האם לדעתכם מדינת ישראל יכולה להתקיים בלי שיהיו פה חרדים?

Harrington

Well-known member
מנהל
הדת היא דת ישראל לא דת יהודה והיא משתקפת בחוקי המדינה
לא יודע מה זה "דת ישראל". מכיר את עם ישראל אבל הוא נחשב היום ככזה שבנוי מיהודים דווקא, בהגדרה המדויקת הזאת.

כאמור כמדומני במקום אחר בשרשור, לא לגמרי ברור לי מה אתה מנסה בדיוק לעשות בשרשור הזה. זה נראה כמו איזשהו משחק בו אנחנו, כלל הגולשות והגולשים, אמורים לסייע לך להעביר יום משעמם. ובכן זה לא שזה מפריע לי חלילה, אבל אני sucker של דיונים עניינים. זה נהיה קשה יותר ויותר בשיטת התגובות שלך. בכל מקרה מה ש"משתקף בחוקי המדינה", אלו חוקי ההלכה היהודית. אם חשוב לך לקרוא לזה בשם אחר, לך על זה בכיף. אבל זה המצב לאשורו.

SupermanZW

Well-known member
הנצרות מתבססת על ידי שישו טען שאלוהי-ם התגלה אילו וכולם האמינו לו.
היהדות מתבססת על דבר יותר מקורי שהוא מעמד הר סיני שעובר מאבא לבן (בעיקר אצל שומרי המסורת) ולא דבר שמישהוא חירטט באתו רגע
זרתוסטרא טען שאהורה מאזדה התגלה אליו והזורואסטרים הם אלה שהאמינו לו, אז מה? גם גילוי אהורה מאזדה עבר מאה לבן, אז מה?

1ספי11

Well-known member
הנצרות מתבססת על ידי שישו טען שאלוהי-ם התגלה אילו וכולם האמינו לו.
היהדות מתבססת על דבר יותר מקורי שהוא מעמד הר סיני שעובר מאבא לבן (בעיקר אצל שומרי המסורת) ולא דבר שמישהוא חירטט באתו רגע
תזכיר לי מה בדיוק ראו אותם 600000 בני אדם שהצטופפו לדבריך ליד ההר שאף אחד לא יודע היכן הוא. אפילו לא יודעים איפה הוא.
הרי הם לא ראו את יהוה יושב עם משה .

זרתוסטרא טען שאהורה מאזדה התגלה אליו והזורואסטרים הם אלה שהאמינו לו, אז מה? גם גילוי אהורה מאזדה עבר מאה לבן, אז מה?
אבל אצלו זה לא היה גילוי המוני אלה לאדם אחד וכולם האמינו לו.
אצל היהודים זה היה גילוי המוני ל600,000 אנשים והם העבירו מאב לבן.
אני לא הייתי מאמין אם היה מגיע מישהו וטוען שהיתה לו התגלות אלוהית, ובטח שלא הולך אחריו לעניין הדת.
אבל גילוי המוני אי אפשר להמציא כזה דבר זה מציאות, כמו שאי אפשר להמציא שלפני150 שנה לאנשים היו שני ראשים רק משוגע יאמין לזה

SupermanZW

Well-known member
אבל אצלו זה לא היה גילוי המוני אלה לאדם אחד וכולם האמינו לו.
אצל היהודים זה היה גילוי המוני ל600,000 אנשים והם העבירו מאב לבן.
אני לא הייתי מאמין אם היה מגיע מישהו וטוען שהיתה לו התגלות אלוהית, ובטח שלא הולך אחריו לעניין הדת.
אבל גילוי המוני אי אפשר להמציא כזה דבר זה מציאות, כמו שאי אפשר להמציא שלפני150 שנה לאנשים היו שני ראשים רק משוגע יאמין לזה
אף אחד לא הוכיח שהיו 600000, אבל הניר סובל הכל.

אף אחד לא מתווכח איתך אתה פשוט טועה שבמקום עם ישראל אתה אומר העם היהודי
המקור יהודים הוא שרוב היהודים היום משבט יהודה לכן קוראים לזה כך וכן אם אתם שואלים אז אם זה היה משבט ראובן היו קוראים להם ראובנים? התשובה היא כן!
המקורות לזה בתנך

deltaZer0

Well-known member
החרדים יהיו פה לצמיתות, אבל...
1736117889123.png
אבל...

5% בלבד מהם, ככול היותר, מהווים אנשי דת אמתיים, הטהורים והנאורים.

95% מהם, ככול הפחות(כמו בכול דת אחר), -- הינם טפילים ש"מוצצים את הדם" מהחברה היהודית הלאומית הכוללת.

תופעת הנ"ל במדינה כזו מיקרוסקופית כמו ישראל -- גרמה ל"פנדמיה" של ממש בחברה הישראלית ופגע פגיעה אנושה(בינתיים די סמויה) בישראל עצמה(זאת שהכרתם אותה בשנות ה-70 וה-80 הלכה לעולמה והיא קבורה).

זה מסמל את סוף העידן של ארץ חלב ודבש, עם כל מה שמשתמע מכך ליהודים חילוניים,
משכילים, המתורבתים, המודרניים והמתקדמים...

(במיוחד, תסלחו לי, זה נוגע לאשכנזים שמהם)

ללא "חוק הקונדומים"(או חוקה המלאה הדמוקרטית ואמתית), ישראל תהפוך לחרדית-ערבית,
כבר החל משנות 2040-2050...

כמו-כן, שינוי אקלים הקטלני והתרחבות המדבר בישראל עד שנת 2050 והילך, תאיץ את הבעיות הדמוגרפיות העמוקות,--
ממש לא יהיה פה מקים לכולם, לפחות בהיבט ובמובן הדו-קיום מכול סוג שהוא(האם חרדי-חילוני, האם יהודי-ערבי ואם אשכנזי-מזרחי, תסלחו לי)

כבר כעת והילך קדימה, לא ניתן לקבל וליישם חוקה בישראל ללא מלחמת האזרחים המודרנית.

מה אפשר לעשות?
להגר לחו"ל ולא לפחד מכלום!

מדינת ישראל(כמגן ליהודים, כמדינה וכממסד, כמודל הכלכלי ל"מטרת רווח") -- כשלה כישלון חרוץ וזאת רק ההתחלה של ההשלכות של הנפילה הזאת לתהום...

1736119042984.png

נערך לאחרונה ב:
למעלה