יקירתי את לחלוטין לא הבנת....
ראשית, את חיה בישראל. מדינה מתוקנת. נאורה. ליברלית מאוד מאוד מאוד ביחס למדינות מערביות רבות. אני לא משווה אותנו לקנדה - גם כי אין לי מושג מה קורה שם- וגם כי זה לא רלוונטי. אני אומרת לך מה קורה בארץ, ומדברייך אני מבינה כי לא גדלת ונולדת כאן. יכול להיות שאת לא מבינה את כל המשמעויות והיתרונות, אבל האמיני לי שאת הרבה יותר מוגנת כאן ממה שהיית יכול להיות במקומות אחרים, כולל ארה"ב. בכל מקרה, אני לא מתכוונת להגן על המדינה. לא זה העניין. אלא לנסות ולהסביר לך למה מה שאת עושה מזיק לך. וזה מביא אותי לנקודה השנייה. קשר מיני בין שני אנשים שווים, בין שני אנשים שיש להם את אותן המטרות, הוא בעיני הקשר המועדף בגיל ההתבגרות. זה נכון שבתיאוריה לכל אחד מאתנו יכול להיות ניסיון מיני נרחב, השאלה מה זה אומר עליך ולמה זה טוב. אין קשר למנת משכל אלא לבגרות, הבנה, מודעות. צרכים אינטלקטואליים ורגשיים שיכולים לבוא לידי סיפוק בקשר הדדי. שיש בו אכפתיות וכבוד. אותו גבר בן 32 ששכב איתך, לא מעריך אותך, לא רואה אותך, לא קשוב לצרכים שלך. אני בספק אם נהנית פיזית בסקס. וגם אם תטעני שכן, הרי שבוודאי לא הרגשת מסופקת אחרי זה רגשית. סקס לא תמיד חייב להיות בקשר אבל בגילך, ואני לא אומרת את זה ממקום מתנסה, אלא ממקום דואג, היכולת שלך להעריך את החוויה ולהכיל אותה כאשר היא מתקיימת כלאחר יד, היא נמוכה. בקיצור, אני אשמח לנסות לעזור לך. תתקשרי לדלת פתוחה תל אביב, תשאירי להם את הטלפון שלך, והם יעבירו לו לי אותו ונקבע בסניף תל אביב. אם את רוצה..... אם אין לך צורך כרגע, תזכרי שהאפשרות קיימת גם בעתיד. אני כאן לרשותך. הטלפון של דלת פתוחה תל אביב הוא 035101512 תשמרי על עצמך. אני מקווה שאת לפחות שומרת על אמצעי מניעה נגד הריון ונגד מחלות מין.