האם קבלה עצמית משמעותה - ויתור יתר?

EdisonGirl

New member
אני מתה על לו"זים

הם מככבים לי יפה בדסקטופ במחשב שלי, לצד תמונה משובבת לב, ונשארים שם לשמור על המסך

גם אני אוהבת לתכנן, הבעיה היא כשלא עוקבים אחרי התכנון המושלם שטורחים לארגן, וגם... מה את עושה במקרה של בלת"מים? מאז שהתחלתי את הלימודים חוויתי יותר בלת"מים בשנה וחצי מאשר בכל החיים שלי ביחד!

Blue Potion

New member
חח

אינמצב שאני עושה לו"זים במחשב..
זה מפתה אותי לכל כך הרבה דברים אחרים...
זה דף ששכפלתי כמה פעמים... ששוכב לי על השולחן... איפה שאני לומדת

בלת"מים? בטח שקורה... אבל אז אני מכניסה גם אותם ללו"ז...
חוצמיזה שאני מנסה לתכנן את מה שאני יותר שונאת/לא מצליחה בו/חייבת לעשות בתחילת היום, ככה שאם אני נאלצת לוותר על דברים, זה בדרך כלל אלה שיותר כיפים

EdisonGirl

New member
ומה קורה כשאין לך כמעט שום דבר

שאת עושה ליד שולחן (או בכלל אין לך שולחן מתאים בבית)?

רוב הדברים שאני צריכה לעשות הם מול מחשב. ולכן... אני שמה את הלו"ז על הדסקטופ כדי שלא אשכח ברגע שאני מגיעה למחשב את כל מה שאני צריכה לעשות, ואני כותבת בכתב יד רגיל, באמצעות לוח גרפי, ככה שזה ממש כמו לכתוב על דף. הבעיה היחידה היא שהדסקטופ לא דינאמי ואי אפשר לסמן V או לשנות במהלך השבוע את מה שכתבתי בלי להיכנס לעריכה של הקובץ המקורי.

לגבי הטיפ השני- לרכז לתחילת היום... מאמצת. תודה :)

why worry

New member
חח תמיד יש שולחן

אפילו בשביל לפטופ...
וגם אם לא שולחן, אז אני שמה בקלסר שאני משתמשת בו כל יום, או לתלות עם סלוטפ על הדלת...
פעם (לפני שהייתי משתמשת בלוזים שלי), הייתי רושמת על מלא פתקים קטנים דברים שאני צריכה לעשות - ומניחה אותם על המקלדת.
לא יהיה לי נוח לשים לו"ז על הדסקטופ.. בעיקר כי הדסקטופ שלי מפוצץ מידי באייקונים (כי למרות הלו"ז, אני מבולגנת טילים
), ושוב, בגלל שצריך לערוך אותו כל הזמן דרך התוכנה, וזה לא הכי נגיש ונוח... אני לא הייתי משתמשת בזה

EdisonGirl

New member
חחח לא כזה שאני יושבת לידו

למעט זה של המחשב כמובן, והוא בגודל מדויק עבור המחשב.

אבל נתת לי השראה לרעיון אחר, אז תודה

EdisonGirl

New member
לשלב בין הדסקטופ במחשב לאייפון

עכשיו הרשימה דינאמית :)

Blue Potion

New member
חח למזלי לא נתקלתי בבעיה כזאת...

איפה את עושה בדר"כ ש"ב? קוראת ספרים? על המיטה? אז שימי על דרגש ליד המיטה... תמיד יש איפה לשים... מומלץ איפה שהכי נגיש לך, ואיפה שאת לומדת רוב היום...

חחח בחיים לא הייתי מוותרת על הלסמן את הוי הקטן בלו"ז... זה הרי כל המטרה של הלו"ז בשבילי חחח... פעם גם הייתי ממרקרקת ואז הכל היה נהפך לכיפי וצבעוני חחח... זה ממש מספק לראות איך המשימות הולכות ומצטמצמות....

