תחליף את "הדת היהודית" בפסקה שכתבת בכל דת בת למעלה מאלף שנים ותצא לך פסקה שטותית באותה מידה. כל הדתות הן שקר, כולם המצאות שנועדו לשליטה בהמונים בורים על ידי אליטה מצומצמת שמייחסת לעצמה את הידיעה מהו רצון האל/ים. כל הדתות הן scams.אני חושב שברור שהדת היהודית היא דבר אמיתי, אחרת איך הדת היתה משתמרת במשך אלפי שנים.
לא הגיוני שקם מישהו בבוקר והחליט להמציא דת כי כולם היו מסתכלים עליו בתור משוגע ואף אחד לא היה הולך איתו.
והמדינה צריכה להתחשב לפחות קצת בדת היהודית, אחרי הכל אנחנו מדינה יהודית
ברור, כי העם היהודי נולד רק מחלק משבטי ישראל כידוע. אבל זה לא פותר את הסתירה שהצגת למעלה.יש עם ישראל ויש דת היהדות באיזה שלב הם נדבקו אחד לשני זה מה שאני שואל כי בכל חמישה חומשי תורה לא מוזכרת הדת היהודית בכלל
לא מערבב מאומה. היהדות נקראת כך מאחר ורוב העם המכונה כך היום נולד משבט יהודה (רוב ולא כל, יש שם בס"ה 3-4 שבטים אך הקבוצה הגדולה הגיעה מיהודה). זאת התשובה לדבריך למעלה, לטוב ולמוטב.יש שבט יהודה לא עם יהודי אל תערבב מושגים
תגיד, סתם סקרנות, באמת כל כך משעמם לך? במקום אחד בשרשור אתה כותב את אותם דברים, במקום אחר אתה תוקף את אותם דברים, במקום נוסף אתה דורש הוכחות לדברים שאתה בעצמך כותב במקום רביעי. מה אתה רוצה בדיוק? כאילו, זה נראה שהחלטת פשוט לשגע את כולם קצת הבוקר ולשחק משחק מוזר שעושה לך טוב מול כו"ע. זה בסדר גמור כמובן. כל אחד וצרכיו, כל אחד והנאותיו. אבל תצטרך לסלוח לי, אני לא כן בשביל לבדר אותך. דיון ענייני, זה תמיד ובכיף. משחקים ילדותיים, לפעמים, אבל לא כרגע. עמך הסליחה.קודם כל זה לא משנה מאומה העם הוא עדיין עם ישראל ויהודה הוא רק שבט דבר שני יש לך עץ שורשים שמוכיח את דבריך?
מגילת אסתר - "מרדכי היהודי".הדת היא דת ישראל שבט יהודה הוא רק חלק משנים עשר שבטים
תבדוק בהיסטוריה של עם ישראל איפה מוזכר המושג דת היהדות לראשונה
בדיוק!!!!!!זה כמה עשרות שנים אחרי חורבן בית ראשון וגם הכוונה שם שהוא משבט יהודה
פעם הבאה אל תשאל על מה שאתה כבר יודעלמי קוראים יהודים לבני שבט יהודה לצורך כך צריך עץ שורשים
בשלהי בית ראשון המציאו את מערכת החוקים הנקראת דת יהודית כדי שהעם לא יעלם בגלות עכשיו כשחזרנו לארץ ויש לנו פה מדינה מה שחשוב זה אך ורק חוקי המדינה
תגיד יש מפלגה שהמוטו שלה זה יהדות התורה והשבת וקרה משהו נורא בשבת שמחת תורה לדעתך זה קשור?אז
פעם הבאה אל תשאל על מה שאתה כבר יודע
אלא שאת המדינה הזאת שיש לנו (מי זה "אנחנו"?) כל כולה 'של' הדת. המיקום שלה, השם שלה, העם העיקרי שמרכיב אותה, שפתה, המטבע שלה, כל סמליה, הכל. יעני בלי הדת אין לך פה כלום. אז לא קצת מוזר לוותר עליה ולהתעלם ממנה פתאום ולעשות כאילו יש לנו מדינה אזרחית שלא קשורה לדת?בשלהי בית ראשון המציאו את מערכת החוקים הנקראת דת יהודית כדי שהעם לא יעלם בגלות עכשיו כשחזרנו לארץ ויש לנו פה מדינה מה שחשוב זה אך ורק חוקי המדינה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.