים להיות איתם בלי שיתבעו אותם או אתכם על זה? הו וול, כל אחד והסטיות שלו
(תומת המורה הכלבה לספרות!)

LeeCooper69

New member
לא הבנת... המורים אצלינו צעירים דהה

ויש שווים... ואין דתיים... והם לא מפילים עבודות. ולא רושמים לי כשאני לא מכין שעורי בית (מכיתה ב´ בערך.... הייתה רק פעם אחת שהכנתי) ולא שולחים אותי להפרעות... קיצתור אחלה ביצפר...

resputin

New member
איזה בית ספר זה שוב.?

נורא מעניין אותי, אני חושב שאני אלך לבקר בו מתישהו, נבדוק אופציות.

TwelveEyes

New member
"אחלה ביצפר" - האמנם?

שלא תבינו אותי לא נכון - אני שונאת בדם את בית הספר שלי. אבל שלך, לי, נשמע לי יותר כאיזה מקום שבאים אליו בשמונה בבוקר, מבלים בו כמה שעות, ואז חוזרים הביתה. שיעורי בית לא עושים, עבודות לא עושים.. לא מעיפים מהכיתה על הפרעות.. אז תגיד לי, מה יש לכם לעשות שם? כי לבית הספר יש שתי מטרות עיקריות: להרחיב השכלה ולחנך. איך בדיוק תרחיב השכלה אם אתה לא עושה עבודות או שיעורי בית? ואיך תתחנך אם לא מעיפים אותך כשאתה מפריע או רושמים לך כשאתה לא מכין שיעורי בית? לי אישית זה נשמע בית ספר דפוק. ות´אמת? אני מתפלאת איך לא סוגרים אותכם. ואגב.. אמרת שיש לך הומואים ולסביות בצוות? כי זכור לי שקראתי ביומן שלך פעם שהעיפו אותך על "הפצת הומוסקסואליות".. מעניין איך דבר כזה קרה כשיש לך, כביכול, הומואים ולסביות בצוות בית הספר... -דנה (שלא אכפת לה שהמורים שלה זקנים ומכוערים כל עוד הם יודעים ללמד.)

LeeCooper69

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

למה את קוראת לי ביומן?!?!? חוצמזה, כן העיפו אותי 5 פעמים.... הגזמתי?!?! אבל יש לנו כמה בצוות.... זה פשוט היה בתקופה שרק אני הייתי מחוץ לארון... כולם היו בפפנים. ואז כולם ראו את הזמן הורוד והתחילו לחשוב שזה דיי בסוודר להיות הומו ושזה לא שונה... ואז התחילו לצאת... בקשר להפרעות וכאלה... כן, אנחנו ביצפר דפוק. לא לומדים... לא עושים כלום... אבל לי לא אכפת... אני יודע את החומר, מקבל בין 90-100 ככה שאני דיי במצב טוב.... חוצמזה מה שעושים אצלינו בביצפר? לעשן, להיות פרחות, להיות ערסים ולא להיות כלום.

Orion14

New member
אתה כותב על הביצפר מהביצפר....

אהבתי... או שאתה בחדר מחשבים וכותב משם על כמה הביצפר דפוק.... או שאתה דפוק ולא נשארת שביעית וחזרת לבית מוקדם
בקיצור... כל מה שאמרת נכון..... אגב, מי המורה הלסבית???

LeeCooper69

New member
אוריון (ליאור הבן) אמר פה כבר את

ביום הזכרון לרצח רבין.... הוא אמר שזה בושה הטקס והכל... הוא צודק. בכולופן... השם זה "מרחבים" בדרום.. אופקים.

TwelveEyes

New member
אני קוראת לך ביומן...

כי זה חתיכת בידור. ואם לא רצית שיקראו, לא היית צריך מן הסתם לפרסם את הכתובת שלו כאן.

sarah

New member
הפטנזיה היחידה שיש לי על המורים

היא שאמ... הפנטזיה של למצוא הוכחות חותכות לכך שמורה הרעה שלי לספרות הייתה פעם גבר
(היא צעירה, היא נראית בסדר, אבל היא גבר
) האא... והמורה שלי למת´
ניהיהיהיהי, מאוד כייף להתסכל עליו ולנסות לחשוב איך הוא היה נראה אם היה צעיר ב7 שנים :))
באעבה, שרה

LeeCooper69

New member
אם כבר פנטזיות על מורים....

אז זה כזה דבר... היא נכנסת לאוטו... היא כ"כ יפה היום... אפילו עשתה פן... היא פותחת את הדלת. מתיישבת. שמה את התיק שלה של פוקס מאחורה... היא המורה לאנגלית. היא מכניסה את המפתח בכזו עדינות.. מסובבת אותו... האוטו מתניע ואז... בווווווום!!!!!!! הכניסו לה פצצה לאוטו!!!!!!

Orion14

New member
חחח... אם אמרת פן אז בטח התכוונת

לשגית... כעירית בינבול, כמו שבוכריס אמרה, נראית כמו דראג קווין!!!!! אגב, היא עוד מלמדת אותכם?

למעלה