האם מבחינה חוקית מותר לויצו

מצב
הנושא נעול.

hey sexy lady

New member
תודה רבה על התשובה המפורטת

כוון מחשבה נוסף
מאחר וטרם פטרו אותך , אולי בשלב זה, כדאי לך לטעון שמצב בריאותך איננו מונע ממך לתפקד כגננת במעון ולא להזכיר בכלל את נושא המוגבלות. כמובן שבדיון כזה רצוי להזכיר שההורים מרוצים ממך ומעונינים שתמשיכי לטפל בילדיהם. קחי בחשבון שהם רוצים כסתח מפני תביעות אפשריות משני סוגים: 1. תביעה שלך בגין פגיעה שתגרם לך במהלך העבודה. 2. תביעה של הורים במקרה שכותצאה מהתקף הידלים ישארו זמן מה ללא השגחה ויגרם נזק לאחד או יותר מהילדים. לגבי התביעה הראשונה, אני מניח שאם תביאי להם אישור מרופא שמצבך הרפואי איננו מפריע לך להעבוד כגננת, זה עשוי להרגיע אותם. לגבי התביעה מהסוג השני, כנראי תצטרכי למצוא ביחד עם הארגון פתרונות טכניים כאלו, שלא ישאירו אותך כאחראית מבוגרת יחידה עם ילדים, או פתרונות רפואיים , לדוגמא: במידה ואת מסוגלת לזהות התקף מתקרב וישנן תרופות שיכולות למנוע או לעכב את ההתקף , תרופות כאלו ימצאו תמיד בהישג ידך במשך עבודתך.
אז ככה: 1. לגבי מכתב מהנוירולוג שאני כשירה לעבוד אין לי בעיה-כשאתבקש הוא יוכל לכתוב לי ברצון. 2. לגבי עניין האחריות על הילדים- ההתקף הזה נבע בגלל מחסור בשינה, אימצתי את עצמי יותר מידיי במחשב (הדפסות והפעלות לגן) וזה גרם לחסך שינה ומכאן נגרם ההתקף. לכן יש לי שליטה על המצב שלי, אני פשוט צריכה לנוח יותר ולא להיות 24 שעות במחשב. זה העניין...

hey sexy lady

New member
יש התקדמויות...

אז ככה: 1. לגבי מכתב מהנוירולוג שאני כשירה לעבוד אין לי בעיה-כשאתבקש הוא יוכל לכתוב לי ברצון. 2. לגבי עניין האחריות על הילדים- ההתקף הזה נבע בגלל מחסור בשינה, אימצתי את עצמי יותר מידיי במחשב (הדפסות והפעלות לגן) וזה גרם לחסך שינה ומכאן נגרם ההתקף. לכן יש לי שליטה על המצב שלי, אני פשוט צריכה לנוח יותר ולא להיות 24 שעות במחשב. זה העניין...
יש התקדמויות...
דיברתי היום עם המזכירה של מנהלת ויצו והיא אמרה לי לא לבוא לעבודה עד שאשיג אישור רפואי מהרופא שאני כשירה לעבוד עם ילדים. אמרה שאת המשכורת שלי אני אקבל אבל אחרי האישור נראה מה הלאה (לא רצתה להתחייב על המשך העבודה)! הרופא שלי עובד מחר אז מחר אוכל להשיג את האישור ורק בשלישי ללכת לעבודה אם בכלל. אני כ"כ מקווה שהם לא יביאו מישהי זמנית ובסוף ישימו אותה במקומי (ואז זה בעצם לפטר אותי בגלל המחלה) אוף!

שיר ורד

New member
בהצלחה

יש התקדמויות...
דיברתי היום עם המזכירה של מנהלת ויצו והיא אמרה לי לא לבוא לעבודה עד שאשיג אישור רפואי מהרופא שאני כשירה לעבוד עם ילדים. אמרה שאת המשכורת שלי אני אקבל אבל אחרי האישור נראה מה הלאה (לא רצתה להתחייב על המשך העבודה)! הרופא שלי עובד מחר אז מחר אוכל להשיג את האישור ורק בשלישי ללכת לעבודה אם בכלל. אני כ"כ מקווה שהם לא יביאו מישהי זמנית ובסוף ישימו אותה במקומי (ואז זה בעצם לפטר אותי בגלל המחלה) אוף!
בהצלחה

hey sexy lady

New member
תודה....הלוואי ../images/Emo140.gif

יש התקדמויות...
תודה....הלוואי

מצב
הנושא נעול.
למעלה