הדת היא דת ישראל לא דת יהודה והיא משתקפת בחוקי המדינה
לא יודע מה זה "דת ישראל". מכיר את עם ישראל אבל הוא נחשב היום ככזה שבנוי מיהודים דווקא, בהגדרה המדויקת הזאת.הדת היא דת ישראל לא דת יהודה והיא משתקפת בחוקי המדינה
זרתוסטרא טען שאהורה מאזדה התגלה אליו והזורואסטרים הם אלה שהאמינו לו, אז מה? גם גילוי אהורה מאזדה עבר מאה לבן, אז מה?הנצרות מתבססת על ידי שישו טען שאלוהי-ם התגלה אילו וכולם האמינו לו.
היהדות מתבססת על דבר יותר מקורי שהוא מעמד הר סיני שעובר מאבא לבן (בעיקר אצל שומרי המסורת) ולא דבר שמישהוא חירטט באתו רגע
תזכיר לי מה בדיוק ראו אותם 600000 בני אדם שהצטופפו לדבריך ליד ההר שאף אחד לא יודע היכן הוא. אפילו לא יודעים איפה הוא.הנצרות מתבססת על ידי שישו טען שאלוהי-ם התגלה אילו וכולם האמינו לו.
היהדות מתבססת על דבר יותר מקורי שהוא מעמד הר סיני שעובר מאבא לבן (בעיקר אצל שומרי המסורת) ולא דבר שמישהוא חירטט באתו רגע
אבל אצלו זה לא היה גילוי המוני אלה לאדם אחד וכולם האמינו לו.זרתוסטרא טען שאהורה מאזדה התגלה אליו והזורואסטרים הם אלה שהאמינו לו, אז מה? גם גילוי אהורה מאזדה עבר מאה לבן, אז מה?
אף אחד לא הוכיח שהיו 600000, אבל הניר סובל הכל.אבל אצלו זה לא היה גילוי המוני אלה לאדם אחד וכולם האמינו לו.
אצל היהודים זה היה גילוי המוני ל600,000 אנשים והם העבירו מאב לבן.
אני לא הייתי מאמין אם היה מגיע מישהו וטוען שהיתה לו התגלות אלוהית, ובטח שלא הולך אחריו לעניין הדת.
אבל גילוי המוני אי אפשר להמציא כזה דבר זה מציאות, כמו שאי אפשר להמציא שלפני150 שנה לאנשים היו שני ראשים רק משוגע יאמין לזה
המקור יהודים הוא שרוב היהודים היום משבט יהודה לכן קוראים לזה כך וכן אם אתם שואלים אז אם זה היה משבט ראובן היו קוראים להם ראובנים? התשובה היא כן!אף אחד לא מתווכח איתך אתה פשוט טועה שבמקום עם ישראל אתה אומר העם היהודי
אני מצטער לשמוע שאתה חושב שזה בדיחה.הבדיחה על חשבונך
אני יכול להוכיח אבל אין לי זמן וכוח לזה כי זה יקח שנים למצוא מי הסב סב סב סב סב שליתוכיח עם עץ שורשים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.