האם לשכב עם מישהו יכול להיחשב לטיפול מיני?

האם לשכב עם מישהו יכול להיחשב לטיפול מיני?

שלום, אני בת 14 ויש לי מכר בן 32 שסבל כשנתיים מאימפוטנציה עד ששכבתי איתו. 1. האם מה שעשיתי נחשב לטיפול מיני? 2. אם כן - האם יש לי זכות לטפל באנשים בדרך זו (הרי כל טיפול רפואי מצריך רישיון) ?

אני מקווה מאוד שזה לא יותר מבדיחה לא מוצלחת

לפי הכרטיס נרשמת זה עתה. איך ילדה בת 14 יודעת מה זה אימפוטנציה???? ואיך ילדה יכולה לרפא (שלא לדבר על "טיפול מיני" ) למישהו שגדול ממנה כמעט פי שתיים וחצי?????????? תסבירי את כוונתך בפניה

מילה לא מסובכת

1. "אימפוטנציה" - היא מילה לא מסובכת. היום רוב הנערים והנערות יודעים פחות או יותר במה מדובר. חוץ מזה אני לא חיה בבועה וגם קוראת ספרים לפעמים. 2. בעניין הגיל - לא הוכח כל קשר בין הפרש הגילאים של הפרטנרים לסקס לבין קביעת העובדה האם הסקס היה מוצלח או לא.

אם את אכן בת 14 את מתנסחת באופן מאוד רהוט

ובוגר לגילך!!! אם מה שכתבת אכן נכון המלצתי לך לברוח כל עוד נפשך בך מאותו ברנש מפוקפק כי הוא מנצל אותך מינית ועובד עליך בגדול!!!

ניצול לטובה או לרעה?

קיים הבדל עקרוני בין ניצול לטובה לבין ניצול לרעה. אנו מנצלים כל דבר בחיים. למשל, ניצלתי את החברה של אחי הבכור כשלקחתי ממנה שיעורים בלשון ללא תשלום. השאלה היא לאיזו מטרה מנצלים. אם היה לי כיף אם אותו גבר, וגם לו היה כיף - מה רע בזה? חוץ מזה, הוא לא הראשון שלי, כך שחאלאס לדאוג כאילו אני איזו בתולונת קטנה בת 5

gringole

New member
OMG!!../images/Emo2.gif

אם הרגשתי את הצורך להוסיף סמיילי לנושא כנראה שמצבך החריד אותי מספיק! את בת א-ר-ב-ע ע-ש-ר-ה!!!! תורידי את העשרה ותיהי בת ארבע!!!!! אני בהלם... אז בקשר לשאלתך לא זה לא נקרא טיפול מיני כי רוב הסיכויים שהוא עבד עליך. אדם אימפוטנט לא יכול להעמיד את הבולבולון שלו באף מצב!!! יכול להיות שהוא פשוט לא נמשך לאשתו וזה יצר "בעיות טכניות". תקשיבי לי ותקשיבי לי טוב את אולי לא בתולונת בת 5 (וחבל) אבל למען השם לא חינכו אותך לשמור על עצמך ??????????

Betterfly

New member
אולי זה פדופיל

שמנסה את הרעיון של למצוא צידוקים מוסריים לעצמו? אנחנו כנראה רק ניסוי.

לשמור על עצמי? -:)

ולמה בדיוק נראה לך שנגרם לי נזק? סך-הכל נהנתי מאוד. זה לא שאני שוכבת עם מישהו פעם בשנה, אני משתדלת להחליף בחור כל מספר ימים ואם אחד מהבחורים האלה במקרה מבוגר ממני, אז מה? הסקס איתו לא היה שונה מכל סקס אחר. כך ש...קיצר - חלאס לרחם עליייייייי!!!!

אולי תעזרי לנו להבין

מבחינה חוקית הוא עבריין מין!!! קיום יחסי מין מותר בין בגירים תוך הסכמה מודעת או לבני 16 עם בני 18. כל היתר זה ניצול מיני שלו אותך . אימפטונציה היא בעיה בחוסר זקפה בכל מצב ואם את מעוררת אותו מינית, לא טיפלת בואלא עוררת אותו, וזה לא טיפול מיני ורחוק מכך... בקיצור הייתי מציע לך לגשת בשבוע הבא לאחת הדלתות הפתוחות ברחבי הארץ או למרפאת לי לה לו של משרד הבריאות אלו מרפאות לייעוץ חד פעמי לבני נוער ועל תפיסותיהם על מין , יושבים שם יועצים שמומחים לנושא ויוכלו להסביר לך למה הגוף שלך שייך לך ואסור לך להסכים שאף אחד ייכנס לתוכו אם הוא לןא בגיל שלך....

orbittol

New member
אין ספק שההודעה מפוברקת.

לפי צורת הכתיבה מדובר בגבר בן שלושים לפחות.

jolybar

New member
בהחלט יתכן שגבר כתב את ההודעה

אבל אין סימנים לגילו של הכותב. לדעתי הוא יכול להיות בן 20 או שלושים ואפילו בן ארבעים.

Betterfly

New member
ראה ערך רעיון הפדופיל.

זה הדבר הראשון שעלה לי בראש. לכו תדעו, אם הוא הלך לכתוב בפורום כנראה שזה עד כדי כך מציק לו, אולי כבר יש לו מישהי כלואה במרתף...

tapoozz

New member
את בת 14, ואת נאיבית או מטומטמת

"המכר" שלך סיפר לך שתוכלי להושיע אותו מהצרה שלו אם תשכבי איתו... והנה הפלא ופלא המכר זיין, ונרפא!... בסך הכל הוא עבד עלייך וניצל את תמימותך... הוא לא סבל מאימפוטנטיות כלל. הוא, למעשה ניצל אותך וזה בגדר עבירה פלילית, במיוחד שאת נחשבת עדיין קטינה.

ohtion

New member
ההצעה שלי

החליפי את הכינוי שלך ל: "גבר בלי ביצים". את גבר בודד.

למעלה