האם לשכב עם מישהו יכול להיחשב לטיפול מיני?

אני מציע לך לכבס אותו במכונה אלקטרונית

תכניס אותו בלי בגדים למכונת כביסה אלקטרונית שלך ולאחר כביסה נקווה שיצא טהור ונקי ואולי אפילו ללא נמשים.

מי שטרול זה אתה

1. בין גרושתו לביני יש יחסים טובים ואנחנו מדברות על דברים רבים ללא כל קשר לגילאים שלנו. 2. שאלת "מה פתאום ילדה בת 14 עושה סקס?". ממש הגזמת! היום רוב הבנות בגיל זה עושות סקס. היכן אתה חי? 3. מי שבאמת טרול - זה אתה ורק אתה. 4. אינני שואלת שום שאלה עכשיו. אז אין שום סיבה שתענה לי.

tuches leker

New member
יש כבר מספיק הוכחות שאתה טרול

מוטב יהיה אם תשנה את הכינוי ותתחזה למישהי אחרת.

חופ שיה

New member
גם אם את הצעת לקיים איתו יחסי מין

לו אסור לקיים איתך יחסי מין כי הוא עובר על החוק- חד וחלק. חבל שאת מנסה לתרץ ולהסביר אותו כשברור לך ולו שמה שעשיתם אינו חוקי ולא משנה כמה הסכמה והבנה ברורה קיימת בניכם. החוק קבע שאת קטינה מידי להחליט מה טוב עבורך ומה לא בתחום המיני והגביל אותך לשכב עם גברים בגילאים מסויימים- אני בטוחה שיש לזה הרבה יותר סיבות טובות מהתירוצים שלך למשכב עם בחור בן 32 - חבל שאת משחקת באש.

למי אכפת מהחוק?

ואם יחוקקו חוק שאסור לנשום - לא תנשמי? הרי זה טפשי. ישנו, למשל, חוק (בארץ) שקובע כי השימוש בנשק אישי (של אזרח) הוא להגנה עצמית בלבד, ובשום פנים לא להגנה על הזולת. אבל במציאות אם קורה מקרה נגיד שמישהו יורה במחבל, אז דווקא משבחים את מי שירה. ישנם חוקים רבים שהתיישנו ולא מתאימים למציאות. קיצר...בשבילי חוק הוא לא ערך!

חופ שיה

New member
ממרום גילך , את כנראה יודעת הכי טוב מה טוב לך

וכל שאר העולם (לא רק החוקים בארץ), סתם באו להרוס לך את חיי המין. שיהיה לך כל טוב.

daniella1980

New member
לי זה נשמע כמו פדופיל

שהחליט להכנס בניק של דמות האוביקט שלו, ומורח את כולכם בהסברים המעוותים והמזוויעים שלו "אני רציתי" אני אנסתי אותו כמעט" "הוא לא כפה עליי כלום" - כאילו שלילדה כלכך צעירה יש כלים להחליט מה בסדר ומה לא בסדר שיעשו לגוף שלה, במיוחד אם שטפו לה טוב טוב את המוח, כדי לנסות לשכנע את עצמו שמה שהוא עושה או יותר נכון היה רוצה לעשות, זה בסדר. בקיצור, זו מריחה ואנשים פה משתפים פעולה וזה אבסורדי ממש, מה גם שאני די משוכנעת שגם אין דברים בגו מלבד פנטזיה מעוותת שאני מקווה שלעולם לא תתממש על חשבון נפשה של ילדה, ובכל מקרה לא משנה מה הסיטואציה וכמה הילדה בתיאוריה הסכימה לשתף פעולה, כשמדובר בגבר בוגר וילדה - מדובר באונס, בעיוורון מוחלט ובחוסר אחריות ופוגענות נוראית. לוליטות אין במציאות, זו המצאה מעוותת של פדופילים או תוצר של נסיבות נוראיות וקשות של מציאות עגומה שלצערי קיימת בחברה שלנו.

onlly

New member
יש לו נפש של משורר

מי שמכנה את עצמו "ילדה יחפה עם נמשים" הוא אדם הזוי, אבל לזכותו ייאמר שיש לו נפש של משורר. מי יכול לקרוא לעצמו בשם כל כך מקסים?

גיל ההסכמה

את חכמה. אבל לא די חכמה. ככל הנראה, אינך מודעת לעובדה שגיל ההסכמה משתנה ממדינה למדינה. לדוגמא, בקנדה גיל ההסכמה הוא 14 ואין שום בעיה שגבר בן 32 ישכב עם ילדה בת 14 בין אם אתם רוצים ובין אם לאו. לא ייתכן שמה שלא נחשב לאונס בקנדה, ייחשב לאונס בישראל, מפני שמבחינה ביולוגית ילדה ישראלית בת 14 אינה שונה מילדה קנדית בת 14.

tuches leker

New member
הסגנון שלך אינו כמו של ילדה בת 14

אתה כותב כגבר מבוגר. הפעם לא הצלחת להתחזות, שנה את הכינוי שלך ונסה שוב.

לא לכולם יש אותו סגנון

לא לכל הילדות בנות 14 יש אותו סגנון כתיבה. גם לא לכל הגברים יש אותו סגנון. חוץ מזה, אני יודעת לכתוב בסגנונות רבים וגם לעבור מסגנון לסגנון במהלך הכתיבה, אם יש לי רצון או צורך כלשהו בכך.

קודם כל, גיל 14 זה לא פדופיליה!

פדופיל מוגדר כמי שחווה משיכה לילדים שטרם הגיעו אל בגרותם המינית. באנציקלופדיה כתוב "מתחת לגיל 13". לפיכך, 14 או אפילו 13 זה עדיין לא פדופיליה.

גיל 14 זה כן בדופיליה!

14 זה כבר מוגזם. אני לא נוגע בילדות בנות 14. זה כבר עובר גבול של טעם טוב. רק ילדה. בשוט ילדה.

שנית, גם הומוסקסואליות נחשבה לפשע. פעם.

גם משכב זכר היה פעם עבירה פלילית ואני לא מעוניינת להיזכר בתקופה ההיא. אני משוכנעת כי מתישהו (אולי בעוד 10-15 שנים) גם הפדופיליה תפסיק להיות מוגדרת כפשע.

או, לפחות, גיל ההסכמה ירד

או, לפחות, גיל ההסכמה ירד עד למשהו נורמלי, ולא 21 כמו בארה"ב! רק תחשבו על זה. אם מישהו שוכב עם ילדה בת 20 בארה"ב, הוא מוגדר כבועל קטינה. זה פשוט מצחיק. אני בכלל לא בטוחה שיש היום בתולות בנות 20.

למעלה