האם כל זה שווה את זה?

לצערנו הרב כן...

שתיקבר! היום היא אמרה: "אתם לא מקשיבים לי, מה אני צנצנת?!" אז אני וליעד כזה..."כן!"

LeeCooper69

New member
ליאורי!!!!! ברוך הבא!!!!!

ומה זה השטויות שלך?!?!??!?!? וגם אם את חושבת ככה..... אל תגידי לאף אחד!!!!!!!!! אנחנו לא!!! זה לא שאני נהנה לנהל דיאלוגים עם עצמי....

למה לא???

טוב טוב לא מגלה... אתה שמת
שאירית לפעמים אומרת "right right" ככה פתאום באמצע השיעור לעצמה? אני חושדת שגם לך יש את זה...

LeeCooper69

New member
נראה לך?!?!??! את בסוודר?!?!

אבל כן, היא מדברת לעצמה.... והיא סנילית פיצוץ!!! אגב, אמרה פה איזה אחת (סורי שאני לא זוכר את השם שלך...) שהיא רוצה הוכחות שהמורה שלה הייתה מאז ומתמיד אישה.... נכון שגם אנחנו צריכים לחפש כאלה??? אגב, ראיתי את נועה ורוית במספרה עכשיו... אגב, איך הקוצים?!?! |למה אין קיפוד???||קיפוד|

אני תומכת!

ו-3 זקנים?! מממ..אירית בינבול(הצנצנת),מריפ פלדמן,מלכה ו...שמואל! הוא נראה כמו בן 40 אם לא יותר!ויש לו משקפיים כמו שלי אבל הן בצבע ורוד...והוא בן 27 וגר עם אמא שלו(לא שיש לי טענות אבל זה תלוי בבנאדם) ובודק את המבחנים יום אחרי שעשינו אותם-אבוד! ומה עם אלי גז?הוא לא בדיוק בן 26... דרך אגב...יש לנו בכלל מורה לרדיו...שמעון?!

LeeCooper69

New member
לא... שהיה בימי רביעי....

תשאלי את רוית מי זו "הכוסית"... היא תגיד לך אחרי שתסיים לצחוק... חוצמזה, שמואל הוא מורה מחליייייייף!!!! רבק על אורית שטניגר (סטינגר, רק כי את אוהבת אותה כ"כ)... ואיזה סתומה היא... עושה לנועה, "תכניסי את הדבר הזה מייד לתיק" (דיבור ישיר??) וכאילו, אירית, הלו?!?!??!? ל"דבר" הנ"ל (*שיעול*צמשפחת אדמס*שיעול*) קוראים מראה!!!!!! תשתמשי בה לפעמים אירית.... נכון שאת מזועזעת עכשיו אירית?!?!?

תראה תשמע

הסיום עוד לא הגיע אולי יגיעו עוד מורים שווים שווה לחכות וחוץ מזה כפי שאמרו זה לא ניגמר עד שהגברת השמנה לא...אממ לא משנה

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo12.gif

לפניי שנה, ארבע יצורות , עם אחת מהן אני מדריכה יחד את שכבת ז´, העלו מין, אמ.. פארודיה על הקליפ של המולאן רוז..
בתחרות כישרונות במתנ"ס זה היה ממש אדיר,ומצחיק ומגניף וכו´. כיום המנהל שלנו, החליט לעשותא אמ.. שירמון( לא מקורי!*) פסטיבל כזה עם תחרות יכשרונות וכו´ בבית ספר והיום שמעתי שארבע חניכים שלי מתכננים לארגן פארוגדיה, עם המולאן רוז´ שלהן *מסתתרת מאחוריי עמוד מאוד דק* אמל´ה! אבל´ה ג´ינג´יל´ה( כלב
) טונייל´ה(חתולה
) פצ´ל´ה(חתול(
)

למעלה