EdisonGirl

New member
אם אני "נאלצת" להשתמש בדפים פיזיים

אז על השולחן הסלוני או על הרצפה. למען האמת, 2 האופציות לא נוחות במיוחד, ולא נראה לי שהייתי משאירה שם פתקים כי אני לא מבלה באף אחד מהספוטים האלה מעבר לצורך

אני מסכימה איתך לגבי סימון ה- V. לשם כך יש לי אפליקציה מהממת שלא אפסיק לשבח- awesome note

AlabamaW0rley

New member
את לא היית מהילדים האלה

שהסנדוויץ' שלהם נשכח ונרקב בתיק, הא?

EdisonGirl

New member
דווקא היה קורה מידי פעם

כמה התאבלתי עליו אח"כ...

איך הסקת ש...?

AlabamaW0rley

New member
כי סנדוויצ'ים רקובים בד"כ נמצאים בתיק עם

מחברות מקומטות, דבק שנשפך, יומן מקושקש (ולא בשעורי בית) ובפסולת מחידוד עפרונות.

לעומדת זאת, בנות כמוך

אלה בנות שיושבות בשורה הראשונה, מצביעות יפה, זוכרות לעשות את כל שעורי הבית ויש להן אוסף טושים יפה שהן מסדרות כל יום לפי הגוונים.

EdisonGirl

New member
חחחחחחחח חלק אמת, חלק פחות...

המחברות שלי אכן לא היו מקומטות, והקלמר תמיד היה מלא בכל טוב ולא נתתי לדבק להתבזבז לו ככה (בכלל היה לי סטיק כשאף אחד עוד לא ידע מה זה), ביומן שמרתי על העמודים ל"קשקושים ושרבוטים" נקי עד סוף השנה כי אף פעם לא ידעתי מתי הזמן המתאים לנצל אותם.

א-ב-ל
לא ישבתי בשורה הראשונה, לא הייתי מצביעה או משתתפת כמעט (הייתי הילדה עם הפוטנציאל הבלתי ממומש) ואם בכלל, הייתי מכינה ש.ב בעצלתיים (אם אמא ישבה איתי)...

Blue Potion

New member
חח איזה הזוי שהכל נהיה כ"כ ממוחשב...

לא שיש לי בעיה עם טכנולוגיה, אני פשוט אוהבת דפים

מה זאת האפליקציה הזו? לא מכירה

EdisonGirl

New member
אם יש לך אייפון/אייפד.. את יכולה לרכוש לעצמך

היא מסדרת את החיים בצורה מושלמת! (בתנאי שאת מקשיבה ללו"ז שלך, ונראה שאת כן)

אני גם כן אוהבת דפים, ובעבר הייתה לי גם אובססיה לעטים. הייתי מסיימת אותם בכמויות! אבל האפליקציה הזו היא משהו שניסיתי לממש בדפים וזה פשוט לא הולך...

את יכולה להתרשם כאן: http://www.bridworks.com/anote/en/main/

לו"זים

כמו שכתבתי למעלה לגבי היומן זה באמת משהו שהתחלתי לעבוד איתו...
לפני שנתיים ניסיתי להשתמש באחד דרך ה-outlook אבל לא הצלחתי להחזיק איתו הרבה זמן. חשבתי שאולי הוא באמת קשה לתפעול ולא אני אשם.
לפני כמה חודשים התחלתי שוב לנהל לו"ז והפעם בכתב, גם אני הדפסתי דפים שערכתי במיוחד ואני מסמן את החלקים של סדר היום שלי בצבעים.
הצרה היא שאפילו זה לא מצליח להחזיק אותי, ובסופו של דבר גם הלו"ז הזה הוכרע על ידי דחיינות. אני ממלא אותו פעם בכמה ימים על מה שכבר קרה, ופחות מתכנן אותו קדימה
.

חתיכת ריקוד אפריקאי סביב המשמעת העצמית!

למעלה