האם עשיתי עסקה רעה???
שלום רב לכל באי הפורום.
הניק שלי מסמל את הרגשתי: זעם!
לקח לדברים הרבה זמן לחלחל אצלי כי אני מאוד אוהבת את בן זוגי.
רוצה לשמוע את דעתכם, אנחנו בסוג של פרק ב, חיים יחד 5 שנים, לא נשואים ומנהלים חשבונו בנק נפרדים. לזוגי בן בן 18 שחי איתנו בשנתיים האחרונות, (כי אימו נסעה עם בעלה החדש לשליחות) במעין יחידת דיור קטנה שצמודה לביתנו. יש לו שם מטבחון קטנטן , אמבטיה /שרותים וחדר שינה שכולל פינת ישיבה קטנה.
הוא דחה את הגיוס שלו בשביל ללמוד הנדסאי.
הוא לא מדבר איתי, כך היה מאז ההתחלה, סירב לקבל אותי מדבר עם בעלי בפני כאילו אני לא נמצאת, ממש אויר, ובעלי כל כך שמח שבא לגור איתו שזה לא ממש אכפת לו. בעלי דורש ממני לבשל עבורו, כמובן לכלול בקניות שאני עורכת את כל מה שהוא אוהב, מצפה שאכבס עבורו, כמובן שאדאג לנקיון השירותים והאמבטיה שלו לרבות קניית כל הסבונים.קצף גילוח וכל מה שצריך.אני חושבת ומחפשת אומץ להגיד לבעלי שיאמר ליד שלו שידאד לעצמו, שלא מגיע לו שאנקוף עבורו אצבע איך שהוא מתנהג. בעלי ממש לא חושב ככה.
הוא אומר לי ששיתגייס עוד כשנתיים כבר לא אהיה לי כל כך קשה והוא יתבגר ויתנהג יפה יותר. ועד אז מצפה ממני לתמוך ב ולבצע את חובותי.
אני לא חושבת שהוא צריך לצפות שלא נאמר לדרוש ממני לעשות דבר וחצי דבר עבור אותו בן גס רוח שלו.
גם אמא של זוגי מעולם לא התקשרה אלי, אבל הוא דורש ממני להתקשר אליה כל הזמן.
עד עכשיו עשיתי הכל כי לא רציתי לריב.אבל נשבר לי.
הוא אומר שאני כמבוגר צריכה להיות אחראית על היחסים עם בנו ופשוט משדרת אנרגיות רעות ומשניאה את עצמי.
אני עברתי לגור בבית שלו , מדירה שכורה בה גרתי עם שתי בנותי.
זוגי ביחסים נהדרים עם הבנות שלי. הבן שלו בקושי אומר להן שלום.
פעם הוא עוד היה מבקש מבנו להתנהג אלי יפה, לאחרונה הרים ידיים.
אלי זוגי מתנהג יפה, תמיד מחמיא, מפנק, קונה מתנות ונותן המון תשומת לב. גם לבנות שלי. הן בגיל ביס יסודי.
שנינו בסוף שנות הארבעים.
איך להתמודד? ובבקשה לא לשפוט אותי לחומרה.
אגב, אם אקח עוזרת אני אצטרך לממן אותה, ואין לי סכף מיותר, מה גם שיש לי את הזמן לנקות לבד את הבית, את זה ציינתי לכל מי שיציע לי לקחת עוזרת שתעשה את כל העבודה.
אני מרגישה שאני עושה הכל, בעלי דורש , והוא עושה מה שמוצא לנכון. הוא כאילו מכתיב את התנהלות החיים לפי מה שנוח לו, ולא מוכן לשמוע על אפשרות אחרת. אני מרגישה שלקחתי על עצמי עבודה ששכרה לא בצידה.
תודה